Penger

Selger Flip-Flops hjalp denne gutten Lag $ 10,000 på siden. Dette er hvordan

Selger Flip-Flops hjalp denne gutten Lag $ 10,000 på siden. Dette er hvordan

Jeg ble nylig overrasket av en venns opptak: Han har laget $ 10.000 på Amazon i år - salg flip-flops.

Frank (ikke hans virkelige navn) var på jakt etter sitt favorittmerke av sandaler. Han kunne ikke finne dem på nettet, og Amazon solgte dem for "en opprørende pris".

"Jeg fant et selskap som solgte dem i bulk," fortalte Frank meg. "Jeg kontaktet dem, fikk en enda bedre rabatt og skjønte jeg ville selge resten på nettet."

Innen en uke med å notere dem på Amazon, solgte han.

Ikke bare fant han favorittproduktet for billig, han gjorde også en anstendig fortjeneste - alt med svært lite arbeid. Heldigvis var Franks leverandør begeistret for denne muligheten, så han har vært i stand til å gå tilbake flere ganger og gjenoppta sin butikk.

"Å kjøre en liten Amazon-butikk er lett," sa Frank, som bruker Fulfillment by Amazon (FBA) for å håndtere frakt, kundesupport og retur.

"Jeg bruker 15 minutter per dag å svare på kundeemails, overvåking vurderinger og håndtering av en og annen forsendelse fra min leverandør."

Og hvis du er heldig, kan virksomheten vokse.

Stephanie Madesh lanserte sin butikk, Kalon Clothing, i 2006 - "på et tidspunkt da nettsteder bare begynte å gjøre e-handel." Nesten et tiår senere eier og driver Six Shares seks merker på Amazon, fra aktivtøy til emballasjeforsyninger, og kjører hennes virksomhet fra et 40.000 kvadratmeter distribusjonslager.

Men du trenger ikke et helt lager for å lage små sidepenger. Hvis du bare har startet, bruk FBA - alt du trenger er et godt produkt, en leverandør og litt sunn fornuft.

Hva skal du selge?

Når det gjelder å selge "tilfeldig", er nøkkelen å finne et bestemt produkt uten tonn konkurranse - tenk "Bobs Fabulous Hair Product" i motsetning til hårprodukter generelt. Amazon er kjent for å selge alt, så jeg kan ikke love dette vil være enkelt.

"Høykvalitets forbrukerprodukter er et godt sted å starte," sa Frank. "Folk er villige til å bruke penger, og de bryr seg om bekvemmeligheten til Prime."

Han vurderer å forgrene seg ut fra flip-flops og se på produkter "som har 3,5 stjerner eller høyere og minst 10 anmeldelser eller mer. Det betyr at det er tilstrekkelig tilbakeslag "- noe som betyr at du sannsynligvis vil ha kjøpere på jakt etter ditt produkt.

Men 2000 anmeldelser og massevis av forskjellige selgere betyr at markedet allerede er utmattet.

For å hjelpe deg med å bestemme hva du skal selge, begynn med å vurdere hva du Tenk mangler fra Amazon.

For eksempel, "Vi startet et kort firma fordi jeg ønsket å takke kort på det billige," forklarte Madesh.

"Vi startet et emballasjeforsyningsfirma fordi vi bruker så mange emballasjeprodukter, vi kunne produsere dem for omtrent en fjerdedel av prisen vi betalte."

Hvor finner man en leverandør

Din Amazon-butikk, stor eller liten, avhenger av en god leverandør. Er leverandørens produkter av god og konsistent kvalitet? Skifter selskapet i tide? Er det pålitelig?

Hele bøkene er skrevet om dette emnet, så forvent ikke å lære alt om ettermiddagen. Men hvis du bruker tid til å finne en pålitelig leverandør for bare en eller to kjerneprodukter, er det alt du trenger.

I hovedsak er det tre måter å kilde elementer til å selge på Amazon. Jeg har listet dem fra enkleste til de fleste involverte.

1. Kjøp fra en lokal, individuell leverandør

En liten googling, en telefonsamtale, et forhold - dette var Franks prosess i begynnelsen. Noen ganger er det like enkelt som det.

Si at du vil selge hundesjampo. Poke rundt nabolaget ditt og søk på nettet. En lokal salong, for eksempel, kan være villig til å selge engros, eller en vennlig veterinær kan lage sin egen hunde sjampo.

Dette er mindre vitenskapelig, og mer om flaks og relasjonsbygging. Det er også enklere å håndtere langsiktig hvis du ikke ønsker å starte et hund-sjampo-konglomerat.

2. Bruk Retail Arbitrage

Handle på steder som Target eller Walmart, kjøp opp noe på salg og videreselg det. Dette er strategien The Penny Hoarder-grunnlegger Kyle Taylor pleide å lage $ 10 000 selge leker i feriesesongen i fjor.

Men det er litt mer komplisert fordi du alltid må være på utkikk etter nytt salg, og det er ikke noe forhold til å stole på. Du må også se opp prisene på nettet før du kjøper.

"Kjør tallene før du hopper på en klaringskasse," sa Ryan Grant av online salg eksperiment. "Bruk en FBA kalkulator for en nøyaktig nedbryting av avgifter, slik at du vet om du vil tjene penger."

Hvis du vil prøve deg på detaljhandel arbitrage, "muligheter er overalt, Sier Grant.

"Du kan være ute i matbutikken og se et godt element på klaring. Hvis du har Amazon-selger-appen, kan du umiddelbart se den opp, så snu og tjene penger på den. "

3. Bestill på Alibaba

Alibaba er Kinas største e-handelsselskap, og siden er en god kilde til billige produkter du kan selge på Amazon.

Den mest involverte av de tre salgsalternativene, presenterer denne også den mest mulighet for konsekvent suksess.

For å få denne strategien til å fungere, må du snakke med mange leverandører. Deretter kjøper du prøver av produktet for å sikre at alt er klart.

Interessert i å gi det et skudd? Vil Mitchell of StartupBros skrive et godt innlegg på å bruke Alibaba til å lagre din Amazon-butikk.

Bruk oppfyllelse av Amazon for å kjøre butikken din

Frank anbefaler å bruke FBA til å håndtere frakt, kundesupport og retur. Han lister bare på elementene, pakker dem opp og sender dem til nærmeste distribusjonssenter.

"Hvis du selger gjennom FBA, vil du ta en hit på din margin," sa Frank. Kostnaden ved å bruke FBA avhenger av en rekke faktorer: hva du selger, hvor mye av det du selger og hvor lenge det er lagret på Amazon-senteret.

Men for ham oppveier fordelene negativene: I tillegg til at det er lett å la Amazon håndtere detaljene, "Kunder er mer sannsynlig å kjøpe fra deg," han forklarte. "Amazon har stor interesse i å markedsføre sine FBA-selgere fordi de tjener mer penger på dem."

Amazonas egen statistikk støtter Franks opplevelse. "71% av FBA respondenter rapporterte deres Enhetssalget økte på Amazon.com mer enn 20% siden han ble med i FBA, "ifølge en 2014-undersøkelse.

Ikke ignorere Amazonas regler

Det er en grunn at Franks elskede flip-flops ikke var tilgjengelige online: Skaperen av produktet sa ikke at de skulle være. Noen merker har strenge regler om hvor du kan kjøpe sine produkter, da dette kan påvirke kostnader, merkevarearbeid og kvalitet.

Fordi Frank kjøper fra en lisensiert leverandør, er onus på leverandøren, ikke Frank. Når det er sagt, unngå å selge produkter som kan få noen i trøbbel. Dette vil spare deg for mye trøbbel hvis du mister leverandøren din eller blir stengt av Amazon.

"Kjenn reglene og følg dem," rådet Madesh. "Amazon er en gigant og de har mange regler - av en grunn."

"Les gjennom deres retningslinjer, gjennomgå deres salgsguider og hopp på forumene. Mest sannsynlig hvis du har spørsmål om noe, har noen andre det samme spørsmålet, og det er noen gode råd på forumene. "

Vil du starte en Amazon-bedrift?

Selv om det er litt mer komplisert enn å svare på undersøkelser eller klippingskuponger, er det ikke så vanskelig å selge produkter på Amazon som det høres ut.

"Det er enormt lønnsomt, hvis du gjør det riktig, Sier Grant. "Du kan til slutt holde den så liten eller vokse den så stor du vil."

Din sving: Er du interessert i å selge på Amazon? Har du prøvd det? Del historiene dine i kommentarene.

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Marian Schembari er en forfatter og blogger basert i Düsseldorf, Tyskland, ved hjelp av San Francisco. Hun skriver om reise og kreativitet og bruker altfor mye tid på internett.

Skrive Inn Din Kommentar