Eiendom

90% av verdens millionærer gjør dette for å skape rikdom

90% av verdens millionærer gjør dette for å skape rikdom

I løpet av de siste to århundrene er ca 90 prosent av verdens millionærer skapt avinvestere i fast eiendom.

For den gjennomsnittlige investor tilbyr eiendomsmegling den beste måten å utvikle betydelig rikdom på. Som med alle former for investering, er det best å komme tidlig i fast eiendom, så du kan sette tid på din side. En god måte å begynne på er å kjøpe din første primære bolig.

Sette seg opp ved å kjøpe ditt første hjem

Det er her du vil leve. Siden du bor der (og være låner), kan du generelt kjøpe et hjem med ca 5 prosent ned til lav rente. Derimot krever en investeringseiendom minst 20 prosent og kommer vanligvis med en høyere rente på boliglånet. Det er mindre sjanse for at en låntaker misligholder boliglånet sitt for hjemmet sitt enn for en investeringsenhet, så långivere krever mindre penger og gir bedre vilkår.

Herfra er målet å kontinuerlig kjøpe eiendommer som primærbolig, flytte inn, bo i dem og deretter leie dem til egnede leietakere når du er klar til å kjøpe den neste.

Etter at den har blitt leid, kan neste primære bolig kjøpes. Derfra starter syklusen på nytt. I dag kan en person ha maksimalt 10 boliglån i sitt navn. Ni utleieboliger og en primærbolig gir en veldig fin eiendomsportefølje.

Fordeler og ulemper med en live-and-rent-tilnærming

Denne tilnærmingen krever imidlertid å flytte om hvert år, men.

Men hvis du er en 22-årig som bare går ut av college, betyr det at du vil eie 10 eiendommer ved tidlig på 30-tallet. Hvis en 15-årig boliglån er oppnådd og betalt tidlig, kan flere eies fri og klar. Det ville gi en betydelig inntektsstrøm for investor. Fra den strømmen av midler kan flere eiendommer kjøpes også, fortsetter inn i fremtiden hvis du vil.

Andre måter å tråkke på i fast eiendom

Det er også andre måter å øke leieinntektene på.

Hvis et hjem har en kjeller, konvertere det til en egen utleieenhet. Det samme kan gjøres med en garasje også. Pass på at det er lovlig å gjøre det; og gjør det riktig, følger alle gjeldende regler og regler for jurisdiksjonen. Ved å gjøre dette blir flere leieinntekter produsert fra eiendommen.

Som noe i livet, jo mer du kommer inn i eiendomsinvestering og jo mer erfarne du blir, desto lettere blir det i fremtiden.

Etter å ha etablert seg med en utlåner, vil finansiering for fremtidige kjøp bli mye enklere. Eiendomsmeglere vil også bringe flere avtaler din vei når de er sikre på at du vil kjøpe. Du vil også finne ut at andre vil investere med deg etter at du har en lønnsom rekord i fast eiendom. Det vil også bli mye mindre vanskelig å tiltrekke leietakere gjennom munn-til-munn fra nåværende eller tidligere leietakere. Du vil også kunne bestemme hvilken type fast eiendom du foretrekker, for eksempel å leie til studenter i en høyskoleby eller leie ut rom.

Uansett hvilken type reell investering som synes å være din favoritt, er det nå på tide å begynne. Det er mye bedre å foreta et boliglån til banken enn å sende leiekontoen til utleier. Det er viktig at alle investerer muligheter til å erverve eiendeler og holde fast i det langsiktige. Som historien har bevist, med fast eiendom kan det være spesielt givende for de som starter i en ung alder.

Hva er tankene dine om å komme i gang med fast eiendom tidlig?

Skrive Inn Din Kommentar