Banker

SoFi Review 2018: Student Lån Refinansiering Og Mer!

SoFi Review 2018: Student Lån Refinansiering Og Mer!

SoFi (Social Financing) startet som et lite selskap med bare ett produkt, studentlånsfinansiering. I dag tilbyr selskapet en rekke produkter, men studielåns refinansiering er fortsatt signaturprodukt.

Gjennom årene har den vokst til den største og mest kjente studielåns refinansieringsutlåner. Jeg personlig tilskriver dem å gjøre studielåns refinansiering så vanlig som det er i dag. Men SoFi er ikke uten det er økende smerter, og det er vanskelig å vite om de fortsatt er de beste med alle de andre konkurrentene der ute.

Er prisene på SoFi fortsatt overbevisende? Er lånerens fordeler fortsatt unike? Har de fortsatt gode studentlånsbonuser?

Svaret er ja - og det er derfor SoFi gjør det alltid til vår liste over de beste stedene å refinansiere studielånene dine.

Selv om du leter mot SoFi, må du shoppe for studielånet ditt. Vi anbefaler å gjøre dette gjennom troverdig, et marked for studielåns refinansiering hvor du kan motta og sammenligne tilbud fra flere lånefinansieringslån. Ikke glem å dra nytte av $ 200 bonusen hvis du refinanserer med Troverdig.

Denne artikkelen forklarer hva du kan forvente hvis du refinansierer studielånene dine med SoFi.


Rask oppsummering

  • En av de mest populære studielånsfinansieringsselskaper
  • Great Perks til kunder
  • $ 100 Bonus for refinansiering av lånet ditt
Kom i gang

Hvem kvalifiserer til å refinansiere med SoFi?

Nummer ett kriterium som SoFi vurderer når tegning av lån er kontantstrøm. Hvis du har høy inntekt, og relativt få gjeld, vil du nok kvalifisere til å refinansiere med SoFi. I tillegg til å vurdere kontantstrøm, vurderer SoFi kreditthistorikken din, og din nåværende gjeldsbelastning. SoFi bruker ikke tradisjonelle kreditt scoring algoritmer, men finner generelt at folk med FICO kreditt score i 700 rekkevidde eller over har en tendens til å kvalifisere.

Vi har funnet ut at SoFi en gang var en av de tøffeste stedene for å kvalifisere for refinansiering, men de siste årene har de løst sine lånestandarder litt. Men hvis du har en lav kreditt score, kan du være bedre å gå med et selskap som Earnest.

I tillegg til å oppfylle garantibetingelser, må du være statsborger eller fast bosatt i USA med en grad fra et fireårig universitet.

SoFis studentlåns refinansieringspriser og vilkår

SoFi​​tilbyr lånebetingelser på 5,7 eller 10 år, og tilbyr lån med fast og variabel rente. Minimumsbeløpet du kan refinansiere er $ 5000.

For tiden har fast rente lån fra 3,899% til 7,804% APR (med AutoPay), og variabelrente lån varierer fra 2,51% til 7,554% APR (med AutoPay). Maksimal rente på lån med variabel rente er 8,95-9,95% avhengig av begrepet lengde.

Husk at disse prisene endres, så sjekk deres nettside for de siste prisene.

SoFi tilbyr konsekvent priser som er blant de laveste i landet. Annet enn konkurransedyktige rentesatser, er SoFis lånetilbud ikke spesielt eksepsjonelle.

Den eneste långiveren vi har sett konsekvent bedre priser på, er Splash Financial.

Alt om fin utskrift?

Når du refinansierer med noen utlåner, mister du beskyttelsen som tilbys av føderale studielån. For eksempel kan folk som refinansiere med SoFi ikke velge et inntektsbasert tilbakebetalingsprogram. SoFi har et forbrytelsesprogram hvis du har blitt arbeidsløs. Arbeidsledighetsbeskyttelsen tilbys i tre måneders trinn, og er avkortet til 12 måneder over lånets løpetid. Mens sjenerøs, tilbyr andre långivere bedre overbærenhetsprogrammer.

SoFi tilbyr også låneutsettelse for låntakere som går tilbake til utdanning, undergår rehabilitering av funksjonshemninger, eller tjener på aktiv militærplikt. Det gir også en seks måneders fratredelse til folk som er i SoFis entreprenørskapsprogram. Under enten utsettelse eller utholdenhet fortsetter renter på lånet.

En annen ulempe ved SoFi er at deres lån ikke slippes ut i tilfelle død eller permanent funksjonshemming hos låntakeren eller studenten på vegne av lånet tas ut. Føderale lån tilbyr denne beskyttelsen, og mange private lån har også begynt. Hvis du låner med SoFi, bør du vurdere en billig livsforsikring.

Et unikt aspekt ved å låne med SoFi er vekten på karrierevekst. Som låner kvalifiserer du deg for gratis karrierecoaching og lokale nettverkshendelser. Disse personlige tjenester kan bidra til å øke inntektene og raskere gjeldsbetaling.

Unike SoFi-tilbakebetalingsprogrammer

SoFi tilbyr noen unike tilbakebetalingsprogrammer som kan være til nytte for noen. For eksempel har de et program for medisinske og dental residency kandidater som tilbyr $ 100 / mo betalinger mens de er bosatt (i opptil 4 år).

Dette kan være en livredder til leger og tannleger som fortsatt er i trening, og tjener bare $ 50 000 per år, men har $ 200 000 + i studentlånsgjeld.

Det eneste lignende programmet vi har sett tilbys av Splash Financial, hvor du kan betale $ 1 per måned betalinger i bosted.

Også, SoFi gjør det mulig for låntakere å refinansiere Parent PLUS Lån. Parent PLUS Lån er noen av de vanskeligste føderale studielånene å håndtere, og refinansiering er vanligvis det beste alternativet hvis det er mulig.

SoFi er boliglån og personlige lån

SoFi tilbyr også boliglån og personlige lån som gratisprodukter til det studielåns refinansieringsprogram.

Vi har forsøkt å bruke SoFi Mortgage, og vi har en fullstendig SoFi Mortgage Review her.

For personlige lån, bør du sammenligne SoFi med andre långivere akkurat som du ville med studielåns refinansiering. Sjekk ut Troverdig Personlig Lån Verktøy og se hvordan SoFi sammenligner for det du trenger.

Bunnlinjen

SoFi tilbyr anstendig rente på kortere terminslån (opptil ti år). Hvis du har en god inntekt, og en anstendig kreditt historie, vil du sannsynligvis kvalifisere for et lån fra SoFi.

Du kan få et gratis rangeringsoverslag fra SoFi (de vil ikke trekke kreditten din til garanti), så ta et par minutter for å få din rente. Sammenlign deretter denne satsen med andre långivere før du bestemmer deg for hvor du skal refinansiere.

SoFi Student Loan Refinancing
  • Priser og gebyrer - 90
  • Søknadsprosess - 90
  • Kundeservice - 85
  • Produkter og tjenester - 95
90

Sammendrag

SoFi tilbyr studentlånsfinansiering og mer, men deres standarder er ganske strenge.

Skrive Inn Din Kommentar