Penger

Dette firmaet betaler deg for å dele Internetthistorikken din ...

Dette firmaet betaler deg for å dele Internetthistorikken din ...

Løft hånden din hvis du tilbringer flere timer på dagen på Internett.

Kom nå, ikke skam deg. Vi alle gjør det. Oh, og tilkobling med mobiltelefonen din teller også ... Det betyr at vi er alle skyldige.

Men hva om du faktisk kunne tjene penger fra den tiden online? Hva om du kan hjelpe bankkontoen din til å vokse mens du bare sitter der og spiller på Internett?

Tjen penger mens du surfer på nettet med Nielsen Digital Voice

Nielsen Digital Voice er en del av det mye større Nielsen-selskapet, det fremste selskapet for måling av mediebruk over hele verden. Nielsens jobb er å spore hva forbrukerne gjør når de ser på TV eller bruker Internett.

De beregningene de samler bidrar til å forbedre måten vi samhandler med medier. Og gjett hva? De trenger media forbrukere som deg for å hjelpe dem med å samle inn dataene. Det er der penger-muligheten kommer inn.

Først, gå til Digital Voice hjemmeside. Deretter klikker du på "bli med" og fyll ut informasjonen din.

Du blir bedt om grunnleggende spørsmål som ditt navn, hvor mange personer du har i husstanden din, hvor mange datamaskiner du har i din husstand, samt opplysninger om mobil Internett-bruk. Alt er 100% konfidensielt, så du trenger ikke å være bashful om å innrømme å spille Angry Birds klokken 2

Så lenge du er 18 år eller eldre og har en datamaskin, er du kvalifisert til å delta. Når du fyller ut skjemaet, vil de be deg om å laste ned et program på datamaskinen. Slik sporer Nielsen din databruk. Det er veldig enkelt og tar bare noen få minutter å installere, så selv om du ikke er en teknisk kunnskapsrik Internett-bruker, bør du kunne gjøre det uten for mye trøbbel.

Det siste trinnet vil se slik ut, og de vil bryte ned hele prosessen for deg.

Når programvaren er lastet inn på datamaskinen, får du et notat som sier "Gratulerer!" Du vil ikke engang merke til at det kjører i bakgrunnen mens du surfer på nettet.

Hvorfor du bør bli med i Nielsen Digital Voice

Så hvorfor bry deg? Fordi det å delta i Nielsen Digital Voice kan bety store penger i lommen. Når du registrerer deg, blir du automatisk angitt for å vinne penger. Den laveste prisen er $ 25 og toppprisen er $ 1000, og du vil være kvalifisert til å vinne hver måned (faktisk har jeg hørt fra et par lesere denne uken som har $ 25 sjekker allerede). Totalt gir de bort $ 10.000 til over 400 mennesker hver måned. Nei, dette er ikke en slags Internett-svindel, noe som er fordelen ved å jobbe med et anerkjent selskap som Nielsen.

Ikke dårlig for bare noen få minutter av tiden din, ikke sant?

Din sving: Har du noen gang brukt Nielsen Digital Voice? Har du eller noen du kjenner vant sine konkurranser?

Skrive Inn Din Kommentar