Penger

Glem Trivia Crack: Dette nettstedet betaler penger for din ubrukelige kunnskap

Glem Trivia Crack: Dette nettstedet betaler penger for din ubrukelige kunnskap

Hvis du har et par minutter å spare hver dag og en generell kunnskap om historie, popkultur og rare fakta, kan du tjene penger på å spille et online trivia-spill.

Givling utdeler pengepremier til spillere som korrekt svarer på sanne eller falske spørsmål på et bredt spekter av emner. Jeg har spilt i noen måneder, og jeg har allerede vunnet mer enn $ 150!

Vil du bli betalt for din tilfeldige trivia kunnskap? Her er hva du trenger å vite.

Hvordan virker Givling?

Hver spiller tjener poeng ved å svare på sanne eller falske spørsmål, som spenner fra forholdsvis enkle, allmennfaglige emner til utfordrende nisegrupper i historien. (Noen eksempler: "Ordet" allegro "er et begrep som betyr tregt og dessverre." Og "Benjamin Harrison var den første presidenten som brukte strøm i Det hvite hus.")

Du får bare åtte sekunder til å svare på hvert spørsmål, så det er ingen tid til Google svarene dine. Du må kjenne ting!

Jo flere spørsmål du svarer riktig, desto flere poeng er hvert spørsmål. Det første spørsmålet er verdt 10 poeng, de neste 20, og så videre. Du har lov til tre feil svar ("streiker") per spill, så prøv å ikke slå ut før du kommer til de store punktspørsmålene!

Her er fangsten: Du vil tilfeldigvis bli satt på et lag med to andre Givling spillere, og scoreene dine blir samlet sammen. Hvis du er heldig, vil du bli paret med noen smarte som kan øke lagets poengsum med sin store kunnskap, men vær oppmerksom på at noen av lagkameratene dine kanskje ikke er så vitenskapelige.

Hvis laget ditt får høyeste poengsum for en gitt dag, blir du betalt! Du kan vinne bonuspriser for individuelle høy score, så det er en sølvfôr i tilfelle du sitter fast med en mindre enn strålende lagkamerat på en bestemt dag.

Hvor mye kan du gjøre?

Kontantprisene avhenger av hvor mye penger ble oppdratt forrige dag. 20% av hver dags inntekt går mot premier, så hvis nettstedet øker $ 1000 på tirsdag, vil onsdagens utbetaling bli $ 200.

Avhengig av dagen, regner du med å se total utbetaling øverst på nettstedet, hvor som helst fra $ 100 til $ 1000. Helger har en tendens til å ha lavere utbetalinger, antagelig fordi færre folk spiller.

Det er ikke mye, men den store utbetalingen vil komme når det totale beløpet av midler økt passerer 10 millioner dollar, ifølge Wired Magazines Rob Boffard. (Disse pengene kommer fra spillerne, som jeg vil forklare nærmere nedenfor.) På den tiden vil halvparten av pengene gå mot store priser for de høyeste scoring-lagene, mens den andre halvparten har en spesiell bruk - som vi kommer inn senere.

Hittil viser Givlings nettsted at det er utbetalt mer enn $ 100 000 i premier, og dette tallet bør øke etter hvert som spillet blir mer populært.

Ulempen: Hvis du bor i Arizona, Arkansas, Delaware, Iowa, Maryland eller Tennessee, kan du ikke spille spillet. Beklager!

Hvor mye koster det å spille?

Du kan spille Givling gratis en gang hver dag. Selskapet sender en daglig kode via tekstmelding, og du løser inn dette "token" for ditt gratis spill. Akkurat nå kan du spille på datamaskinen eller nettbrettet, og selskapet jobber på en mobilversjon.

Etter at du har brukt ditt gratis token, kan du velge å kjøpe flere tokens for 50 cent hver gjennom PayPal, med en ekstra 30 prosent transaksjonsavgift

Hvis du skal kjøpe tokens, er det smart å kjøpe en haug med dem på en gang, i stedet for å betale flere transaksjonsgebyrer for mindre kjøp. Tokens utløper aldri. Ved den sjeldne anledningen kjøper jeg tokens, jeg kjøper 10 til 15 om gangen, selv om jeg vanligvis holder meg til de frie.

I løpet av de siste fire månedene har jeg brukt litt over $ 25 i tokens, men har vunnet $ 155 i kontanter! Siden sender dine gevinster via PayPal, så samlingen er enkel.

Givling hjelper til med å betale av studentlån

Her er den kule delen jeg nevnte - hva skjer med den andre halvparten av det $ 10 millioner som selskapets mål er å øke.

Givling startet som et forsøk på å betale ned den overveldende mengden studentlånsgjeld i USA. Lyden er gal? Ikke si det til Kevin James Foster - Givling betalte $ 32.000 av studielånene sine.

Det er skjønnheten i å betale for å spille dette trivia spillet. Eventuelle penger du bruker på tokens går for å hjelpe noen andre til å bli gjeldfrie.

Det er en aktiv kø av andre gjeldsrente håperfulle som kan få muligheten til å få lånene sine betalt, forutsatt at Givling fortsetter å vokse i popularitet. Jeg er en av disse kandidatene, på linje med # 1.266. Hvem vet, kanskje en dag vil Givling kunne få regningen for de resterende $ 70.000 i studielån!

Ikke i trivia? Du trenger ikke å spille spillet for å bli med i køen. Hvis du har studielån, kan du registrere deg for å bli med på listen og potensielt få noen smarte folk til å betale sin gjeld.

Din sving: Har du prøvd å spille Givling? Hvor mye har du tjent?

Jacob Trowbridge er frilansskribent fra Madison, Wisconsin, som liker å spare penger, nesten like mye som han liker å spare penger.

Skrive Inn Din Kommentar