Tilbud

Bor i CA, NY, Chicago eller Philly? Last ned denne appen for å spare $ 20 på målet før 31. januar

Bor i CA, NY, Chicago eller Philly? Last ned denne appen for å spare $ 20 på målet før 31. januar

Vil du ha en veldig enkel måte å handle på? pluss noen gratis penger å betale for det?

Hvis du liker online shopping for bekvemmeligheten, men hat venter på at bestillingen din kommer, bør du sikkert sjekke ut denne nye appen.

Curbside er en app for iPhone og Android som lar deg plassere en bestilling gjennom appen og plukke den opp i butikken - uten å sette fot i bygningen.

Pluss, når du Meld deg på her før 31. januar, får du en rabatt på $ 20 fra din første bestilling for Target.

Slik fungerer det:

1. Plasser bestillingen din

Bestilling fra lokale butikker gjennom Curbside app. Det er gratis å laste ned, og det er ingen tilleggsavgift for henting.

Målbutikker utgjør de fleste Curbside-stedene, men appen er også tilgjengelig for noen CVS- og Best Buy-butikker. Selskapet ser ut til å ha planer om å utvide til flere forhandlere.

Når du har skrevet inn e-postadressen din på lenken ovenfor, vil du motta en e-post med koblingen for å laste ned appen og bruke rabatten på $ 20 på kontoen din.

2. Motta en varsel når bestillingen er klar

Når bestillingen er klar, får du en tekst og e-post for å gi deg beskjed.

3. Gå til butikken for å motta varene dine

Når bestillingen er klar, kan du gå til butikken for å plukke den opp.

Når du kommer til butikken, informerer appen de ansatte du er der for henting. Du vil parkere i et utpekt Curbside-sted, og de vil ta bestillingen din ut til deg.

Noen butikker tilbyr ikke curbside pickup ennå, men du kan fortsatt bestille via appen og gå inn i butikken for å hente bestillingen din på kundeservicen.

Advarsler til bruk av Curbside

For nå er tjenesten tilgjengelig i Los Angeles og San Francisco Bay Area; Chicago; Philadelphia; og New York / New Jersey-området, inkludert Delaware.

Du vet sikkert om du kan bruke appen i ditt område når du laster ned det, fordi det vil fortelle deg om det ikke er tilgjengelig.

Dessverre får du bare Target-rabatten hvis du kan bruke appen i ditt område. For å få det, må du plassere din første bestilling gjennom appen før 31. januar. Bare en rabatt er tillatt per husholdning, men det er ikke klart hvordan Curbside ville overvåke det.

Appen er ganske ny, så funksjoner og nye steder blir fortsatt rullet ut. Noen få brukere har klaget over lengre curbside venter, som vi håper vil endres ettersom tjenesten blir bedre integrert med forhandlerens kundeservice.

Ferske råvarer og forgjengelig dagligvarebutikk er kun tilgjengelig hos utvalgte butikker, selv om du ikke kan bruke $ 20 rabatt mot disse elementene.

TL; DR: Spar $ 20 på Target

For å være ærlig har Curbside ganske mange kinks å trene, før jeg virkelig ville ha det til alle som ønsker å spare tid på å handle.

Men det tilbyr dette søte $ 20 rabatt på Target for å tiltrekke seg nye brukere, så du kan like godt prøve. Du kan lagre ditt pantry ganske bra uten å bruke en krone!

Etter hvert som antall brukere øker, har apper en tendens til å vokse i funksjonalitet og tilgjengelighet. Så, hvis du liker ideen, vennligst del den med en venn. Curbside pickup kan bli den nye måten å handle på!

Din sving: Hva synes du om å ha dagligvarer og andre varer levert i butikken? Vil du bruke denne appen?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer.

Skrive Inn Din Kommentar