Banker

Forstå låneres forsvar til tilbakebetaling for studielån

Forstå låneres forsvar til tilbakebetaling for studielån

Studielån påvirker millioner av amerikanere, hvorav mange kjemper for å gjøre betalinger hver måned. Foruten inntektsbaserte avdragsopsjoner og refinansiering er det få alternativer for de som knapt klemmer seg. Men en som sjelden diskuteres, men fortsatt gjelder for noen låntakere, er studielåns utslipp.

Discharging studielån er fortsatt et uklar konsept for mange. Det høres ut som det er for godt til å være sant, men det kan være en realitet for de som kvalifiserer. Det er en komplisert prosess og kan kreve hjelp fra en advokat eller noen med direkte erfaring. Faktisk klarte utdanningsdepartementet bare reglene forrige måned for å hjelpe låntakere å forstå hvordan denne prosessen fungerer.

Les nedenfor for å se om du kvalifiserer og hva du trenger for å kunne utbetale lånene dine.

Merk:Dessverre har den nåværende Trump-administrasjonen midlertidig stoppet mange lånerforsvar til tilbakebetaling. Det er flere rettssaker som skjer for å utfordre dette, men de fleste av disse er på vent. Du kan fortsatt søke, men forvent ikke å få svar snart. Som sådan, sørg for at du tar passende tiltak på studielånene dine nå.

Hvordan Låner Forsvar Til Tilbakebetaling Fungerer

Låntakers forsvar mot tilbakebetaling innebærer å bevise at universitetet eller universitetet lurte studenten på en eller annen måte som involverte dem å ta ut studielån. Hvis et universitet svindlet en student på en måte som førte til at studenten tok ut studielån, kan han eller hun være en god kandidat til å få sine lån utladet.

Noen eksempler på bedrageri inkluderer forfalskning av arbeidsplasseringsfigurer, totale skolekostnader, vellykkede overføringsposter og hvilke typer studieprogrammer som tilbys. Det er en del av det som skjedde med studenter som deltok i Corinthian Colleges, et nettverk av skoler som ble funnet skyldige i å lyve for studenter. Over 15 000 studenter har fått sine føderale lån utladet som følge av dette, ifølge den siste rapporten fra utdanningsdepartementet.

Bare Direkte lån er berettiget til utredning for svindel, så kandidater med Perkins, unsubsidized Stafford, Parent PLUS, Stafford eller Federal Consolidation lån er ikke i stand til å utføre sine lån.

Studentlån advokat Jay Fleischman sa vellykket utslipp "kan føre til ikke bare en tilgivelse av den ubetalte saldoen, men også refusjon for eventuelle penger du tidligere har betalt og fjerning av negativ informasjon på din kreditt rapport knyttet til lånet."

Men "personskade eller sivile rettskrav", ifølge Fleischman, er ikke grunnlag for å få dine føderale studielån utslippt. Dette er viktig å merke seg - rett og slett fordi et søksmål har blitt arkivert mot en høyskole eller et universitet betyr ikke noe for studielånets gjeld. Du må personlig se på situasjonen din og gå gjennom prosessen hvis du tror at du kan være berettiget til låneres forsvar til tilbakebetaling.

Studenter som ønsker å utbetale sine lån, må sende noen obligatorisk informasjon til Institutt for utdanning, inkludert:

  • Hvilke lover skolen krenket
  • Da du var student
  • Hvilket studium du var påmeldt
  • Din kontaktinformasjon
  • Hvordan skolens påståtte bedrageri påvirket din beslutning om å ta ut studielån

Flere detaljer om hva du trenger for å sende krav kan du finne her. Etter at kravet er innvilget, vil lånene gå i fratrekk i opptil 12 måneder hvor de fortsatt vil tilføre renter.

Prosessen med å lade ut lånene er en alvorlig juridisk sak, og du må kanskje ha ekstra hjelp til å gå gjennom det.

"Du må bevise for regjeringen ikke bare at kravet ditt oppfyller statsstandarden, men også at loven om begrensninger for å bringe slike krav ikke er utløpt," sa Fleischman. "Du vil også forstå konsekvensene av en utslipp av dine føderale studielån på dine skatter, og om du kan bli skattlagt på den tilgitte gjelden."

Lånerforsvar til tilbakebetaling og tilbakebetaling Plan

Det er viktig å merke seg at låneres forsvar til tilbakebetaling er et alternativ for å få lånet til lånet ditt utlånt - det er ikke en studielåns repaymentplan som gir lån tilgivelse. Dette er viktig fordi det er studenthjelpsfirmaer og studielånsassistentfirmaer som direkte annonserer til studenter som deltar på Corinthian Colleges og lignende med løftet om tilskudd fra studielån.

Hvis du er ute etter hjelp med studielånets gjeld, må du sørge for at du spesifikt spør hva selskapet skal gjøre for deg. I mange tilfeller er disse selskapene bare å registrere deg for en inntektsbasert avdragsplan som inkluderer tilgivelse. Og mens det kan fungere på kort sikt for å hjelpe deg med studielånets gjeld - er det ikke lånerens forsvar mot tilbakebetaling som kan få din totale studielånsgjeld utladet.

Når du får hjelp til studielånets gjeld, sørg for at du forstår og undersøker alternativene for deg selv. Ingen vil bry seg mer om situasjonen din og pengene dine enn deg.

Privat studielåneskuld

Å få private lån utladet er mye vanskeligere. Hver utlåner har en annen policy, så kontakt din individuelle leverandør for å se hva deres er.

Noen tillater utslipp hvis du er deaktivert og ikke kan fungere. I det tilfellet må du kunne bevise at du ikke realistisk tjener nok til å betale tilbake studielån, og det er ikke noe håp du noensinne vil.

Noen få låntakere har vellykket utstedt studielånene i konkurs, men det er en sjelden omstendighet.En advokat som spesialiserer seg på private studielån, kan kanskje si om saken din er lyd nok til å gå til retten eller ikke. Sørg for å forstå deres avgifter før du tar på en rettssak, slik at du ikke blir dårligere av økonomisk enn du var før.

Siste tanker

Hvis du tror at du har blitt bedraget av skolen din og er begravet i studielånsgjeld som et resultat, kan dette være et godt alternativ for å få hjelp. Videre er det enda flere beskyttelser som kommer for låntakere som begynner i 2017, som skal gi enda mer lettelse.

Den tøffe delen viser at du har blitt bedraget. Det er viktig å holde kopier av alt med skolen skriftlig, og lagre brosjyrer og andre dokumenter på et trygt sted. Mens mange skoler er ærlige og rettferdige, kan noen få proaktive skritt spare mye hjerteslag senere i livet.

Har du, eller kjenner du noen, hvem har vært vellykket i å utnytte låneres forsvar til tilbakebetaling?

Skrive Inn Din Kommentar