Banker

High-Pay Side Gigs som tjener $ 1000 eller mer per måned

High-Pay Side Gigs som tjener $ 1000 eller mer per måned

Alle ønsker å tjene ekstra penger, men er det mulig å tjene $ 1000 per måned på siden? Etter å ha intervjuet flere personer som gjorde det, er det trygt å si at mange mennesker kan. Med den rette kombinasjonen av dyktighet, markedsføring og albuefett kan du lande en $ 1000 per måneds sidegig.

I denne artikkelen skisserer vi 11 sidekysler som gjør at ekte mennesker kan tjene minst $ 1000 per måned.

Basert på intervjuer med ekte mennesker med sidegigs, foreslår vi også sidegitt hvor du kan tjene minst $ 25 per time, noe som gjør at $ 1000 per måned oppnås i mange tilfeller.

Vend for en fortjeneste

Nøkkelen til å tjene penger? Kjøp lavt og selge høyt. Men er det enkelt å sette i bruk? Og kan du tjene en $ 1000 per måned bare ved å kjøpe høyt og selge lavt?

Selv mennesker med ingen spesiell kompetanse kan skure store boksforretninger for gjenstander på clearing at de kan selge for profitt på Amazon. Denne veiledningen gir faktisk gode detaljerte instruksjoner om hvordan du kan gjøre dette. Mengden penger du faktisk tjener fra detaljhandel, blinker mye av hvor bra du er på å finne tilbud, hvor mye penger du må sette inn i beholdningen din, og din evne til å selge varer raskt.

Personer med ekspertvitenskap på bestemte områder kan faktisk ha en bein opp når de arbeider for å vende gjenstander for profitt. Mange mekanikere vil kjøpe nedlagte biler, og så selge delene for profitt og resten av bilen for skrapprising.

Et annet overraskende lukrativt felt for eksperter er sneaker-flipping. Omar of Raleigh, North Carolina er en ivrig sneaker samler, og sjelden lar et par gå. Imidlertid har han gjort opp til $ 200 per par joggesko som han videreselger, og mistenker at han kunne tjene opp til $ 1000 per måned hvis han ikke elsket sin samling så mye.

Den enkleste måten å vende for et overskudd? Få materialene dine gratis. Robert A. of Raleigh, North Carolina gjør landskapsarbeid som en primær jobb. Hvis han ser en haug med metall eller apparater ut på fortauet, vil han laste opp sin lastebil og ta metallet til resirkuleringssenteret for å få skrapverdi for den. En full lastebil gir vanligvis $ 75 til $ 100 (eller mer hvis han har mye kobber i lasten). I en god måned kan han tjene opp til $ 1000 per måned bare fra skrapping, selv om hans vanlige opptak er lavere.

Uansett om du smiler søppel, bruker klær, joggesko, biler eller hus, kan du kjøpe lavt og selge høyt, og det er en fin måte å tjene penger på siden. For å vende for en fortjeneste, må du vite prisene godt, og du må kunne utnytte tilbudene etter hvert som de kommer til deg. Vanligvis trenger du også et kjøretøy for å gjøre det lønnsomt.

Men med nok ekspertise, blir en flipper kan gi $ 1000 per måned på siden.

Selg din gode kreditthistorie

Har du et kredittkort med en perfekt kreditthistorie, og mindre enn en 15% utnyttelsesgrad? Deretter kan du selge autoriserte brukerstillinger på kredittkortet ditt til folk som ønsker å etablere eller forbedre kreditthistorikken. Dette kalles selger tradeliner, og det er en av de mest lukrative sidene hustles tilgjengelig for cash-strapped mennesker.

Så hvordan går det med å selge tradeliner? Vel, du kan gå rundt dør-banker og prøver å finne folk som er villige til å kjøpe, men du kan ha bedre hellder på å registrere deg som kredittkreditor med et etablert tradelin-salgsselskap som Tradeline Supply.

Akkurat nå kan du tjene $ 50 til $ 300 i provisjon for hver autorisert brukerposisjon som du selger gjennom Tradeline Supply. Hvert kredittkort kan tillate deg å legge til mellom 5 og 20 brukere.

Hvis du aldri har hørt om å selge tradeliner, kan du være litt skeptisk til dette. Jeg vet at jeg absolutt var. Her er noen svar på spørsmål du kanskje har:

 • Autoriserte brukere forblir på kontoen din i to måneder, men hele kredittkorthistorikken går på kontoen sin.
 • Autoriserte brukere får aldri tilgang til kontoen din. Du vet navnet på personen som kjøper tradelinen, men de vet ikke navnet ditt. Tradeline Supply screener for å sikre at personen som kjøper din tradeline, er legitim.
 • Autoriserte brukere kjenner aldri kontonummeret til tradelinen du selger. Selv når tradelinen viser sin kredittrapport, er kontonummeret en digital kode produsert av banken din.
 • Selge tradeliner er helt lovlig. Kongressen, CFPB, banker og kreditt byråer alle vet om øvelsen. De liker ikke det, men det er helt lovlig.

Interessert i å selge kreditthistorikken din? Registrer deg med Tradeline Supply for å komme i gang.

Freelance Writing

Enten du leser artikler om økonomi, vektløfting, matlaging eller kunsthistorie, måtte noen skrive artikkelen. Noen onlineforfattere skriver som en hobby, og tjener ikke mye (eller noe) fra deres skriving. Men mange steder ansetter frilansskribenter for å produsere overbevisende skriftlig innhold for sine publikum.

Som frilansskribent kan du også skrive nyhetsbrev, magasin eller avisartikler, tekniske manualer (for programvare eller maskiner), hvite papirer eller til og med "nettside kopi" som bare er ordene på selskapets nettside.

Frilansskribenter bygger opp sin kundebase på flere måter, men den viktigste faktoren for forfattere er å ha en portefølje av artikler i en bestemt nisje.Valerie Rind, en bedriftsadvokat om dagen og en frilansskribent på siden forklarer: "Du kan ikke få en skriveoppgave uten erfaring, og du kan ikke få erfaring uten en etablert portefølje. Jeg visste en redaktør ved en anerkjent publikasjon, og vi ble enige om at jeg ville skrive en artikkel gratis. Når jeg hadde en artikkel med en bylinje, ga det meg en liten troverdighet. Etter det skrev jeg aldri for eksponering. "

En vanlig metode for å bygge opp en portefølje er å starte en blogg, og nå ut til andre (litt større) bloggere for å be om et gjestepost på deres nettsted. En annen metode som folk vanligvis bruker, er å skape en gratis portefølje på et nettsted som Contently.

Når du har etablert noen troverdighet, må du begynne å pitche dine tjenester. Rind anbefaler, "Selg deg selv med selvtillit, selv om din erfaring er litt tynn."

Når du finner noen som er interessert i å skrive, må du snakke priser. Priser for artikler varierer mye etter nisje, og av budsjettet til selskapet som ansetter deg.

Et bloggområde vil vanligvis betale alt fra $ 30 til $ 200 per artikkel (avhengig av nisje og din erfaring). Andre nettsteder, inkludert mediesider eller store bedriftsnettsteder, har ofte råd til å betale hundrevis eller tusenvis av dollar per artikkel. Å finne kunder (spesielt høyere betalende kunder) er nøkkelen til å tjene $ 1000 eller mer hver måned.

Vi bryter ned 14 måter du kan få betalt for å skrive her.

Photography

Hvis du eier et flott kamera, og du har utviklet dine fotografiske ferdigheter, kan du kanskje tjene $ 1000 eller mer hver måned mens du arbeider på siden.

Dana Haynes fra Raleigh, North Carolina, startet sin første forgang til betalt fotografi ved å skyte venner bryllup på college. Selv om hun bare tjente $ 500 per bryllup i begynnelsen, anbefaler hun bryllupsfotografering som en flott nisje for spirende fotografer, spesielt de med unge og knuste venner.

"Bryllup er den gangen jevnaldrene er villige til å bruke mye penger til fotografering," sa Haynes The College Investor. Hun la også til at de fleste unge mennesker sannsynligvis har et innebygd nettverk av venner som blir gift.

År etter å ha skaffet bryllup, gjenopplivet Haynes hennes fotograferingsøvelse etter å ha sett timer med gratis online-kurs, og fotografert gratis venner og familie. Folk ville dele bildene hennes på Facebook, og hun fikk sakte navnet sitt sakte. I dag jobber Haynes primært i fødselsfotografering, men som hustler fotograferer hun også familier, band, markedsføring, headshot og bryllup på siden.

Selv om Haynes og mange andre fotografer får sin start ved å skyte for venner eller familie, anbefaler Haynes at bedriften din skal være så profesjonell og godt administrert som mulig. "Du fotograferer disse utrolig meningsfulle øyeblikkene i folks liv. Du vil sørge for at du lager kontrakter, administrerer datoer / tider, og holder opp med kommunikasjon. Du kan ikke gå på kompromiss på forretningsenden hvis du vil tjene folk godt, "sa Haynes.

Book Gigs som musiker

Å gjøre det i musikkbransjen er et beryktet vanskelig karrierevalg, men Beau Humphreys og hans band Saturday Night Superstars har slått sin musikalske lidenskap til en lukrativ sidegig. Siden å spille musikk på siden betyr å gi opp i helgene, valgte bandet seg til å bli et bryllupsbånd som gir dem mulighet til å kommandere høyere betalingsdager.

Hvert medlem av Saturday Night Superstars har over et tiår med å oppleve erfaring under beltet, så det kan ikke være helt rettferdig å sammenligne inntekten til tidliginntektsinntekt. Når det er sagt, kan bandmedlemmene enkelt slette $ 1000 hver når de utfører minst to konserter på en natt.

Som en tastaturspiller har Beau faktisk muligheten til å bestille sidespill med sin sidegig. Han vil ofte spille keyboard under bryllupsseremonien, cocktails, en middag og selvfølgelig utføre med bandet den kvelden. Når kunder bestiller hele spekteret, kan Humphreys tjene $ 1000 eller mer i en enkelt natt.

Som med mange av de andre sidejobbene i denne artikkelen, kan booking den første betalende konserten være den mest utfordrende for musikere som ønsker å tjene ekstra mynt. Saturday Night Superstars-bandets første betalende konsert var en julefest på en golfbane. Eieren av golfbanen hørte bandet sitt showcase noen uker tidligere, og tok en sjanse til å bestille dem. Humphreys anbefaler at musikere alltid skal markedsføre sine tjenester til deres eksisterende nettverk. En flott nettside med kvalitets lyd og video går langt i å gjøre det enkelt å bestille, men markedsføring av ord og munn er den viktigste måten å markedsføre tjenestene dine som et band.

Dog-Sitting

Hvis du har mer kjærlighet enn kjæledyret ditt kan håndtere, er det en hundevandler eller en kjæledyrsøster, som faktisk kan ta med anstendig penger. Kristin Larsen, grunnlegger av Tro på et budsjett, siden hustles som en kjæledyr-sitter i sitt lokale område. Hun registrerte seg ganske enkelt med et lokalt kjæledyr-sittende selskap og fant mye arbeid. Vanligvis gjør hun $ 20 for en 20-minutters spasertur (hun går hunder i løpet av lunsjpause), og opp til $ 60 per natt når hun tar vare på dyr over natten.

Avhengig av plasseringen av dine klienter, kan kjæledyrsitting tillate deg å betjene flere kunder hver time. Det er imidlertid ikke garantert å være tilfelle. For å maksimere inntektene dine må du være forsiktig med å jobbe for et selskap som ikke sender deg over hele verden for å betjene kunder.

En fleksibel timeplan er ideell for denne siden (mange mennesker vil ha hundevennere mens de er borte på jobben), men det kan fungere med en rekke tidsplaner så lenge du kan møte kundenes behov.

Hvis du ikke kan finne høyt ansatt jobb hos et lokalt kjæledyrselskap, kan du prøve å finne kunder gjennom Rover.com. Du kan også starte din egen virksomhet. Crystal Stemberger, grunnlegger av Crystal's Cosy Care Pet Sitting, startet med noen få enkle innlegg på hennes HOAs nettsted og noen få gratis annonser på Craigslist. Over tid vokste hennes virksomhet til å bli en av hennes primære inntektskilder.

Hustle for veldedighet

Dan Batcha, en uavhengig forsikringsagent med utgangspunkt i Blaine, Minnesota, har satt sin tid til å gjøre livet til militære veteraner litt bedre. Tilbake i 2015 bestemte Batcha og hans da-kjæreste seg for å gi gaver til folk i nød snarere enn å bytte gaver med hverandre.

Med en liten økning fra sosiale medier klarte de å samle inn og gi nesten $ 7000 til gaver til fem militære familier. Siden da har de klart å betjene så mange som 10 familier med $ 11 000 gaver i en enkelt sesong, gjennom en organisasjon kalt sivil Santas.

Gjennom året tilbringer Batcha rundt fem timer per måned og snakker med lokale kirker og skoler og organiserer den bakre delen av nonprofit. Nærmere til jul vil han bruke opptil 15 timer i uken til å koordinere ønskeliste, møte familier i nød, samle gaver og donasjoner fra andre, og selvfølgelig levere gaver til familiene.

Voksende sivile Santas har ikke vært lett, men Batcha har store drømmer for organisasjonen. I løpet av det neste året vil han servere et Thanksgiving-måltid for veteraner og deres familier, og være vert for en jul i juli 5K, for å øke bevissthet og midler til årsaken.

Event Marketing

Lillian Karabaic, finanslærer (som ofte kjoler som David Bowie), og grunnlegger av Oh My Dollar! er ikke fremmed for høyt betalende sideløsninger. En av de høyere betalingsmulighetene er eventmarkedsføring eller blir en "promo girl". Denne sidejobben innebærer å sette opp hendelser, snakke med folk og utdele prøver. Hvis du noen gang har sett en Bud Light-jente eller jenter som kjører rundt Red Bull-kjøretøyet og deler ut drinker, har du sett en promo-jente.

Karabaic sier at leverandører fra yoga studioer til alkohol merkevarer ansetter folk for å markedsføre sine produkter. Det kan være mye moro og veldig lukrativt for en utgående person, men timene pleier å være sent netter (for alkohol) eller helger for andre leverandører.

Hvis du kjenner noen som allerede er en arrangør for arrangementer, vil du kanskje be dem om å få kontakt med deres primære kontaktperson. Ellers kan du finne dine første få arrangementer gjennom Craigslist-konserter, Facebook (søk etter by og merkevareambassadør) eller arrangementstjenester (søk etter eventpersonell i byen din).

Når du har et etablert forhold til bestemte merker eller med enkelte bemanningsbyråer, vil du sannsynligvis bli kalt igjen.

Digital markedsføring

Når noen sier at de er en digital markedsfører, kan det bety at de legger annonser på deres personlige Facebook-side. Det kan også bety at de er en dyktig webdesigner som optimaliserer nettsider. Men de fleste som tjener penger på siden som digitale markedsførere, hjelper småbedriftseiere til å øke sin digitale tilstedeværelse.

Hvis du er interessert i å bli en digital markedsfører, kan du hente mye ferdigheter ved å starte din egen blogg og lære gjennom prøving og feiling. Men hvis du er mer interessert i å fremskynde prosessen, anbefaler vi at du tar en digital markedsføringskurs. Basert på tilbakemeldinger fra glade kunder, anbefaler vi følgende kurs:

 • Facebook Side Hustle Course (spesielt designet for nybegynnere)
 • SEO revisjonsguide (gratis e-post kurs og et betalt alternativ)
 • Market Motives Digital Marketing Certification Training Course (Merk: Du trenger ikke en sertifisering for å være en digital markedsfører, men dette er et omfattende kurs.)

Gir virtuelle assistenttjenester

En nære fetter til digital markedsføring tilbyr virtuelle assistenttjenester. Virtuelle assistenter gir digital støtte (inkludert nettstøtte, digitale markedsføringstjenester og mer) til bloggere og andre bedriftseiere. En virtuell assistent kan være en jack-of-all-trades eller ekstremt spesialisert. Deres jobb er å gjøre livet til andre bedriftseiere enklere og bedre.

Mange virtuelle assistenter jobber med bare noen få klienter, så deres tidsforpliktelse er relativt liten. En virtuell assistent som jeg intervjuet reagerer på kundeforespørsler og klager for en liten forhandler som lister opp produkter på Amazon. Generelt jobber hun ikke mer enn fire timer i uken.

Mange andre VAs finner til slutt at det å være en VA er mer lukrativ enn deres dagjobb, og slutte å ta sine VA-aktiviteter på heltid.

Hvis du noen gang har kjørt din egen nettside, har du sannsynligvis noen av ferdighetene som er nødvendige for å bli en virtuell assistent, og med hjelp av Google kan du sannsynligvis finne ut resten. Når det er sagt, noen kurs som fremmer din læringsprosess inkluderer:

 • 30 dager eller mindre til virtuell assistent suksess
 • $ 10K VA
 • Bli en Pinterest VA i dag!

Et par andre selvbetjeningsalternativer

Når vi søkte kilder til denne artikkelen, fant vi flere personer som tjente høy timelønn fra deres sideoppgaver, men ikke tjente $ 1000 per måned. De fleste av disse menneskene rapporterte at de ikke ønsket å ta på seg flere kunder, men de følte at de kunne, hvis de satte innsatsen.

Basert på disse rapportene, bestemte vi oss for at det var rimelig for noen å tjene $ 1000 per måned på siden hvis en person var villig til å sette seg i tiden for å bygge opp og vedlikeholde sin kundebase.

Her er noen ideer:

 • Veiledning (spesielt for LSAT og andre test forberedelse alternativer - selv online veiledning alternativer)
 • Undervisning av musikkleksjoner
 • Frisør (overraskende, kosmetikkarbeid inkludert hårfibrering kan kreve en lisens i staten din, men de som gjorde dette arbeidet, rapporterte privatpersoner mellom $ 25 og $ 30 per time etter kostnader)
 • Catering eller baking for private arrangementer (avhengig av lovene i staten din, må du kanskje gjøre alt fra et industrielt kjøkken eller ha en forretningstillatelse)
 • Bilvask eller detaljering
 • Stemmeopptaker (se denne hurtigstartguiden hvis du er interessert)

Ikke vær redd for å jobbe for noen andre

Som regel må de mest lukrative sidegittene kreve selvstendig næringsdrivende, selvmarkedsføring og kanskje til og med entreprenørskap. Når det er sagt, er det mulig å tjene en lønn fra en sidejobb mens du jobber for noen andre.

De fleste intervjuet vi i gjennomsnitt bare fire til fem timer i uka i deres sidejobb, slik at de ikke alltid tjente $ 1000 per måned. Imidlertid kom flere personer nær $ 1000, og de tjente alle på minst $ 25 per time. De måtte også rapportere at det virket sannsynlig at de kunne jobbe mer hvis de trengte pengene.

Her er noen ideer:

 • Officiating sport (videregående nivå eller høyere)
 • Tending bar
 • Venter tabeller (spesielt på torsdag, fredag ​​og lørdag kveld)
 • Undervisningsklassefitness (spesielt bootcamp-klasser, selv om dette kan kreve et personlig treningslisens i din tilstand)
 • Skatteforhandler (kun februar til april)
 • Tolking for sykehus (spesielt tegnspråk og kinesisk selv om de nødvendige språkene kan variere etter region)
 • Leverer bud eller leveringstjenester
 • Kjøring for Uber eller Lyft (kjøring i topptider kan trolig øke din effektive timepris)
 • Sykepleie (arbeider bare noen få skift hver måned gjør det mulig å holde lisensen aktiv i mange stater)

Hvordan tjener du $ 1000 per måned på siden?

Den $ 1,000 per måneds sidegig er sannsynligvis innen rekkevidde, hvis du er villig til å sette litt tid og krefter på forsiden. Generelt må du være villig til å markedsføre deg selv, pitch-potensielle kunder, og utvikle verdifulle ferdigheter for å komme i gang. Men når du har en etablert sidegig, blir det lettere å holde inntektene kommet uten overdreven innsats (bortsett fra å faktisk gjøre jobben din).

Sidegigs krever at du gir opp din mest verdifulle ressurs (tiden din), så det er fornuftig å prøve å maksimere inntektene dine fra konserten.

Når det er sagt, rapporterer mange mennesker at deres travlhet ikke bare handler om å tjene ekstra penger. Noen mennesker bygger ferdigheter som er nødvendige for en kampanje i sin primære karriere. Hjemmeværende foreldre rapporterer at de elsker å komme seg ut av huset og bruke en annen del av hjernen deres. Andre rapporterer at de liker å ha et betalende kunstnerisk uttak, selv om de tjener mer eller har en jevnere inntekt gjennom dagjobbene sine. Ærlig talt tok ting som gratis alkohol, gratis bagels og gratis t-skjorter mange mennesker til å begynne å tråkke.

Uansett din motivasjon, å starte en sidegig er en fin måte å komme økonomisk framover. Bare vær snill om å starte den, slik at du ikke sparer din tid som tjener mindre enn minimumslønnen.

Skrive Inn Din Kommentar