Penger

Philips fyller mer enn 200 jobber fra hjemmet. Slik bruker du

Philips fyller mer enn 200 jobber fra hjemmet. Slik bruker du

Hvis du har holdt et øye på nettstedet vårt for gode muligheter for hjemmefravær, men alltid har gått glipp av fordi du ikke er basert i USA, er denne for deg.

(Men ikke bekymre deg, Penny Hoarders i USA - det finnes også muligheter her for deg også!)

Philips, den innovative giganten bak utallige produkter du bruker hver dag (som tannbørste og TV), ser ut til å ansette Mer enn 200 ansatte til å jobbe hjemmefra i 30 land over hele verden.

Selskapet har for tiden mer enn 200 arbeid-hjemmefra åpninger i et bredt spekter av felt, inkludert copywriting, sykepleie, kundeservice, engineering - og alt i mellom.

Mange av stillingene er på heltid, og kommer med noen ganske gode fordeler. Ansatte ved Philips har potensial til å motta fordeler som en 401 (k) plan, oppover av tre uker med fleksibel time-off, medisinsk, tann- og synskontroll, utdanningsbidrag og et stort utvalg av tilbud og rabatter på Philips-produkter.

Selskapet tilbyr fleksible arbeidsarrangementer, blant annet hjemmefra muligheter og komprimerte arbeidsplasser for folk som trenger mer frihet i sine tidsplaner.

Hvis du er interessert i å lære mer om å jobbe hos Philips og hvilke karrieremuligheter som er tilgjengelige i forskjellige land rundt om i verden, kan du besøke selskapets karriere side her.

For å finne arbeidsmuligheter som er åpne for øyeblikket, skriv bare "hjemme basert" i søkefeltet øverst på siden.

Hvis du vil være den første som vet om flere fantastiske jobbmuligheter som denne, vær sikker på at du liker vår Jobs-side på Facebook!

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar