Banker

Hvordan disse vanlige folks tjener $ 10 + / time (på siden) for å kjøpe feriegaver

Hvordan disse vanlige folks tjener $ 10 + / time (på siden) for å kjøpe feriegaver

Helligdager er over oss, og det vanlige stresset med å få gaver til de menneskene vi elsker er på våre tanker.

Og siden bare å hoppe over den gamle tradisjonen med gaveutveksling er ikke på bordet (i de fleste tilfeller) å finne måter å finansiere det blir så nødvendig.

I år reiste vi ut og spurte noen venner om hvilke kreative ting de har gjort tidligere til å tjene gode penger til feriegaver, og de skuffet ikke.

Alle disse svarene vi samlet, er enkle ting som noen kan plukke opp mellom nå og helligdager, og tjener svært anstendig penger før dagen kommer.

Her går vi.

Lær bort engelsk

Brett Jaycox er trent sykepleier som bor sammen med sine to barn og ektemann i Puerto Rico.

For å hjelpe henne med å spare penger på julegave i år, sa Brett: "Jeg lærer ESL (engelsk som andre språk) til barn i Kina før barna mine våkner om morgenen, mandag til fredag. Jeg elsker barna. Det er morsomt, og jeg gjør det i min PJs. Pluss den ekstra hustlen som jobber hjemmefra er flott. "

Etter hvert som verden blir mer globalisert, øker etterspørselen etter engelsk lærere.

Tilbake på dagen må du reise for å bo i et land for å være engelsklærer. I disse dager, takket være Internett, kan du lære nesten.

Og denne muligheten er heller ikke begrenset til engelsk. Det er folk over hele verden som ønsker å lære spansk, fransk, tysk, mandarin og til og med noen ganske uklare språk.

Du kan forvente å tjene mellom $ 10 og $ 30 per time undervisningsspråk på nettet. Vi anbefaler å undervise gjennom VIP Kid - du kan gjøre det online i komforten av ditt eget hjem. Prøv det ut i dag!

Disse ressursene er nyttige hvis du ønsker å lære språk som en ekstra inntektskilde.

Korttidsoppgaver

Hvis du ikke er god på språk, er det greit!

Du kan finne flere kortvarige oppføringer på nettsteder som Upwork, Fiverr og Freelancer.

Det handler om å avgjøre hvilken ferdighet det er du tilbyr, og deretter presentere det til folkene som vil betale deg.

Amy Beardsley, en frilansskribent, nevnte at hun og hennes ektemann noen ganger plukker opp disse typer kortsiktige, men "lavt betalende" konserter for å finansiere feriegaver.

Ja, du hørte det riktig.

Mens du kanskje ikke tjener en seksfigures inntekt ved å plukke opp kortsiktige konserter, er det mulig for deg å samle noen få hundre dollar for å hjelpe deg med å få de gaver.

Cash Back Belønninger

"Jeg er sint, jeg har penger tilbake på det kjøpet"

Sa ingen. NOEN GANG.

En annen måte våre venner gjør litt ekstra penger til å kjøpe de gaver, er ved å registrere seg for tilbakebetaling og gavekortbelønning nettsteder som Ebates og Swagbucks. Faktisk har jeg nettopp betalt min $ 100 Ebates-sjekk i posten denne uken! Det er en stor påminnelse om hvor mye du kan spare hvis du bare klikker på en kobling før du handler online!

Disse gavekortene kan gis bort som gaver i seg selv, og du kan sikkert bruke penger tilbake til faktiske kjøp.

Skriv personlige kjærlighetsdikt

Roshni Gandhi, en advokat og frilansskribent, veide også inn på samtalen og nevnte at hun i fortiden har skrevet personlige kjærlighetsdikt for å tjene ekstra penger for de feriegaver.

Bevis på det faktum at hvis du virkelig kan legge til verdi for mennesker i ALLE, kan du få betalt godt for det.

Selg dine gamle ting

Å selge gamle eiendeler på plattformer som LetGo, OfferUp og Craigslist er fortsatt en populær måte mange vanlige folk genererer gode penger på ferien.

I tillegg til å tjene den ekstra penger, er det å selge de gamle greiene en fin måte å avgjøre mellomrom i ditt hjem.

Vet ikke helt hva jeg skal selge? Vi har denne veiledningen av 6 ting du kan selge akkurat nå for å tjene ekstra penger!

Skriv forskningsblader

Denne var fra Roshni igjen.

Hvis du elsker å dykke dypt inn i emner og skrive om dem, kan skrive papirer være den ekstra sidegig som hjelper deg med å vinne penger til feriegaver.

Hvis du ikke vet om å skrive forskningspapir, men ønsker å bli betalt for å skrive, sjekk ut denne artikkelen om hvordan du får betalt for å skrive for blogger.

Lever for Amazon Flex

Fred er en hjemme-hjemmefaren i San Diego som også leverer pakker for Amazon i helgene og om natten. Du kan nå registrere deg for å levere pakker rett til dørstokken til folk som har bestilt varer på Amazon under Amazon Flex Program eller leverer dagligvarer under Amazon Fresh Program.

"Med Amazon Flex, lager jeg mellom $ 18- $ 25 i timen og jobber vanligvis i 3 til 4 timers blokker. Hvis jeg kan hente 5 av disse blokkene per uke, kan jeg enkelt få $ 400 per uke. "

Ikke verst!

I år planlegger Fred å overraske sine eldre foreldre, og bruker stolt med å bruke Amazon Flex for å finansiere det.

Fred sier "Det er lett å registrere deg for, og du kan jobbe det rundt din daglige plan."

Sjekk ut Amazon Flex og Amazon Fresh.

Mystery Shopping

Bedrifter vil sørge for at deres markedsføringsteknikker for produkter fungerer. Den beste måten å vurdere det på er å gjennomføre markedsundersøkelse.

Markedsundersøkelser er ansatt av større selskaper, og de bruker vanlige folk som deg og jeg til å utføre den forskningen.

Det er alt mysterium shopping er.

Dette er en annen konsert Fred (pappa som også arbeider med Amazon Flex), som er oppført som en inntektskilde hvis du er pengestramt for feriepenger.

Å registrere seg for å bli en mystery shopper krever ingen kvalifikasjoner.

Du må bare utgjøre som en kjøper, spør spørsmålene skissert av markedsundersøkelsesfirmaet, skriv inn og send deretter svarene.

Mystery butikker betaler alt mellom $ 10 og $ 50 per shopping tur. Og du kan innlemme den i din vanlige shoppingrutine.

  • Gfk
  • Uten sidestykke
  • BestMark

Siste tanker

Hvis du har blitt stresset om å ha nok til å dekke gaver i år, la tankene hvile lett.

Hver av spillene nevnt ovenfor kan hjelpe deg med å tjene $ 10 en time eller mer i ukene som går opp til ferien.

Ingen av dem krever at du har spesielle kvalifikasjoner og registrerer deg for at noen av dem tar deg, men noen minutter.

Prøv dem og la oss få vite hvordan det går!

Er det noen andre kreative måter du tjener penger på feriegaver i år?

Kommentar nedenfor for å gi oss beskjed.

Skrive Inn Din Kommentar