Forsikring

De beste begravelsesforsikringsplanene i 2018 | Alt du trenger å vite

De beste begravelsesforsikringsplanene i 2018 | Alt du trenger å vite

Hva er en begravelsesforsikring? Hvordan er det annerledes enn en vanlig livsforsikring?

Disse to spørsmålene kommer opp hele tiden når vi snakker med en ny klient om deres livsforsikringsalternativer. Å forstå hvorfor du kan trenge denne typen sluttkostnadspolitikk er det første skrittet for å vite om det er riktig for deg.

Den gjennomsnittlige begravelseskostnaden har skutt i de siste tiårene. For en typisk begravelse, kan du forvente å spole ut (ordspill beregnet) rundt $ 10 000, avhengig av hvor du bor og dine begravelsespreferanser.

Det er utallige historier om familier som har arvet tusenvis av dollar av gjeld etter at deres kjære døde, men du trenger ikke å være en av disse familiene.

Å sørge for familien din etter at du er i bakken, kan være enklere enn du tror.

Hva er Burial Insurance?

Det er mange misforståelser om begravelsesforsikringsplaner og hvordan de fungerer, men vi er her for å få hjelp til å fjerne alle disse. Enkelt sagt er begravelsesforsikring et verktøy for å hjelpe dine kjære til å betale for alle dine endelige utgifter etter døden. Selv om det ofte refereres til som et eget produkt, er begravelsesforsikringer i utgangspunktet svært små livsforsikringer som brukes til å dekke eventuelle utgifter igjen etter at noen dør. Disse utgiftene kan være begravelse, sykehusregninger eller kredittkortregninger.

Begravelsesforsikring (noen ganger kalt "begravelsesforsikring") er et utmerket og rimelig alternativ for å hjelpe til med å sørge for familien din etter at du har passert, selv om mange amerikanere ser disse retningslinjene som sløsing med penger. Begravelsesforsikringer selges av dusinvis av store livsforsikringsselskaper over hele USA. De har ofte lavere dekningsgrenser, vanligvis rundt $ 10 000, men de kan variere alt fra en liten $ 5000-politikk til en $ 20 000-policy. Begravelsesplaner er enkle å søke på og krever ofte ingen medisinsk eksamen.

Omtrent hvert forsikringsselskap har en aldersgrense du må være eldre enn å kjøpe en begravelsesforsikring, normalt er dette rundt 50 (noen selskaper har grenser så lave som 40). Tilsvarende vil alle forsikringsselskaper ha en maksimal alder at de vil selge deg en policy; Normalt kan du ikke være eldre enn 80 eller 85. Hvis du har en policy, kan du holde politikken til du er 100 år gammel (forhåpentligvis kommer vi alle til det punktet).

Begravelsesforsikring er ofte forvekslet med en forhåndsbetalt begravelse, men det er noen viktige forskjeller mellom de to planene. Forhåndsbetalt begravelse finansieres direkte gjennom begravelseshuset ditt valg mens begravelsesforsikring er kjøpt gjennom et forsikringsbyrå. Ved forhåndsbetaling for en begravelse kan du bare bruke det bestemte begravelsesstedet, med begravelsespolitikker du kan bruke hvor som helst som fungerer best.

Mottakeren av begravelsesforsikringsplanen kan bruke utbetalingen til å dekke eventuelle utgifter som er nødvendige, men en forhåndsbetalt begravelse kan overbetales for kostnaden for begravelsen og relaterte utgifter. Mange velger å gå med en begravelsespolitikk i stedet for en forhåndsbetalt begravelse bare i tilfelle det er noen utgifter de har glemt.

Hvorfor kjøpe en Begravelsesforsikringsplan?

Et av de vanligste spørsmålene om disse retningslinjene er "hva er meningen med en begravelsesforsikring"? Vel, svaret er enkelt. Ingen ønsker å forlate sine kjære saddled med tusenvis av dollar av gjeld etter deres passering. Mellom blomster, en kiste, en gravplass, transport, skatter, gravsteiner og mer kostnaden for en begravelse kan raskt legge opp til en massiv prislapp, noe som kan være vanskelig å betale for, spesielt for en sørgende familie som har å gjøre med tapet av noen nær dem. Å ha en begravelsesforsikring vil gi familien din de midler de trenger for å dekke kostnadene for de endelige utgiftene uten å legge til ekstra stress på den allerede stressende tiden.

Fordeler med en begravelsesforsikringsplan

Det er mange fordeler ved å kjøpe en begravelsesforsikring. En av dem du ikke kan sette pris på "fred i sinnet". Å ha en politikk vil gi deg og din kjære en følelse av fred å vite at hvis noe skulle skje med deg, ville de ikke være anstrengt for å finne penger for å gi deg den endelige respekten du fortjener.

Begravelsesforsikringsplaner er et utmerket alternativ for enhver søker som ikke kan aksepteres for tradisjonelle livsforsikringsplaner. Mange mennesker med dårlig helse er ikke kvalifisert til å bli dekket under en livsforsikring, og selv de som kan aksepteres må betale opprørende månedlige premier som raskt kan tømme en bankkonto. Så i stedet for å måtte betale disse latterlige månedlige utbetalingene, kan du velge å betale de lavere kostnadene ved en begravelsesforsikring.

Begravelsesforsikring er også et godt alternativ for eldre. Begravelsesforsikring for eldre blir et mer vanlig valg som livsforsikringspremier fortsetter å stige. Jo eldre søkeren er, desto høyere livsforsikringsavgifter kommer til å være, noe som betyr at eldre søkere begynner å skifte mot begravelsespolitikker i stedet for tradisjonelt garantert livsforsikring for å oppnå sine dekningbehov, mens de ikke ofrer sin nåværende livsstil.

Finne en begravelsesforsikringsplan

Ok, så du har bestemt deg for å kjøpe en begravelsesforsikringsplan, nå hva gjør du?

Det første trinnet er å bestemme hvor mye du trenger for begravelsen din (jeg vet, det er ikke den mest fantastiske middagssamtalen å ha med familien din).Diskuter dine ønsker med familie og kjære.

Vil du bli begravet? Kremert? Skutt av i rommet? Har asken din komprimert inn i en diamant?

Begravd og få et tre til å vokse hvor du er? Eller noen av de andre unike begravelsesteknikker. Begravelsene dine vil påvirke størrelsen på begravelsesforsikringen du trenger. Etter at du har bestemt deg for dine endelige ønsker, kan du begynne å anslå hva den endelige prisen vil være på slutten av livet ditt.

Etter at du vet mye dekning du trenger, kan du begynne å lete etter det perfekte forsikringsselskapet for begravelsesforsikringsplanen. Omtrent alle store forsikringsselskaper tilbyr begravelsesforsikringer.

Hvert selskap vil ha forskjellige priser, dekningsmengder og begrensninger, noe som betyr at du må ringe flere før du finner den perfekte passformen. Sørg for å kontakte flere forsikringsselskaper før du bestemmer deg for en, fordi noen selskaper kan ha betydelig lavere priser enn andre.

Du må også spørre hvert selskap dersom de har en gradert dødsfallstid. En gradert dødsfordel er hvor lang tid du må vente før politikken blir effektiv. De fleste politikk vil ha en år eller toårig gradert dødsperiode.

Her er de tre forskjellige typer å sammenligne:

 • Nivå - Nivå livsforsikring er den tradisjonelle typen forsikringsdekning. Den er effektiv umiddelbart, og premiene vil aldri øke. Gir mest mulig dekning av enhver type forsikring.
 • gradert - To års ventetid etter å ha blitt akseptert. Gitt til søkere med alvorlige helsekomplikasjoner. Mindre dekning tilgjengelig enn med en tradisjonell plan. Begrenset garantistyring.
 • garantert - Med øyeblikkelig virkning. Kan kjøpes i timer. Drastisk lavere grense på beskyttelse. Ingen underwriting.

Hvis for eksempel politikken har en toårig gradert dødsperiode, hvis det skulle skje noe i løpet av de to første årene etter at du har akseptert politikken, vil forsikringsselskapet ikke betale planens pålydende. Noen selskaper betaler premiene som er betalt på planen, og andre betaler premiene pluss renter.

Du bør alltid vurdere den graderte dødelighetsperioden før du kjøper en begravelsesforsikring, fordi det kan få innvirkning på familiens økonomiske fremtid hvis noe skulle skje med deg.

Å søke om en begravelsesforsikringsplan, trenger du noen få ting. Du trenger et bilde I.D., betalingsalternativer som kontanter eller bankinformasjon, og mottakerens opplysninger. Fordi du sannsynligvis ikke trenger å fullføre en medisinsk eksamen, kan de fleste applikasjoner gjøres på kontoret, via telefon eller via e-post.

Søknadsprosessen vil bare ta mellom en time eller to, avhengig av selskapet. For de fleste retningslinjer kan du aksepteres innen få dager.

Hvor mye koster det?

Et av de vanligste spørsmålene om en begravelsesforsikring er "hvor mye koster det?"

Vel, svaret avhenger av flere faktorer.

Den første er hvor stor en politikk du skal få. Jo større politikken er, desto mer betaler du.

Dine månedlige utbetalinger vil også endre seg drastisk avhengig av alder, kjønn, helbred, og hvis du bruker tobakk eller ikke.

Det er også ulike typer livsforsikringsplaner som vil ha varierende premier. To av hovedkategorier er garantert problem mens andre forenkles utstedt. Forskjellen mellom de to typene dreier seg om søknadsprosessen.

I en garantert problemstilling, vil du ikke bli pålagt å svare på noen medisinske spørsmål, men med et forenklet problem må du fylle ut et mindre medisinsk spørreskjema.

For alle som har en eksisterende helsetilstand, er garantert utstedelsespolitikk et utmerket alternativ, men du kan forvente å betale mer for disse retningslinjene enn med de som har en helseseksamen.

Mens hvert selskap kommer til å ha forskjellige priser, avhengig av situasjonen din, kan vi gi deg en grov ide om hva du kan forvente å betale for en policy. For en 70 år gammel mann som ikke røyker eller bruker tobakk, kan du forvente å betale rundt $ 100 - $ 140 hver måned for en $ 10.000 policy. Mens den samme $ 10.000 politikken for en kvinnelig røyker ved 75 år kan koste $ 150 eller mer hver måned.

Topp 10 beste begravelsesforsikringsselskaper i år

 1. Gerber
 2. Foresters
 3. American National
 4. assurity
 5. Trans
 6. Sagicor
 7. Gjensidig av Omaha
 8. United Home Life
 9. Kongelige naboer
 10. AIG

Gerber

Mens Gerber er kjent for sine babyprodukter, bør du også ta en titt på dem når du handler om gravideforsikring. Gjennom årene har de blitt et av de mest populære alternativene til begravelsesforsikring på grunn av hvor godt de er som et selskap.

Gerber tilbyr garanterte problemplaner, noe som betyr at du ikke blir nektet, uavhengig av helsen din eller eventuelle eksisterende forhold du har. Hvis du er mellom 50 og 80 år, kvalifiserer du deg til å kjøpe en av disse planene.

Gerber pleier å være en av de rimeligste begravelsesforsikringsselskapene som du finner. De er ikke perfekte, men de pleier å være en av de billigste planene du kan finne, noe som gjør det enkelt å inkludere dem på vår liste over de beste selskapene.

Gerber vil selge deg garantert dekning for verdier alt fra $ 5.000 til $ 25.000 verdt av dekning. Det er en av de største ulempene ved begravelsesforsikringen fra Gerber, de små ansiktene. Det er mange andre selskaper som tilbyr større planer, men hvis du ikke trenger det store av en politikk, kan Gerber være et utmerket alternativ.

Foresters

Mens du kanskje ikke har hørt om Foresters Financial, bør de være en av de første stedene du ser når du handler om begravelsesforsikring. De har tre forskjellige begravelsesforsikringsplaner som du kan velge mellom og noen gode ryttere som legges til sine planer. En unik fordel som de tilbyr til sine forsikringstakere er at du vil være berettiget til å motta en gratis grunnleggende vilje og trøst med en advokat. Det er en fordel som du ikke kommer til å finne med andre forsikringsselskaper.

Foresters har nivå- og ytelsesplaner. Gradert pensjonsordninger tilbys søkere som har alvorlige helsekomplikasjoner. Disse planene har en "ventetid" de første to årene, hvor hvis du skulle gå forbi, ville mottaker ikke motta full utbetaling fra planen. I stedet for det første året vil familien din komme rundt 30% av planen, og i løpet av det andre året vil de få 70%. Etter de to første årene, vil begravelsesforsikringen fungere som enhver annen tradisjonell plan.

Foresters har planer for $ 2000 helt opp til $ 35.000, avhengig av alder. De har også ulykkesdød og akselererte levende ryttere som du kan knytte til politikken din for å få ytterligere dekning. Hvis du vil ha mer enn bare en enkel begravelsesforsikringsplan, er Forester et flott sted å starte søket.

American National

American National har flere fordeler, men den mest bemerkelsesverdige er hele livsforsikringsforsikringen, som du kan få opp til $ 50 000 verd av dekning. Det er dobbelt hva mange selskaper tilbyr gjennom sine planer. De har også noen ytelsesplaner som har inntil $ 25 000 verdifulle forsikringsbeskyttelse.

Fordi amerikanske nasjonale selger hele livsgravningsplaner, vil politikken bygge kontantverdi. Jo lenger du holder politikken, desto mer verdi er bygget opp i planen. Du kan bruke det til å låne mot hvis du trenger et lån i fremtiden.

En ekstra fordel fra American National er at enhver politikk som er over $ 25 000, kommer med en terminal sykdomskytter knyttet til planen. Disse rytterne kan være livredder hvis du noen gang har diagnostisert deg med en alvorlig sykdom og trenger å få tilgang til pengene dine tidlig.

assurity

Assurity er et annet selskap som alltid bør være med på en liste over beste begravelsesforsikringsselskaper. De har utmerket garanteringsstandard. Assurity vil gi deg en nivåfordelsespolicy når andre selskaper skal kreve at du kjøper en ytelsespolicy.

Når du søker om begravelsesforsikring, kommer de fleste bedrifter til å se på to år tidligere for å se etter store helseproblemer, men Assurity skal bare gå tilbake ett år. Avhengig av situasjonen din, kan dette gjøre en stor forskjell. For eksempel, hvis du hadde et hjerteinfarkt for 16 måneder siden, vil andre selskaper gi deg gradvis nytte, men Assurity vil gi deg sin standardplan.

Ikke bare er de mer liberale med deres tegningsgaranti, men de har også noen av de beste prisene for sine planer. Fordi de har mer lenende garantistyring, hvis du er en søker med alvorlige helsekomplikasjoner, kan du få mye bedre priser med Assurity i forhold til hva du ville få fra et annet selskap.

Trans

Transamerica har mange fordeler med de andre selskapene på denne listen, som gode garantier og gode premiepriser, men de har også en utmerket planløsning, deres Preferred Immediate Solution Policy.

Deres Preferred Immediate Solution-policy har ingen ventetid, og prisene på denne planen vil bli lavere enn andre selskaper som gir deg dekning uten graden av ytelse. Transamerica opprettet denne planen med det formål å gi høyrisiko søkere begravelsesforsikringen de trenger uten den fryktede ventetiden som de fleste bedrifter krever. Fordi denne planen er spesialisert på personer med alvorlig helsekomplikasjon, gjør de det til et mål å tilby bedre priser.

Sagicor

Sagicor har en utmerket A-rating fra A.M. Best, og de fortsetter å være et av de beste alternativene for begravelsesforsikring på markedet. En av de unike fordelene ved Sagicor er at de har tre forskjellige kursklasser for sine planer. Bruk foretrukket, standard og tabell vurdert. De fleste begravelsesforsikringsselskaper har bare en vurderingsklasse. Med flere klasser, vil det gi deg en mye bedre sjanse til å få lavere forsikringspremier, noe som betyr mer penger i lommene.

Sagicor tilbyr et uendelig universell liv som du kan kjøpe opp til $ 25.000. Som du kan gjette fra planens navn, vil disse retningslinjene aldri utløpe, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å miste forsikringsbeskyttelse. Sagicor inkluderer akselerert ytelse rytter som vil dekke enhver kronisk sykdom uten kostnad.

Så lenge du er mellom 18 og 65 år, kan du få en av disse planene som et forenklet problem, noe som betyr at de ikke kommer til å stille omfattende spørsmål om helsen din. Hvis du er mellom 66 og 85 år, må du gå gjennom medisinsk forsikring.

Gjensidig av Omaha

Gjensidig av Omaha er et av de mest populære alternativene for begravelsesforsikring på vår liste. De er en av de mest gjenkjennelige selskapene. De har mange års erfaring med kvalitets livsforsikring til millioner av mennesker over hele landet. Mens de har solgt tradisjonelle livsforsikringsplaner i mange år, har de også gode muligheter for gravideforsikringsplaner også.

Disse planene er tilgjengelige for alle i alderen 45 - 85, og de har hele livsplaner som du kan få for opptil $ 40.000 verdt forsikring.I tillegg til de rimelige alternativene for begravelsesforsikring, har de også en akselerert dødsfører som følger med alle sine planer.

United Home Life

United Home Life er en av de mindre kjente selskapene, men de har et flott alternativ for begravelsesforsikring som fungerer bra for mange av våre kunder. Som en helhet er United Home Life et anerkjent selskap med gode priser og god kundeservice. De har fire forskjellige begravelsesforsikringsplaner som du kan velge mellom, men noen av dem er ikke engang verdt tiden det ville ta deg å se på dem. Den ene planen vi skal fokusere på, er deres policy for Express Issue Premier.

United Home Life er Express Issue Premier-policyen er flott for alle som har en alvorlig helsekomplikasjon som diabetes eller Parkinsons. De fleste bedrifter skal vurdere fordelene dine hvis du har blitt diagnostisert med Parkinsons sykdom, men ikke United. De vil fortsatt gi deg sin tradisjonelle plan.

I tillegg, hvis du ønsker å få en av de største begravelsesforsikringsplanene som er tilgjengelige, har du kommet til rett sted. Avhengig av din alder, kan du få opp til $ 100 000 verdt av begravelsesforsikring gjennom United. Så lenge du er mellom 20 og 80 år, kvalifiserer du deg for en av sine planer, og de pleier å være et av de rimeligste selskapene du kan finne.

Kongelige naboer

Du har kanskje ikke hørt om kongelige naboer i Amerika, men de er et populært valg for begravelsesforsikring. Kongelige naboer er ikke nye til forsikringsmarkedet. De har eksistert i mer enn 120 år, noe som betyr at de sannsynligvis ikke går overalt.

Det er to forskjellige begravelsesforsikringsplaner, det forenklede problemet hele livet og gradert dødsfall hele livet.

Deres planer er tilgjengelige for alle fra 65-85 år. De er hele livsplaner, og premiene kommer ikke til å øke. En fordel du får med Royal Neighbors er den akselererte livsforsikringsruten.

Denne rytteren lar deg få en del av din forsikringsfordel mens du fortsatt er i live. Med Royal naboer kan du få opptil 75% av deres pålydende verdi mens du fortsatt er i live.

Royal Neighbors søknadsprosess. Når du søker, kan du få avgjørelsen veldig fort.

AIG

AIG er et av de mest kjente forsikringsselskapene der ute, men mange kunder vet ikke om deres begravelsesforsikringsplaner.

AIG har en interessant historie. De ble etablert i 1919, i Kina. De gjorde det ikke til Amerika før flere år senere i 1926.

AIG har mange alternativer for livsforsikring, og det inkluderer begravelsesforsikring. Du kan kjøpe begravelsesforsikring gjennom AIG i enten terminsdekning eller hele livet. Deres planer varierer fra $ 5000 til $ 25.000. Alle deres gravplaner er garanterte problem, noe som betyr at så lenge du er mellom 50 og 85 år, vil du ikke bli avvist.

AIG legger til i noen få ryttere gratis med deres begravelsesforsikringer. De legger til både terminal sykdom og kroniske sykdom ryttere. Den terminale sykdomsdriveren utbetaler 50% av pålydende verdi dersom du er diagnostisert med sykdom som din lege mener er "rimelig forventet å resultere i død innen 24 måneder fra datoen for sertifisering".

Den kroniske sykdomsrytteren kan brukes hvis forsikringstakeren ikke lenger kan utføre to av de seks daglige leveaktivitetene. Dette kan være å bade, dressing, spise, og mye mer. Hvis dette skjer, kan forsikringstakeren få premiene tilbake.

Skal jeg vurdere en burial policy?

Så nå at du vet all informasjonen, bør du vurdere å kjøpe en begravelsesforsikring? Finale utgifter forsikringspolicyer er ikke nødvendig for hver familie, men enkelte individer kan dra nytte av dem. Mens hver persons situasjon er annerledes, er det noen få tilfeller at begravelsesforsikringsplaner fungerer best.

Eldre som har blitt nektet tradisjonell dekning, kan fortsatt godtas for en begravelsesforsikringsplan. Disse planene gir gode ressurser for forbrukere som er for gamle eller i for dårlig helse for andre former for forsikring. Hvis du ikke kan motta tradisjonell livsforsikring for eldre, kan du alltid søke om en garantert begravelsesplan, som kan gi deg dekning du trenger.

Begravelsesplaner er også ideelle for alle med livsforsikring fordi de ikke har råd til det, eller har ingen annen måte å betale for en begravelse. Mange har ikke råd til de månedlige premiene av en livsforsikring, spesielt forbrukere uten perfekt hjelp. Begravelsesforsikring er det rimelige alternativet som kan spare deg hundrevis av dollar hvert år.

Hvis du har lite penger spare, men mye gjeld så finne en begravelsesforsikring kan være den beste ideen. Ingen ønsker å forlate familien sin med gjeld etter at de dør. Å ha en av disse retningslinjene kan forhindre det. De fleste politikkene vil være rundt $ 100 eller mindre hver måned, noe som er betydelig mindre enn de fleste individer har i kredittkortgjeld.

Bunnlinjen

Vi forstår at det er overveldende å kjøpe noen form for forsikring fra å finne det beste bilforsikringsselskapet, for å finne den beste helseforsikringen, så vi er her for å hjelpe deg med alle dine behov.

Sørg for at familien din har penger til å dekke alle dine begravelsesutgifter, er den siste gaven du vil gi til dem, og viser hvor mye du bryr deg om deres økonomiske trivsel. Begravelsesforsikring er lett å søke om, lett å bli akseptert og rimelig for omtrent enhver familie. Motta et tilbud tar bare noen få minutter. Ikke vent lenger for å gi familien din fred i sinnet de trenger og du vil ha.

Det kommer ikke til å være den morsomste samtalen du har, men snakk med dine kjære om begravelsen din og alle de endelige utgiftene de måtte være igjen med. Ikke la familien din bli en av de tusen som arver gjeld som de ikke kan betale for.

Skrive Inn Din Kommentar