Penger

Dette kan være den beste tiden noensinne å begynne å kjøre med uber i New York

Dette kan være den beste tiden noensinne å begynne å kjøre med uber i New York


Når ble jetsonene ekte liv?

Med nyheter om Airbus som arbeider med flygende drosjer, Amazon legger droner til arbeidsstyrken, og CocoJet-utskrift sjokoladebarer, er vi godt på vei.

Og nå dette ...

Nesten 10% av amerikanerne som handlet i et kjøretøy i fjor, fikk ikke en ny.

Det er ifølge en ny Reuters / Ipsos-meningsmåling publisert 25. mai, og nyheten har en (un) overraskende effekt.

Vi lever i en uber verden

Samme undersøkelse fant at 39% av de voksne brukte ridesøkende tjenester som Uber i fjor, og 27% av gruppen sa at de gjorde det flere ganger i uken.

Kanskje mer bemerkelsesverdig, fant avstemningen at nesten en fjerdedel av voksne solgte eller handlet i et kjøretøy de siste 12 månedene. De fleste fikk nye biler, men om lag 9% av den gruppen viste seg å ri tjenester som deres viktigste måte å komme seg rundt.

Lignende prosenter sa at de også planlegger å gjøre det i de kommende 12 månedene, og Uber merker.

Rachel Holt, leder for amerikanske og kanadiske operasjoner for Uber, fortalte nylig reportere: "Når man ser på mindre modne regioner, har det vært opp 600% i februar året etter."

Vil du kjøre med uber?

Som Uber-entreprenør er du ansvarlig for å sette opp timeplanen din og motivere deg til å jobbe - ingen holder tabs på deg. Inntektene dine beregnes ved å legge til et grunnpris, pluss tid og avstand som er reist etter opphentingen, og Uber tar betalt avgift. Du får også beholde 100% av dine tips, et alternativ som selskapet nylig har lagt til sin app.

Hvis du vil prøve det, er det noen ting å huske på. Du må være minst 21 år gammel, ha tre års kjøreopplevelse, ha et in-state førerkort, en ren kjøreoppføring og kunne sende en kriminell bakgrunnskontroll.

Endelig må bilen din være fire-dørs, sete minst fire passasjerer (unntatt føreren), være registrert i staten og dekkes av statlig forsikring.

Dette kan være den beste tiden å starte kjøring i NYC

Veksten i tunge tung New York City er imponerende også. En nylig rapport fra New York City Taxi & Limousine Commission viser antall Uber-turer som klatrer til over 250 000 per dag fra mindre enn 100 000 for bare to år siden.

Er alle disse menneskene bare håper å være på den nye sesongen av "Cash Cab?"

Forsyning og etterspørsel, ikke sant? Hvis du har vurdert å kjøre med Uber i New York Citys fem bydeler, kan dette bare være den beste tiden å gjøre det.

Og for å overbevise deg om det, tilbyr Uber nå incitamenter til nye NYC-driverpartnere. Dessverre vil disse rabatter ikke gjelde for de som håper å kjøre i byens forsteder.

Her er en smak:

1. Innkjøp på den nye driverens insentiv.

Pocket $ 250 når du fullfører 40 New York City turer innen de første syv dagene med å aktivere Uber-kontoen din, definert som fra 4:00 den første mandag etter aktivering til 4:00 neste mandag.

2. Legg merke til $ 5000 første månedsgaranti.

For å love deg at de første oppstartsgebyrene er verdt det, garanterer Uber at du får $ 1,250 i nettotilskudd per uke - eller $ 5000 i den første måneden.

Hvis du ikke gjør det, vil det betale deg forskjellen.

Du må imidlertid fullføre 65 turer med 65 unike passasjerer - 25 av dem må stammer fra Manhattan på 110th Street i spetstimmene (oppført i utskrift her). Virkelig, det er det meste av Manhattan.

3. Lei en bil, og få en $ 415 / uke kreditt.

Hvis du ikke har et kjøretøy, kan du leie en ny bil.

Så lenge du fullfører 65 turer per uke i de to første ukene med kjøring med Uber, får du $ 415 kreditt. Du må også leie fra en Uber-godkjent forhandler.

For å lese alle detaljene, gå over til Ubers New York City Garanti hub.

Hvis du vil gi denne helheten "Uber in the City" en prøve, kan det være din beste tid, så du kan høste noen av disse søte insentiver. De varer til 31. juli.

Den første registreringsprosessen er fortsatt enkel; bare fyll ut informasjonen din her.

Hva er fangst?

Men... (det er alltid en men) ... det er oppstartskostnader. La oss forklare dem veldig fort.

New York City krever alle Uber-driverpartnere som kjører innenfor de fem bydelene for å ha et lisens for Taxi og Limousine Commission (TLC). Før du kan få TLC-lisensen, trenger du en klasse E-lisens eller en CDL.

I gjennomsnitt koster disse lisensene (sammen med de andre kravene) ca $ 525 til $ 625.

Her er en sammenbrudd, ifølge Uber:

  • TLC lisens søknadsavgift: $ 250
  • For-Hire Vehicle Exam: $ 150- $ 250
  • Drug test: $ 100
  • Fingeravtrykk: $ 25

Drivere trenger også et kjøretøy. Hvis du allerede har en i byen, flott. Det må være minst en 2006-modell og bestå alle inspeksjoner.

Hvis du ikke har bil, kan du velge å leie en via en Uber-forhandler.

Hvis du ikke har $ 625 sitter rundt (eller en bil) ...Vel, det er hvor stor uber-sjåfør insentiver kommer inn - og de er på plass til 16. juli.Hvis du vil prøve det, er det en link til melde deg på.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar