Penger

Elsker Aldi? Du kan snu en jobb på New Jersey Sted onsdag

Elsker Aldi? Du kan snu en jobb på New Jersey Sted onsdag

Aldi fortsetter sin amerikansk ansettelsesfase i Garden State, med kunngjøringen om 250 jobber åpnet på 42 steder over hele staten.

Bare vis opp til noen New Jersey Aldi onsdag, 11. oktober, mellom 8 og 6 og du kan gå ut med en jobb som betaler så mye som $ 56 000 i året, ifølge en pressemelding.

New Jersey-ansettelsesarrangementet er mindre enn Aldis nylige ansettelsesbonus i Florida, men sporer med selskapets massive amerikanske ekspansjon. Dagligvarekjeden har nye butikker som åpnes i Egg Harbor, Flemington, Hamilton og Old Bridge, utgivelseslandene.

Klikk her for å se om du har en Aldi i nærheten av deg. Hvis det ikke er en, sjekk ut The Penny Hoarder Jobs-siden på Facebook for andre åpninger.

Aldi er ansatt for flere posisjoner i New Jersey Stores

Aldi håper å finne medarbeidere, skifteledere og ledertrainees på sine nye og eksisterende New Jersey-butikker.

Et videregående diplom eller GED og litt detaljhandel er foretrukket for alle tre stillingene, og du må kunne jobbe mellom kl. 6 og 11 hvilken som helst dag i uken. Hvis du kan løfte 45 pund og passere en bakgrunnskontroll og narkotika-screening, er du gyldig.

Slik går betalingen ned: Lagre medarbeidere og skiftforvaltere vil tjene opptil $ 12,40 i timen, mens den sistnevnte stillingen vil få ekstra $ 4,25 per time når man utfører lederarbeid.

Manager trainees, som fortrinnsvis har noen ledelseserfaring, kan utgjøre opptil $ 56,160 årlig, med mulighet til å tjene så mye som $ 95.000 i året som butikkansvarlig.

Alle ansatte i Aldi har mulighet til å åpne 401 (k), og de som jobber mer enn 25 timer i uken er kvalifisert for tannstøtte og helseforsikring.

Hvis du liker å handle - og spare - hos Aldi, så vil du ikke gi deg denne muligheten.

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar