Banker

Grunnleggende om Spousal Consolidation Studentlån

Grunnleggende om Spousal Consolidation Studentlån

Spousal studentlån konsolidering er noe du kanskje vurderer, eller kanskje det er noe du er ivrig etter å komme seg ut av.

Uansett er det noen viktige detaljer om denne spesielle låne situasjonen som er viktig å vite. Jeg skal kort skissere hva spousal studielån konsolidering er, hvorfor du kanskje vil gjøre det, hvorfor du kanskje vil unngå det, og måter å endre det hvis du har denne typen lån.

Hva er Spousal Student Loan Consolidation?

Spousal studielånskonsolidering er når du kombinerer studielånet ditt eller lånene med din ektefelle i et felleslån som bærer begge navnene dine. Denne prosessen ble tidligere tilbudt av staten for føderale lån. Selv om det ikke lenger er mulig å konsolidere studielånene dine med din ektefelle, gjorde mange mennesker det da programmet var tilgjengelig, og betaler fortsatt de lånene, for bedre eller verre.

Men noen private långivere vil konsolidere et ektepares lån, selv om prosedyren teknisk sett vil bli ansett som en refinansiering. De to lånene vil bli betalt av et enkelt nytt lån i både ditt navn og din ektefelles navn. Noen långivere kan inkludere føderale lån i konsolideringen; Men husk at refinansiering av føderale lån til private skyller ut de myriade lånerbeskyttelsene - tilbakebetaling og tilgivelse og utsettelse, overbærenhet og rentegodtgjørelser - som føderale lån bærer.

Hvis du har føderal studielån og vurderer å konsolidere din og din ektefelles lån til et privat felleslån, sjekk de andre alternativene dine først. Hvis du trenger senket betalinger, vil du kanskje beholde dine føderale lån og inngå en annen tilbakebetaling plan som er bedre egnet til inntektsnivået ditt. For hjelp med denne prosessen, anbefaler vi Ameritech Financial. Du kan også ringe dem på (866) 863-3870. De hjelper låntakere å navigere alle deres tilbakebetalingsmuligheter og hjelpe dem å søke for å maksimere sin sjanse til å komme inn i betalingsplanen de trenger mest.

Fordelene

En privat spousal konsolidering lån kan forenkle livet ditt hvis du og din ektefelle har et forvirrende eller ugunstig student lån landskap. Ved dette mener jeg deg og din ektefelle:

  • Sjekk H ave høye renter på noen eller alle dine lån
  • sjekk H ave lånevilkår som ikke fungerer for deg
  • sjekk Deal med flere, muligens problematiske servicere

Hvis noen eller alle disse er sanne, kan det være attraktivt å konsolidere lånene til et enkelt lån. Men du vil kanskje vurdere å refinansiere dine lån separat før du bestemmer deg for et spousal konsolideringslån.

Bare hvis de samlede kredittpoengene og inntektene gir deg de gunstigste lånebetingelsene og besparelsene på rente, bør du vurdere et konsolideringslån for spousal.

Ulempene

En spousal konsolidering lån låser deg til en økonomisk forpliktelse med din ektefelle som kan være svært vanskelig eller kostbart å komme seg ut av, spesielt hvis du bestemmer deg for å bli skilt. Hvis du har et sunt felleslån, er både du og din ektefelle lik låntakere i denne gjelden og er like ansvarlige, uansett hvor mye av gjelden du opprinnelig hadde.

Du kan ikke gi navnet på noen på et felleslån. Hvis du og din ektefelle har et lån der en av dere er medunderskrevet, kan du teoretisk frigjøre en medundertaker, men långivere er ikke alltid villige til å gjøre dette.

Den største ulempen er den uforutsigbare naturen til din økonomiske situasjon og forholdet ditt. Hvis en eller begge endrer seg, må du forhandle med din ektefelle om hvordan du skal tilbakebetale denne samlede gjelden.

Endre Spousal Consolidation Loan

Mange av dere leser kan føle at en advarsel er et poeng fordi du allerede har et spousal konsolideringslån og vil dele det nå. Kanskje du er desperat til å dra nytte av et lån tilgivelsesprogram som er umulig å få tilgang til med et felles lån; kanskje du blir skilt og utsiktene til å dele gjeld med din eks i årene som kommer er en veldig ubehagelig. Uansett årsak, er du i en vanskelig situasjon.

Her er hva vi vet om å gjøre endringer i føderale spousal konsolidering lån.

Først, hvis du vil konvertere din føderale spousal konsolidering lån til en annen type føderal lån, er det få, om noen alternativer. Minst en ekspert sier at det ikke er nødvendigvis en lov som forbyder å lage et FFEL-spousal konsolideringslån til et direkte konsolideringslån. Utdanningsdepartementet har imidlertid vært kjent for å nekte søknader som forsøker å gjøre det. Det kan ta en lovendring for instituttet å forandre sin praksis, noe som ikke er en liten bedrift.

Det er heller ikke klart om långivere er villige til å refinansiere et føderalt spousallån til et privat lån. Refinansiering av en persons føderale lån til private lån er definitivt mulig, men spousallånet er en annen historie. Hvis en utlåner er villig til å gjøre dette, vil du og din ektefelles individuelle inntekter og kreditthistorier være de avgjørende faktorene i din evne til å få et nytt privat lån eller lån for å betale av den føderale spousal en. Hvis du finner en utlåner du liker, kan det ikke skade å spørre dem om deres refinansieringsalternativer når det gjelder spousallån.

Ved refinansiering, hvis du finner en utlåner som vil dele opp lånet til private lån, må du sørge for at du får en god avtale, ikke bare når det gjelder den delen av gjelden du mottar, men vilkårene og priser på det nye lånet.Mens frihet fra spousallånet er hovedmålet, kan svært ugunstige vilkår frembringe en ny uønsket utfordring. Det samme gjelder for hvis du har en allerede privat spousal konsolidert lån og bestemmer deg for å refinansiere den.

Enten du finner en utlåner for å refinansiere lånet ditt og bryte opp gjelden din eller ikke, vil oppsøkingen av din ektefelle bety at gjelden må fordeles på en eller annen måte. Hvis du blir skilt, vil en advokat sannsynligvis ha hammer ut detaljene med din ex advokat. Den som du velger å bruke for å hjelpe deg med å forhandle, er det viktig å komme skriftlig og i et juridisk bindende dokument ansvaret til hver part for å betale tilbake gjelden.

Hva å gjøre i mellomtiden

Hvis du har truffet en veisklokke med ditt spousal konsolideringslån - kanskje du ikke har funnet en måte å splitte det, eller betalingene er for høye - du må gjøre det du kan for å holde deg i god stand. Feil eller standard på lånet ville bare forverre aktuelle problemer.

Hvis du har et føderalt spousallån, kan du være i stand til å inngå et inntektsført tilbakebetalingsprogram, basert på både partneres inntekter og familie størrelse, og potensielt få din månedlige betaling redusert. Dette er spesielt nyttig hvis både du og din partner eller eks-partneres inntekter er lave.

For hjelp med inntektsdrevet tilbakebetaling, kan du kontakte Ameritech Financial. De hjelper deg med å navigere dine valg og gjøre alt papirarbeidet for deg når du har bestemt deg for hvilket alternativ du skal gå for.

Skrive Inn Din Kommentar