Penger

Hva disse 5 jobbfordelene kan fortelle deg om et selskaps kultur

Hva disse 5 jobbfordelene kan fortelle deg om et selskaps kultur

En av de første tingene (etter lønnen!) Mange jobbsøkere vurderer når de bestemmer seg for å godta et tilbud, er hva fordelepakken ser ut.

Hver arbeidsfordel og perk appellerer sjelden til hver enkelt ansatt. Noen legger høy verdi på foreldrepermisjon eller betalt syktid, mens andre foretrekker frynsegoder som ubegrenset ferietid eller et skudd på en seksfemsforfremmelse.

Uansett hvilken type fordelspakke du leter etter, er det viktig å lese mellom linjene i fordelene et selskap har å tilby - de kan fortelle deg mye om en arbeidsgiver.

5 jobbfordeler som forteller deg mye om et selskaps kultur

La oss se på de skjulte betydningen bak fem jobber fordeler noen av dagens arbeidere nyter.

1. Betalt foreldre og barsel permisjon

Det er ikke lett for bedrifter å tilby betalt foreldre- og barselsorlov til arbeidstakere.

Når en ny mor eller pappa tar avkledd tid, må ledere spre sitt arbeid blant andre ansatte eller trene en midlertidig arbeidstaker for å ta over. Arbeidsgivere absorberer ofte også kostnadene ved å betale dobbelt lønn og fordeler for å dekke to ansatte i stedet for en.

Bedrifter som går den ekstra milen for å imøtekomme nye foreldre i en slik grad, viser en dyp forpliktelse til en sunn arbeidsbalanse.

Og det er ikke alt.

"Betalt foreldreorlovspolitikk er en av de kraftigste uttalelsene [bedrifter] kan gjøre for å bryte ned ulikhet på arbeidsplassen og støtte arbeidende foreldre og deres familier," sier Change.orgs president Jennifer Dulski.

2. Fullt utstyrt kjøkken

Smarte arbeidsgivere vet at mange arbeidere liker å være en del av et arbeidsstedssamfunn som føles som familie.

"Spisebordet kan fungere som en forening, et lokalsamfunn," skriver Atlanterhavets Cody C. Delistraty. "Å dele et måltid er en unnskyldning for å hente og snakke, en av de få gangene hvor folk er glade for å legge til side sitt arbeid og ta tid ut av dagen."

Bedrifter som lager sine kjøkken eller pause rom med drinker og snacks telegraf at de bryr seg om de sosiale trivselene til sine ansatte, ikke bare deres produktivitet.

Ved å gi et samlingsrom fylt med mat, oppfordrer bedrifter arbeidstakere til å bli kjent med hverandre på et personlig nivå på en måte som føles kjent, ikke tvunget.

Lagerkjøkken hjelper bedrifter å vise "en personlig investering, og det må sørge for at de er glade her, og de har alt de trenger for å gjøre en god jobb," sa Danielle Mahoney, direktør for menneskelige ressurser for programvarefirmaet Appeagle.

3. Fleksible planer og eksterne arbeidsmuligheter

Fleksetid og evnen til å jobbe hjemmefra en eller flere dager i uken er blant de mest ettertraktede fordelene i arbeidsstyrken i dag.

Bedrifter som tillater arbeidere å jobbe eksternt og har fleksible arbeidstimer viser at de stoler på at ansatte skal være selvstyrte og produktive uten direkte tilsyn.

Å gi arbeidstakere autonom kontroll over arbeidsdagen demonstrerer at et selskap har tro på sine arbeidere og en kultur som forventer det beste fra sine ansatte.

Når bedrifter er åpne for alternative tidsplaner og arbeidsmiljøer utenfor lokalområdet, viser det seg at de ikke er nedslått i antatte ideer om hvordan dagens arbeidsplass skal se ut.

4. Innenriks og Same-Sex Partner Benefits

Til tross for at de blir stadig mer vanlige, mislykkes arbeidsmiljøprogrammer når selskapene ikke er oppriktige engasjert i deres suksess.

Bedrifter som tilbyr innenlandske og samme sexpartner fordeler til sine ansatte, signaliserer et sterkt engasjement for mangfold og inklusivitet på arbeidsplassen.

"Arbeidsgiverne er klar over at jo mer inklusiv og mangfoldig deres arbeidsstyrke er, jo bedre utøvere de skal være," sier arbeids- og arbeidsadvokat Samuel M. Schwartz-Fenwick.

"Når ansatte føler seg komfortable i å være seg selv, bringer de kreativitet til jobb, de bringer sine ideer, de bringer sin evne til å stille spørsmål ... det fører bare til en sunnere arbeidsstyrke."

5. Offbeat eller Quirky Perks

Noen selskaper liker å tenke på veien, langt ut av boksen for å komme opp med uvanlige eller uønskede fordeler.

  • BrewDog tilbyr betalt permisjon til nye hundeeiere
  • Burton tar sine arbeidere snowboarding
  • Workman Publishing har et tupperom for ansatte
  • Fizziology gir stipend for arbeidstakeres "ikke-møte arbeidsreiser"
  • Nielsen tilbyr gratis biler til sine feltrepresentanter

Bedrifter som tilbyr ukonvensjonelle fordeler, er ofte varme og innbydende til arbeidere som er litt forferdelige selv. Hvis en 9-til-5-jobb ikke er din papirstopp, kan disse typer selskaper passe regningen.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Den beste arbeidsfordelen hun noensinne har hatt, var å komme seg til brannbiler. Faktisk var det i stillingsbeskrivelsen.

Skrive Inn Din Kommentar