Banker

5 Perks som gjør kredittkort verdt det

5 Perks som gjør kredittkort verdt det

Bruken av kredittkort er alltid et varmt tema når det gjelder personlig økonomi. Folk tar vanligvis en ekstrem posisjon på en av følgende måter:

  • Den første gruppen sier å aldri bruke kredittkort fordi du bare kommer deg inn i gjeld.
  • Den andre gruppen er fast ved bruk av kredittkort og utnytter alle mulige belønninger.

Jeg foretrekker å ta en ekstrem holdning og i stedet fremme noen sunn fornuft kredittkort bruk. Husk at ditt økonomiske liv handler om balanse.

Hvis du er den typen person som tilbringer ukontrollert og ikke vil kunne gå til butikken uten å maksimere kortet ditt, så må du ikke få et kredittkort. Men hvis du er ansvarlig for pengene dine, vet hvordan du skal budsjettere, og vil bare belaste hva du kan betale av hver måned, så kan du nyte fordelene som følger med å eie et kredittkort.

Her er de fem største kredittkortfordelene som er helt verdifulle.

Kredittkort hjelper deg med å bygge kreditt

Den første fordelene med ansvarlig bruk av kredittkort er at de vil hjelpe deg med å bygge opp kreditt. Når du bruker et kredittkort intelligent, ved å betale saldoen din fullt ut og foreta betalinger på tid, måned og måned, begynner du å bygge opp kreditt.

Hvis du for øyeblikket ikke har noen kreditt å få et kredittkort og bruker det regelmessig, vil du hjelpe deg med å bygge opp kredittpoengene dine.

Du kan se i grafen nedenfor nøyaktig hva som tas i betraktning når du fakturerer FICO® Credit Score.

Betalingshistorikk, beløpet du skylder, og lengden på kreditthistorikken er de øverste faktorene som beregnes i FICO® Credit Score.

Hvis du starter fra null kreditt gjør følgende kan hjelpe deg med å bygge opp din kreditt raskere:

  • Åpne et kredittkort
  • Betal regningen i sin helhet hver måned
  • Alltid betale på tid
  • Hold din gjeld til inntektsforhold lav.

Kontant tilbake for vanlig utgifter

En annen stor fordel av kredittkort tjener penger tilbake til dine vanlige kjøp. Selvfølgelig, å tjene penger tilbake, er avhengig av kortet du har.

Discover It®-kortet er et flott alternativ. Med dette kortet kan du tjene opptil 5% kontant tilbake på roterende kategorier og nye Discover det cardmembers får Dobbelt Cashback Bonus for det første året uten begrensning når de søker om et kort fra nå til september. Det er noen belønninger som er vanskelig å slå!

Hvis du er student, kan du få et Discover It® Student Card og tjene $ 20 kontant tilbake hvert år, i fem år, hvis du holder GPA på 3,0 eller høyere.

Jeg anbefaler på det sterkeste at du bruker kredittkortet ditt til å betale for et par utgifter hver måned. (For eksempel kan du få et par regninger automatisk betalt via ditt kredittkort, eller du kan velge å bruke kortet ditt for en kostnad som gass.) Og så la pengene tilbake tilbake belønninger naturlig tilfelle. Ved utgangen av året utbetale alle dine belønninger og sette dem mot besparelser.

Husk at bruk av kontanter med kredittkort er en av de viktigste måtene som kan hjelpe deg med å spare ekstra $ 500 per måned.

Også, hvis du finner ut at du enkelt kan betale tilbake balansen hver måned, og at du ved hjelp av kortet ditt faktisk hjelper deg med å holde deg på budsjettet, så kan du sakte betale mer utgifter med kortet ditt og rack opp flere fordeler.

FICO® kreditt score gratis

Vi har allerede klart at byggekredit er viktig for ditt økonomiske liv. Overvåking av kreditt score går hånd i hånd med å bygge opp din kreditt.

Husk at hvert kredittkort har sitt eget sett med funksjoner. En av grunnene til at vi elsker Discover It Card er imidlertid at du får FICO® Credit Score gratis på månedsoppgaven hver måned, og kan spore opp til et år med poeng!

Dette er en uvurderlig ekstra fordel og kan spare deg for mye penger som du ville betale opptil $ 300 per år hvis du kjøpte FICO®-overvåking separat.

Svindel Sikkerhet

En annen stor fordel med å bruke kredittkort til å betale for utgifter er svindelsikkerheten som følger med kortet ditt.

Hvis du legger ut falske kostnader på ditt debetkort, er du ute av kontanter til banken retter ut alt. Dette kan ta mye lengre tid enn du vil ha det til. Og hva skjer når kontanter er drenert fra bankkontoen din og leien skyldes neste dag?

Med et kredittkort du er dekket. Kort som Discover det har en "Freeze" bryter på mobilappen sin. På denne måten hvis du mister kortet ditt eller merker uautoriserte kjøp på kontoen din, kan du bokstavelig talt slå kortet av med et trykk på en knapp. Det er en ganske fantastisk funksjon!

Du er heller aldri ansvarlig for uautoriserte kostnader på kortet ditt. (Og du vil ikke være ute av alle dine penger hvis noen gjorde bedragerisk bruk av kortet ditt.)

Spor kostnadene enkelt

Mens penger kan være et godt verktøy når det gjelder budsjettering, er det veldig vanskelig å spore penger.

Når du bruker kredittkortsporing, er utgiftene dine svært enkle, ettersom alt du har kjøpt, vil være på ett enkelt sted.

Valget om å bruke et kredittkort for å spore utgiftene dine, er veldig personlig. Hvis du er god til å budsjettere og vet at du enkelt kan betale kredittkortregningen i sin helhet hver måned, så kan dette være et fantastisk alternativ for deg.

Hvis du tror at bruk av et kredittkort vil føre til at du ubevisst bruker mer enn normalt, og du er redd for at du ikke vil kunne betale balansen i sin helhet, så for all del, hold deg i kontanter.

Kredittkortet ditt kan være et verdifullt verktøy

Du må endre måten du tenker på kredittkort. Kredittkort er ikke bare for belønninger, og ikke alle som eier et kredittkort, kommer inn i agoniserende gjeld.

Kredittkort er et verktøy. De kan hjelpe deg med å bygge opp kreditt, spare penger, og holde seg oppdatert med viktige aspekter av ditt personlige økonomiske liv.

Bruk kredittkortene dine klokt, og du kan også dra nytte av alle fordelene med svært minimal innsats.

Denne artikkelen ble sponset av Discover, men alle meninger er min egen.

Skrive Inn Din Kommentar