Penger

At $ 1,3 billion i Student Loan Gjeld tar en avgift på Homeownership

At $ 1,3 billion i Student Loan Gjeld tar en avgift på Homeownership

Hvis du har en høyskole og planlegger å kjøpe ditt eget hjem en dag, har jeg gode og dårlige nyheter.

De gode nyhetene: Å ha en grad gjør at du er mer sannsynlig å eie et hjem enn noen uten en.

De dårlige nyhetene: Etter hvert som studielånets gjeld øker, faller sjansene for boligeiendommer, ifølge en rapport utgitt av Federal Reserve Bank of New York.

Forskere med Federal Reserve Bank studerte hvor mye gjeldsstudenter skyldte, da sammenlignet det etter alder, oppgraderingsstatus, nivået av graden holdt og villaeierskapsstatus. Disse faktorene sto for mye varierende boligeiendomsrenter.

For eksempel, de som tok på seg gjeld til å betale for en tilknyttet grad, er mer sannsynlig å kjøpe et hjem innen 33 år enn de som ikke gikk på college med 4 prosentpoeng. For de med bachelorgrad eller høyere og ingen gjeld, boligeiendom av samme alder er 25 prosentpoeng høyere enn de som aldri gikk på college.

Så uansett gjeld øker boligeiendomsrenten med utdanning. Men når man sammenligner tilsvarende utdanningsnivåer og factoring i mengden gjeld som hver person har, viser dataene at studentlånsgjeld blir en veisklokke for boligeiendommer.

Dette er spesielt et problem da studielånets gjeld fortsetter å stige.

Den vanvittige økningen i studielåneskuld

For ti år siden forlot gjennomsnittlig høyskole grad skolen med ca $ 20 000 i studielånsgjeld. I 2015 hoppet dette tallet til 34 000 dollar. I desember 2016 skyldte studenter landsomfattende 1,3 milliarder dollar i studielåneskuld, en økning på 170% fra 2006, ifølge Federal Reserve Bank.

Wall Street Journal forteller at spissen delvis til det stigende antallet amerikanere som går på college.

Dette er viktig fordi gapet i boligeiendom mellom dem som uteksaminert med og uten gjeld, utvider seg med alderen.

Fra begynnelsen av 25 år har de som ikke deltok på høgskolen, en lavere rate av boligeiendommer sammenlignet med høyskolegrads, uavhengig av studielånets gjeld.

College Nivåer Huseieriets Playing Field

Et lyspunkt i studien kom da forskerne så på hvordan familiens bakgrunn påvirket boligeiendomsrenten.

"Man kan forvente at de fra rikere områder, som formentlig har større økonomiske ressurser, til å eie boliger med høyere rente," sier rapporten. "Vi finner imidlertid at boligeiendomsrenter blant studenter er like for begge inntektsgruppene.

"Således ser det ut til at høgskolen ser ut til å være effektive i å utjevne spilleregler på tvers av studenter fra ulike sosioøkonomiske bakgrunner.

Din sving: Er din studentgjeld forsinkende hjemmehandlingsplanene dine?

Desiree Stennett (@desi_stennett) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun ble uteksaminert med en gjennomsnittlig studentgjeld og eier ikke et hjem.

Skrive Inn Din Kommentar