Penger

En enkel måte å spare penger på neste ferie

En enkel måte å spare penger på neste ferie

Å gå på ferie om sommeren kan være tøft. Hoteller er fulle, strendene er pakket, trafikk er et mareritt, og det er ikke alltid lett å få den avslappende turen du ønsker.

Hvis du ikke er begrenset av en stiv tidsplan, hvorfor ikke vurdere å gå på ferie når det er mindre overfylt? Å reise under skulder sesongen er en fin måte å spare penger og nyte færre folkemengder.

Skulder sesongen er tiden mellom et reisemål høysesong og lavsesong - mellom tiden alle besøker, og perioden da alle restaurantene slår seg av.

Når er skulder sesongen?

Hver region eller by har en annen skulder sesong, og det kan ikke være når du forventer at det skal være. Du må slå opp de riktige tidspunktene for dine foretrukne destinasjoner.

For eksempel bor jeg i Jackson, Wyoming, en by som ser opp til tre millioner besøkende hver sommer. Vanligvis stopper folk i byen på vei til Yellowstone National Park.

Etter at Labor Day ruller rundt, besøker besøkende ofte til byen og tenker at de vil finne gode skulder sesong reise avtaler. Men det er ikke tilfelle.

Kommer til Jackson i september vil vanligvis ikke være noe billigere enn å besøke i juli. Hvorfor? Etter familieferien slutter og skoleklokkene ringer, bestemmer mange par å reise. Også, en stor kunstfestival trekker tonnevis av besøkende hver september.

Men hvis du kommer til Jackson i midten av slutten av oktober, kan du kanskje spare litt. Fall er vanligvis nydelig, selv om været er litt av en gamble.

Hvert område vil ha sin egen unike skulder sesong, og det er vanskelig å gjette. En flott måte å få en ide om mulige skulder sesonger er å bare ringe lokale hoteller og spørre dem når prisene deres vil falle etter toppetider.

Typiske skulder årstider

Har du en bestemt destinasjon i tankene? Her er noen gode tider å besøke disse populære destinasjonene, ifølge Budget Travel.

Mexico og Karibia

Du ønsker ikke å være rundt i orkanen, og ferien bringer store folkemengder. Men snike til denne regionen i mellom disse tider, og du kan finne noen gode tilbud.

Hit strendene i Mexico og Karibien i november og tidlig desember.

Amerikanske strender

Du kan spare opptil 43% i løpet av høstsesongen i Myrtle Beach, South Carolina, sier Yahoo Travel.

Vær forsiktig med å gå til noen orkan-utsatt destinasjon i peak storm sesong, skjønt - og sørg for å kjøpe reiseforsikring.

Europa

Mars er ofte en god tid å dra nytte av fint tidlig vårvær, mens du traipserer rundt hovedstader. Et annet godt vindu er mellom Labor Day og slutten av oktober.

Ski Hills

Hopp over helligdager og høysesonger for å unngå folkemengdene. Enten kommer i begynnelsen av desember, når snødekning kan være lav, eller du kan velge for sent mars og april, selv om snø kan være slushy, til lavere priser og færre folkemengder.

For flere ideer, sjekk ut dette innlegget på reiseblogg BootsnAll.

Vær forberedt

Husk uforutsigbarheten av skulder sesongvær - Det er en grunn til at dette ikke er høysesongen.

Vær forberedt på ugunstige forhold, og ha en reserveplan hvis du planlegger utendørs opplevelser. Fleksibilitet er nøkkelen til å nyte skulder sesong reise.

Vurder også å kjøpe reiseforsikring, slik at du er forberedt dersom en unseasonable snøstorm eller uventet orkan avbryter dine planer. Pass på å sjekke alle vilkårene i retningslinjene dine for å sikre at de dekker værproblemer.

Spar på transport

Når toppturistsesongen slutter på et populært sted, lar mange bilutleiefirmaere kjøre enveis ut av området for skitt billig. For eksempel lar mange Florida-bilutleiefirmaere kjøre nord billigere om våren når de prøver å flytte flåten.

Også, hold øye med billige flybillett tilbud under skulder årstider. Sørg for å bla i privat modus, eller fjern datamaskinens informasjonskapsler og cache mellom søk, men siden nettsteder ofte øker priser hvis de vet at du er spesielt interessert i en destinasjon.

Spar på hotell

I løpet av skulder sesongen, scramble mange hoteller for å fylle sine senger. Dette er et flott tidspunkt å forsøke å forhandle romprisen din. Be om rabatt, spesielt hvis du bor i tre eller flere netter.

Hvis du ikke kan få en redusert pris, se om du kan få kontorist å kaste inn noen ekstraelementer, som gratis frokost på hotellrestauranten eller en spa-tjeneste. Sørg også for å utnytte eventuelle avtaler du kan få med medlemskap som AAA eller AARP.

Lagre på aktiviteter

Fra rafting til hesteridning, kan du sikkert finne tilbud i løpet av skulder sesongen. Når færre besøkende er i byen, vil bedrifter fortsatt betale betalende kunder for å nyte sin virksomhet, og de kan være villige til å tilby reduserte priser.

Spør om lavsesongrabatter, gruppetilbud og andre måter å lagre hvis du har en bestemt aktivitet i tankene. Sjekk Groupon for off-season rabatter også.

Skulder sesongen er kanskje ikke den perfekt tid til å besøke destinasjonen, men hvis det betyr at du sparer et bunt på turen din - eller din feriebesparelseskonto slår målet ditt i år i stedet for neste år - kan du bestemme at det er verdt det.

Vil du ha hackingstips for å få mest mulig ut av ferien, eller til og med betale for turen med poeng? Sjekk ut Reise Hacking Cartel, et fellesskap av reiseeksperter.

Din sving: Har du tatt fordel av skulder sesongen? Hvor gikk du, og hvor mye lagret du?

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!
Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar