Banker

7 grunner til å besøke Disneyland som voksen

7 grunner til å besøke Disneyland som voksen

Hvis du tror Disneyland er bare for barn, har du feil.

Som voksen er å gå til Disneyland en fin måte å slappe av, nyte venner og familie, ta en pause fra hverdagen og selvfølgelig minde om barndommenes minner. (Og hvis du tilfeldigvis har barn, bringer de til Disneyland deg som kuleste foreldre i verden!)

Her er sju ting du vil egentlig Nyt på Disneyland som voksen (stol på meg, jeg vet, jeg var bare der).

# 1 Rides

Når er den siste gangen du har gått til en fornøyelsespark og red rides? Hvis du vil ha det gøy og glemme de vanlige, daglige stressorene i livet, må du sjekke ut noen av disse turene. Og ikke bekymre deg, om du er et eventyr som søker rytter eller mer av den avslappede typen, er det noe for deg.

Hvis du er klar til å ha det gøy og få adrenalinpumpingen, må du sjekke ut en av disse turene:

  • Big Thunder Mountain Railroad
  • Splash Mountain
  • Matterhorn Bobsleds

Hvis du ikke er en fan av store dråper og kurver, og i stedet vil heller nyte en mer langsom pause, men like morsom tur må du sjekke disse ut:

  • Pirater av Karibien
  • Haunted Mansion
  • Star Tours

En av mine favoritter er Tom Sawyer's Island. Det er ikke en tur virkelig (og den var under bygging i mai 2016), men jeg elsker å føle at et barn igjen kjører rundt øya.

# 2 California Adventure Park

California Adventure Park ligger ved siden av Disneyland, og gir deg enda flere underholdningsalternativer.

Mens du er der, ta en voksen drikke og ta en spasertur ned Hollywood Land eller sjekk ut en middagsshow.

En av mine favorittritt i California Adventure er Radiator Springs Racers. Det er også Soarin 'Over California, som også er mye moro.

# 3 Møt tegnene

Ung eller gammel, det er alltid morsomt å møte og ta bilder med alle Disney-tegnene. Jeg visste ikke dette før jeg gikk nylig, men Mickey Mouse henger ut i huset sitt mesteparten av dagen (samme med Minnie Mouse og andre). Men før parader, kan du noen ganger fange dem på Main Street og ta bilder også.

Den tøffe delen er, ventetiden kan noen ganger være en stund. I huset deres, vent å vente minst 45 minutter for å se dem. Hvis du tilfeldigvis fanger dem på Main Street, kan linjen bli veldig lang. Disney-personalet vil vanligvis stoppe linjene etter ca 20 personer, så hvis du ikke er rask, vil du savne sjansen din.

# 4 Downtown Disney

Hvis du ønsker å oppleve en smak av det voksne nattelivet du kommer til kjærlighet Downtown Disney.

Downtown Disney er vakkert opplyst om natten og har tilgang til drinker, butikker og god mat. Noen av favorittattraksjonene i Downtown Disney er Boat House, en eksklusiv restaurant hvor du kan nyte biff eller sjømat, cocktailer på Jock Lindsey's Hangarbar og de mange unike butikkene, for bare å nevne noen.

Den flotte tingen om Downtown Disney er at det er ekte restauranter som serverer alkohol og tar reservasjoner. Jeg har funnet ut at hvis du reserverer når du ankommer, kan du sette deg opp for en hyggelig middag. Pluss, å ha en margarita eller øl er en flott ettermiddagspause fra parken.

# 5 maten

Når jeg snakker om god mat, tror jeg at du vil være utenfor imponert over valgene du har på Disneyland. Disneyland tilbyr et bredt utvalg av retter og noen ganske interessante voksne drinker du aldri har hørt om.

Når du besøker Disneyland, vær sikker på å gi deg god tid til å prøve maten og drikke. Du blir ikke skuffet.

Hvis du er i stand, foreslår jeg sterkt at du reserverer for lunsj på Blue Bayou-restauranten. Dette er restauranten i Pirates of the Caribbean. Hvorfor lunsj? Fordi det er flott å gå inn og kjøle seg ned, og du vil sikkert ha middag på Downtown Disney. Åh, og det er også en av de kuleste restaurantene jeg noensinne har vært i.

# 6 Været

Disneyland ligger i Anaheim, California. Hvis du er fra Midtvesten eller Østkysten, vil du føle at du går på solskinn.

California har noe av det beste været for å besøke temapark. Pluss, hvis du går når som helst fra april til oktober, kan du forvente at det skal være på 70- eller 80-tallet, og varmt til parken lukker klokken 22.00.

Min favoritt tid på dagen er skumring og tidlig kveld på en varm dag, og vandre gjennom Disneyland i løpet av denne tiden er magisk.

# 7 For Nostalgiens Sake

Egentlig, hva kan være bedre enn å ta noen venner eller familiemedlemmer og besøke tidligere barndomshelter? Å besøke Disneyland er magisk, selv for voksne. Stol på meg, hvis du noen gang har vært i Disneyland som barn, er det gøy å gå igjen og gjenoppleve barndommens minner. Selv om du ikke har barn ennå, kan det være mye moro.

Også, med alle de nye tilleggene til Star Wars og Marvel at de bygger på parkene, er det gøy å oppleve både gamle Disney og nye.

Hvis du ønsker å slappe av og ta en pause fra det normale livet, kan jeg ikke tenke på noe bedre å gå.

Hva er dine tanker? Har du besøkt Disneyland som voksen?

Disney gitt passerer for meg å besøke og vurdere parken for denne historien. Alle tanker og meninger er min egen.

Skrive Inn Din Kommentar