Forsikring

Den ultimate guiden til leietakere forsikring - alt du trenger å vite

Den ultimate guiden til leietakere forsikring - alt du trenger å vite

Om du får leie forsikring fordi du flytter ut og gå på college for første gang, eller du har vært en leietaker og er på utkikk etter måter å spare penger på leie forsikring, her er hva du trenger å vite.

Leietakereforsikring er en billig måte å beskytte "ting" på når du leier. Det er faktisk kalt personlig eiendom forsikring - fordi de fleste leietakere forsikringer vil dekke din tilhører både hjemme og borte.

Hvis du leier, krever mange utleiere nå at du har en grunnleggende leieforsikring som en betingelse for leieavtalen. Hvis du skal på college, krever noen høgskoler at elevene opprettholder leietakereforsikring hvis de bor i sovesaler.

Poenget er at leieforsikring er viktig. Det er faktisk veldig rimelig også. Og hvis du kombinerer leieforsikringen din med andre retningslinjer (for eksempel en bilforsikring), kan det til og med være gratis!

Vi bryter ned våre toppvalg for hvor du kan få leietakereforsikring, så vel som alt du kan ønske deg å vite om det. La oss komme i gang.

Redaktørens note: Leietakereforsikring er bare en type forsikring du måtte trenge. Pass på å sjekke ut Forsikringsgrunnleggende: Hva slags forsikring trenger du?

Beste Leietakere Forsikring Quotes

Det er våre topp 3 plukker for de beste leietakere forsikring alternativet. Hver enkelt er basert på din egen personlige situasjon. Disse alternativene er kanskje ikke det beste for alle, spesielt hvis du kan få en multi-politikk rabatt med ditt nåværende forsikringsselskap.


1. Allstate Leietakere Forsikring

 • Best for folk som kombinerer leieforsikring med bilforsikring
 • Priser så lavt som $ 4 per måned
 • Online søknadsprosess er enkel å bruke og rask
Kom i gang

2. USAA Leietakereforsikring

 • Beste priser hvis du er i militæret eller en avhengig
 • Forsikring kan være "gratis" hvis du pakker med auto
 • Dette var selskapet som jeg brukte da jeg fikk leietakereforsikring
Kom i gang

3. Lemonade Leietakere Forsikring

 • Leietakere forsikring så lavt som $ 5 per måned
 • Veldig raske påstander behandler alt i appen
 • Online app-basert applikasjonsprosess er enkel å bruke og rask
Kom i gang

Selskaper som tilbyr leietakere forsikring

Det er mange selskaper som tilbyr leieforsikring. Listen nedenfor er noen av de mest populære valgene. Hvis du ser på et selskap som ikke er oppført, gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Leietaker Forsikring Elskaper AAA Leietakere InsuranceAllstate Leietakere InsuranceAssurant Leietakere InsuranceePremium Leietakere InsuranceEsurance Leietakere InsuranceFarmers Leietakere InsuranceGeico Leietakere InsuranceJetty Leietakere InsuranceLemonade Leietakere InsuranceLiberty Mutual Leietakere InsuranceNationwide Leietakere InsuranceProgressive Leietakere InsuranceState Farm leie InsuranceUSAA leie forsikring

AAA Leietakereforsikring

AAA er mest kjent for sin veibeskrivelse og bilforsikringsprogrammer. AAA tilbyr imidlertid også en komplett pakke med forsikringsprodukter, inkludert leieforsikring. Hvis du allerede drar nytte av bilforsikring gjennom AAA, kan det være fornuftig å se om du kan spare enda mer ved å legge i leie forsikring.

Tilbudet leietakere forsikringer for så lite som $ 5 per måned. Sjekk ut AAA Leietakereforsikring.

Kom i gang her

Allstate Leietakere Forsikring

Allstate er en av våre toppvalg for leietakere forsikring fordi de tilbyr et godt produkt til rimelige priser. De er en av de mest kjente forsikringsselskapene, og tilbyr en komplett pakke med forsikringsprodukter som kan matche dine behov.

Vi tror at Allstate er best for folk som kombinerer bilforsikring og leieforsikring. De annonserer at du kan få priser så lave som $ 4 per måned. Sjekk ut Allstate Leietakere Forsikring.

Kom i gang her

Assurant Leietakere Forsikring

Assurant er ikke det mest kjente selskapet, men de har gjort leietakereforsikring for en stund, og de har noen gode muligheter. Tilbudet gir fleksible faktureringsplaner, samt lave fradrag så lave som $ 100. De gir deg mulighet til å få et tilbud raskt og enkelt online.

De annonserer at du kan få leietakere forsikring priser så lavt som $ 5 per måned. Sjekk ut Assurant Leietakere Forsikring.

Kom i gang her

ePremium Leietakereforsikring

ePremium Leietakereforsikring er et annet ikke veldig godt kjent selskap som prøver å tilby noen forskjellige variasjoner på leietakereforsikring. For eksempel, de tilbyr også depositum forsikring der du kan betale en liten ikke-refunderbart forsikringspremie i stedet for et større depositum. Når du flytter ut, vil forsikringen dekke eventuelle problemer, opp til sikkerhetsbeløpet.

Du kan få leietaker forsikringer priser så lavt som $ 5 per måned. Sjekk ut ePremium Leietakereforsikring.

Kom i gang her

Esurance Leietakere Forsikring

Esurance er et populært valg for leietakereforsikring, da de var en av de første selskapene som annonserte at du kunne gjøre alt på nettet. Siden da har vi ikke hørt mye fra dem. De har full service leie forsikring som selv betaler for deg å leve hvis du har til å forlate leiligheten og utleier dekker ikke alt.

De annonserer for tiden at deres gjennomsnittlige kunde betaler $ 14 per måned for leietakere forsikring. Du kan sjekke ut Esurance Leietakereforsikring.

Kom i gang her

Bønder Leietakere Forsikring

Bønder er et tradisjonelt forsikringsselskap som er veldig kjent. De tilbyr leieforsikring som et av deres mange produkttilbud.De tilbyr et bredt utvalg av leieforsikringsmuligheter, inkludert ansvarsdekning og mer. De annonserer selv at deres leietakere forsikring vil hjelpe deg med personlig ansvar hvis nødvendig.

De annonserer at deres leietakereforsikring bare koster pennies per dag, så vi forventer relativt lave utbetalinger. Du kan sjekke ut Farmers Renters Insurance.

Kom i gang her

Geico Leieforsikring

Geico er mest kjent for sin bilforsikring (og det er Gecko-maskot), men Geico tilbyr også leieforsikring og mer. Det gode med Geico er at hvis du har sin bilforsikring, kan du få en mutli-policy rabatt og spare enda mer penger (eller kanskje til og med få leietakere forsikring gratis).

Mens de ikke annonserer sine leietakere forsikring priser, forventer vi at de skal være ganske lave. Du kan sjekke ut Geico Renters Insurance.

Kom i gang her

Jetty Leietakere Forsikring

Jetty er en oppstart som jobber for å endre leiespillet. De tilbyr en nyskapende plattform som gir deg mulighet til å få leietakereforsikring samt sikkerhetsdekning forsikring og leasing garantistjenester. Hvis du trenger noen til å cosign din leieavtale, kan Jetty hjelpe med det.

De har en app og et nettsted som gjør det enkelt å søke. De annonserer ikke sine forsikringsrenter, men vi antar at de er på nivå med de fleste selskaper. Sjekk ut Jetty Leietakere Forsikring.

Kom i gang her

Lemonade Leietakere Forsikring

Lemonade er en annen oppstart som ser ut til å endre forsikringsplassen. De tilbyr app-baserte leietakere og huseiere forsikring. De annonserer også at du kan få leietakere forsikring for så lite som $ 5 per måned, og huseiere forsikring fra så lite som $ 35.

De er en av våre beste valg for leietakere forsikring på grunn av deres lave priser og enkel å bruke app.

De forsøker også å gjøre forsikringsskader veldig enkelt ved å ha alt gjort på appen - og de hevder at du selv kan få betalt i 3 minutter i noen situasjoner. Sjekk ut lemonade leietakere forsikring.

Kom i gang her

Liberty Mutual Leietakere Forsikring

Liberty Mutual er lenge vår favoritt for leietakereforsikring, som de har gjort det i lang tid og har gode priser. Du kan få mange forskjellige alternativer med Liberty Mutual leietakereforsikring, men sørg for at du bare får det du trenger.

Du kan også kombinere retningslinjer for å få en multipolitisk rabatt hvis du har annen forsikring med Liberty Mutual.

De annonserer for øyeblikket at du kan få leietakere forsikring for mindre enn $ 1 per dag. Sjekk ut Liberty Mutual Renters Insurance.

Kom i gang her

Landsomfattende Leietakere Forsikring

Nationwide er et populært forsikringsselskap som har blitt kjent fra sin kjendiserklæringer på TV-reklamer. Men de tilbyr også leieforsikring for å komplimentere alle sine andre produkttilbud.

Nationwide annonserer ikke det er leietakere forsikring priser, men vi kan anta at de er konkurransedyktige til de fleste av de andre selskapene på denne listen. De sier at de fokuserer på bundling forsikring, slik at du kan spare enda mer med en multi-politikk rabatt.

Sjekk ut Nationwide Renters Insurance.

Kom i gang her

Progressive Leietakere Forsikring

Progressive er et annet populært bilforsikringsselskap som også tilbyr leietakereforsikring. Dette kan være en god del hvis du allerede bruker Progressive for bilforsikring, fordi hvis du pakker, kan du spare mye penger. Progressive leietakere forsikringer kan beskytte dine eiendeler, beskytte deg mot søksmål, og til og med bidra til å betale for midlertidige levekostnader.

Progressiv annonserer at du kan få leietakereforsikring hos dem for så lite som $ 1 per dag. Sjekk ut Progressive Leietakereforsikring.

Kom i gang her

State Farm Leietakere Forsikring

State Farm er et annet populært forsikringsselskap som er mest kjent for boligeiere forsikring, men har også leietakere forsikringer. Som et resultat, leietaker forsikring virker som en ettertanke for selskapet som nettstedet å søke er vanskelig å navigere og finne informasjon.

State Farm har en app som kan hjelpe deg med din leieopplevelse, men vi er ikke helt sikre på hvordan det knytter seg til leietakers forsikringspolicy.

Sjekk ut State Farm Leietakere Forsikring.

Kom i gang her

USAA Leietakereforsikring

USAA er et annet godt valg for leietakere forsikring, og faktisk selskapet som jeg personlig brukte mens jeg var på college. Den store ulempen til USAA er at du må være medlem - og det krever at du tjener i militæret eller er avhengige.

Selv om dette gjelder for mange mennesker, gjelder det ikke for alle.

USAA tilbyr leieforsikring for så lite som $ 5 per måned. Du kan også kombinere dette med annen forsikring og få en multi-policy rabatt - som kan spare deg mer enn kostnaden for leietakeren forsikring, gjør det gratis. For eksempel hadde jeg en $ 5 / mo-policy, men jeg lagret rundt $ 20 / mo på min bilforsikring - gjør det gratis og så noen!

Sjekk ut USAA Leietakereforsikring.

Kom i gang her

Hvorfor Studentstudenter Trenger Leietakere Forsikring

College er første gang mange studenter flytter ut av foreldrenes hus - enten det er et sovesal eller en leilighet med venner. Det er også første gang studentene virkelig begynner å skaffe seg egne eiendeler - datamaskiner, elektronikk, møbler og mer.

Plus, studenter har vanligvis ikke mye penger - mor og far hjelper med mye.

Som et resultat er det veldig viktig for studenter å beskytte den lille mengden eiendeler de har. Sjansen er at hvis en student får sin laptop stjålet, vil den koste minst $ 1000 eller mer.Og studenter har vanligvis ikke den typen kontanter som ligger rundt. I 2011 (det siste året er statistikk tilgjengelig), var det nær 10.000 innbrudd og røverier på universitetsområdet i hele landet. Og det var bare det som ble rapportert på campus. Det inkluderer ikke de potensielle tapene fra nær-campus lokaliteter - leiligheter, kaffebarer, parker, etc.

Med omtrent 14 millioner studenter over hele landet, er sjansene for at du får noe stjålet en gang i løpet av fire års skole, 0,3% eller 1-i-300. Det er viktig å huske på.

Bunnlinjen er at du trenger studielånerforsikring for å beskytte deg selv og dine ting. Leietakere forsikring er faktisk en misvisende - selve politikken er personlig eiendom forsikring. Det betyr at det dekker dine ting hvor som helst.

Når du bor i et sovesal eller har romkamerat, er det bare mindre sikkert. Folk kommer alltid og går, og du kjenner kanskje ikke mange av dem. Deretter må du sannsynligvis gå på biblioteket, datalaboratoriet, quad, kaffebaren og mer. Det er så mange steder som har potensial for at noen kan ta ting.

Og det er bare tyveri! Leietakereforsikring dekker også ting som en vanlig policy: brannskader, hærverk og mer. Mange studenter tror at utleier eller universitet (hvis du bor i en sovesal) vil betale for tap hvis bygningen brenner ned eller noe skjer. Det er feil. Utleier forsikring dekker bare strukturen - leietakere er ansvarlige for sitt eget innhold!

Prisene å forvente for Leietakere Forsikring

Den fantastiske tingen om leietakere forsikring er at det er ekstremt billig! Jeg snakker utrolig billig. Da jeg skulle gå på college, hadde jeg en leietakerforsikring verdt $ 5000, og jeg betalte $ 4 per måned for politikken. I tillegg brukte jeg samme firma som gjorde min bilforsikring, og jeg mottok en "multi-policy rabatt" på $ 15 på bilforsikringen. Bunnlinjen: det var gratis.

Hvorfor valgte jeg $ 5000 for min policy? Jeg hadde egentlig bare en datamaskin og TV som jeg brydde seg om, men leiligheten min hadde også en billig sofa, en seng og klærne mine. Jeg skjønte i verste fall at $ 5000 ville få meg tilbake på mine føtter.

Du kan ta $ 4 per måned som en baseline. Du kan få en policy verdt $ 10 000 for omtrent $ 10 per måned, og en policy verdt $ 20 000 for omtrent $ 20 per måned. Spørsmålet er, som studenter, trenger du virkelig så mye forsikring?

Leietakere Forsikring Priser etter stat

Det er viktig å merke seg at ingen statlig lov hvor som helst krever at du har leietakereforsikring. Imidlertid krever mange utleiere krav på leietakereforsikring i leieavtalen - og du må overholde vilkårene for leieavtalen din.

Basert på en studie fra 2015 av Insurance Information Institute, er det hva du kan forvente å betale for leietakereforsikring av staten:

Stat

Gjennomsnittlig månedlig premie

Gjennomsnittlig årlig premie

Alabama

$20.16

$242

Alaska

$14.33

$172

Arizona

$15.91

$191

Arkansas

$19.58

$235

California

$16.83

$202

Colorado

$13.83

$166

Connecticut

$16.75

$201

Delaware

$13.00

$156

Florida

$16.25

$195

Georgia

$18.83

$226

Hawaii

$16.75

$201

Idaho

$12.92

$155

Illinois

$14.42

$173

Indiana

$15.25

$183

Iowa

$12.17

$146

Kansas

$14.25

$177

Kentucky

$14.33

$172

Louisiana

$20.75

$249

Maine

$12.25

$147

Maryland

$13.42

$161

Massachusetts

$16.33

$196

Michigan

$16.92

$203

Minnesota

$12.00

$144

Mississippi

$21.83

$262

Missouri

$15.00

$180

Montana

$12.25

$147

Nebraska

$12.42

$149

Nevada

$15.75

$189

New Hampshire

$12.50

$150

New Jersey

$14.25

$171

New Mexico

$15.92

$191

New York

$16.83

$202

North Carolina

$12.83

$154

Norddakota

$9.50

$114

Ohio

$15.42

$185

Oklahoma

$20.17

$242

Oregon

$13.83

$166

Pennsylvania

$13.00

$156

Rhode Island

$14.92

$179

Sør-Carolina

$16.00

$192

Sør Dakota

$10.08

$121

Tennessee

$17.50

$210

Texas

$20.08

$241

Utah

$12.42

$149

Vermont

$12.92

$155

Virginia

$12.75

$153

Washington

$14.08

$169

vest.virginia

$15.50

$186

Wisconsin

$11.00

$132

Wyoming

$12.75

$153

Hva dekning skal se etter med Leietakereforsikring

Dette er alltid det tøffe, for hvert selskap kaller dekningene deres litt annet. I tillegg tilbyr hvert forsikringsselskap vanligvis tilleggsprogrammer som kanskje ikke er av verdi for deg.

Den største fordelen du leter etter er eiendomsbeskyttelse. Du vil sørge for at ting er trygt. En typisk politikk ville dekke:

 • Brann
 • Tyveri - sørg for at politikken dekker tyveri fra enheten og tyveri hvor som helst, som en kaffebar.
 • Hærverk
 • Røykskader
 • Lynskade
 • windstorm
 • Utslipp av vann - for eksempel hvis brann sprinklere går av et uhell.

Her er noen andre viktige deksler:

 • Tap av bruk: Dette hjelper deg med å betale for en annen leilighet eller et hotell hvis du ikke kan bruke din utleie uansett grunn.
 • Ansvar: Dette er dekning som forsikrer deg om du blir saksøkt. Si at hunden din biter noen, og de saksøker kostnaden for medisinske regninger. Din ansvarsdekning vil hjelpe deg med å betale for denne utgiften.

Her er noen typiske betingelser:

 • Fradragsberettiget: Dette er hva du betaler hvis noe skjer. Mange politikker tilbyr ingen fradragsberettigelse, men gjennomsnittlig fradragsberettiget er $ 500. Jeg vil sikte på en fradragsberettigelse på $ 0 for en policy, men få det laveste beløpet du har råd til.
 • ACV vs erstatningskostnad: Dette bestemmer om du vil få den faktiske kontantverdien av tapet eller erstatningsprisen for tapet. Tenk på det på denne måten: Hvis den toårige bærbare datamaskinen er stjålet, vil du få nok penger til å kjøpe en ny bærbar PC, eller vil de gi deg den nåværende eBay-prisen for den bærbare datamaskinen din? Jeg velger alltid erstatningskostnad, siden jeg får en ny bærbar PC.

Her er noen tilfeldige deksler (du trenger kanskje ikke disse, men du kan avhengig av situasjonen din):

 • Orkanskader dekning
 • Flomskader
 • Beskyttelse mot identitetstyveri

Alle disse ekstra tilfeldige dekkene har sannsynligvis ekstra kostnader forbundet med dem. Jeg ville ikke velge dem med mindre du er veldig bekymret for disse problemene.Sjansen er imidlertid at du som høyskoleutleier ikke trenger orkan eller flombeskyttelse fordi du sannsynligvis kan ta den lille mengden personlig eiendom du eier med deg når du evakuerer.

Hva du trenger å søke på Leietakere forsikring

Du trenger ikke mye å søke om leieforsikring. Du fyller vanligvis ut et skjema på nettet som inneholder ditt navn, adresse (av enheten du skal leie), telefonnummer og eventuelt ditt personnummer.

De kan også stille deg spørsmål om hvorvidt du har kjæledyr (visse hunderaser kan diskvalifisere deg fra forsikring), om du har romkamerater (kan øke kostnadene) og visse egenskaper av enheten (brannalarmer, røykvarslere, innbruddalarmer, etc.).

Uansett hva du gjør, ikke lyve på forsikringsprogrammet ditt! Hvis du lyver, og må sende inn et krav, blir kravet ditt nektet, og du kan til og med bli saksøkt for svindel.

Ellers er prosessen smertefri og vil trolig ta omtrent 15 minutter for å få deg en policy.

Hvordan å sende en Leietakere forsikring krav

Skulle noe skje og ting er stjålet eller det er brann, må du sende inn en leietaker forsikringskrav. Dette betyr ganske enkelt at du kontakter forsikringsselskapet (vanligvis via telefon, men mange bedrifter flytter til elektroniske kravskjemaer), og fortell dem hva som skjedde. Ditt forsikringsselskap vil da åpne en undersøkelse og behandle kravet ditt.

Viktig: De kan be om bevis på dine eiendeler, for eksempel en bærbar datamaskin. Derfor er det så viktig å holde oversikt over kjøpene dine - enten ved å holde en kopi av kvitteringen eller lagre transaksjonen på nettet. Lagring av bilder av dine eiendeler er også en god praksis hvis du ikke har kvitteringer.

Avhengig av forsikringsselskapet og kravets art, vil de vanligvis betale for tap innen flere dager til flere uker. Som sådan er det fortsatt en veldig god ide å ha et beredskapsfond for å hjelpe deg med å komme igjennom foreløpig.

Hva er dine tanker på leietakere forsikring? Har du en politikk eller anbefaler en?

Skrive Inn Din Kommentar