Penger

IRS Private Debt Collectors er angivelig å spille skitten. Er du overrasket?

IRS Private Debt Collectors er angivelig å spille skitten. Er du overrasket?

Fire private selskaper kan nå samle føderal skattegjeld for IRS. Men det betyr ikke at de alle gjør det i samsvar med loven.

En gruppe demokratiske senatorer - Elizabeth Warren, Sherrod Brown, Benjamin Cardin og Jeff Merkley - delte et brev med New York Times i forrige måned hvor det anklaget Pioneer Credit Recovery for å krenke rettferdig gjeldsskikkspraksis.

Etter å ha gjennomgått samtaleskript oppnådd gjennom informasjonsloven, gjorde undersøkelsesgruppen fire krav mot Pioneer.

4 Klager om Pioneer's Tax Collection Tactics

Vil du vite hva brevet sier - på vanlig engelsk? Her er de store klager Senategruppen gjort mot Pioneer Credit Recovery.

1. "Pioneer mislykkes i tilstrekkelig grad å beskytte skattebetalere fra kriminelle som utgjør IRS-agenter."

Selskapet har angivelig ikke gitt folk nok tid til å verifisere legitimiteten til Pioneer-ansatte før de snakket om samtalen om sine ubetalte saldoer.

IRS sender unike identifikasjonskoder til skattebetalere med ubetalte saldoer som en privat gjeldsinnhenter kan bruke til å vise sin legitimitet når de kontakter den skattebetaleren. Skattebetaleren kan be om en ny kopi av deres identifikasjonsnummer via post, som setter sin konto på vent i 60 dager. Pioneer ble funnet å holde kontoer for bare fem dager før han ringte skattytere igjen.

Faking urgency er en taktikk IRS impersonators vanligvis ta, klagebrevet forklarer.

2. "Pioneer skyver skatteytere inn i produkter som kan risikere deres hjem og pensjonssikkerhet."

Ifølge skript oppnådde senatgruppen, Pioneer anbefalte kredittkort, et annet boliglån eller låneopptak mot 401 (k) som måter å finne penger på for å betale skatteregningen. "Ingen andre gjeldssamler stiller disse kravene," sier brevet.

3. "Pioners anropsskript kan være i strid med gjeldslovens regler og bestemmelser i Internal Revenue Code."

Pioneer-skript påstod at agenter skulle tilby betalingsplaner på over fem år og instruerte agenter for å fortelle folk at de kunne foreta ekstra eller større utbetalinger når som helst. Men Internal Revenue Code tillater bare full betaling eller avdragsbetalinger som dekker hele beløpet over maksimalt fem år.

New York Times oppdaget at alle fire skatteinnsamlingsentreprenørene - de andre tre er CBE Group, ConServe, Performant Recovery - fortalte at de kunne sette opp en syv-årig avdragsplan for å betale sin skattegjeld.

Pioners kallescript ble også antatt at selskapet hadde makten til ufrivillig å gripe inn betalingen fra noen som ikke hadde betalt sin skatteregning. Dette er i strid med gjeldsloven, siden Disse entreprenørene har ikke den makt.

4. "Tilsynelatende brudd på Pioneers IRS-kontrakt og IRS-politikk."

IRS 'kontrakt med Pioneer angav at Pioneer må henvise saker tilbake til IRS for forhandling hvis saken innebærer "betydelig motgang" for skattebetaleren. Men Pioneers skript indikerte ikke dette alternativet, og heller ikke informerte betalere om skattebetalers advokatbyrå.

"Da kongressen påkrevde IRS å ansette private gjeldssamlere for å samle inn bestemte skattefordringer, gjorde de det under strenge bestemmelser for å sikre at skattebetalere ikke ble utsatt for risiko under innsamlingsprosessen," brevet fra senatorer Warren, Merkley, Brown og Cardin stater . "Men det ser ut til at Pioneer ikke overholder disse beskyttelsene."

Gruppen ba om at Pioneer endrer sine skript for å reflektere IRS lov og politikk, og løse problemer som har oppstått av "feilskript."

Pioneer Credit Recovery svarer

Jack Remondi, president og administrerende direktør i Pioneer morselskap, Navient, reagerte i et brev til redaktøren av New York Times 30. juni. Han insisterte på at selskapet er kompatibelt med føderal samlingskrav, kaller påstandene i brevet "unsubstantiated."

Pioneer Credit Recovery ble fjernet fra sine plikter for å samle forsinket studielånsgjeld i 2015 for villedende låntakere. Navient fortsetter imidlertid å jobbe med Department of Education - DOE fornyte sin lånebetjeningskontrakt i august 2016.

Consumer Financial Protection Bureau saksøker Navient for å ikke informere studielåntakere om inntektsbaserte avdragsplaner.

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar