Penger

Her er hvorfor Visa ønsker å betale små restauranter $ 10K for å avvise kontanter

Her er hvorfor Visa ønsker å betale små restauranter $ 10K for å avvise kontanter

Hva ville du gjøre hvis du ikke kunne betale penger for lunsj?

Det kan virke som en no-brainer først. Med betalingskort for chipkort og smarttelefoner - for eksempel Apple Pay, Android Wallet og Samsung Pay - er det svært tilgjengelig, kan dagene for scrounging for endring i bunnen av vesken virke som en evighet siden.

Er kontanter egentlig foreldet, skjønt?

Visa synes å tenke så, og det er en utfordring å lokke matinstitusjoner til å slippe penger helt.

12. juli, Visa kunngjort en utfordring for 50 små restauranter, kafeer og matvareforretninger i USA for å gå helt uten penger. Incitamentet? En ganske $ 10.000 hver for å få dem startet.

Visumutfordringen: God ide eller trøbbel?

I følge Visa kunngjøring har en kontantløs virksomhet flere fordeler. Selskapets endelige studie om 100 byer beregnede at hvis bedrifter overgikk fra kontanter til digitale i New York City alene, kunne de generere ytterligere $ 6,8 milliarder i omsetning og spare mer enn 186 millioner timer i arbeidskraft.

Visa hevder også at eliminering av kontanter kan bety "bekvemmelighet, sikkerhet og brukervennlighet."

Men kritikere av Visa's cashless samfunn sier at det bringer en rekke problemer til bordet, for eksempel økte menypriser og reduserte inntekter for små bedrifter.

Skiferens Henry Grabar skriver at USA har noen av verdens høyeste utvekslingsgebyr, som er de gebyrene som selgeren betaler til kortholderens bank. Små bedrifter tjener lavere fortjeneste fra disse gebyrene, og kunder ser høyere priser som et resultat, skriver Grabar.

Her er hvem som betaler seg stort i et Cashless Society

Sammen med små bedrifter som må holde følge med bytteavgiftene, mister kunder som ikke har bankkort også.

I fjor kunngjorde raske casual salget kjede SweetGreen at det gikk kontantløs i 2017. Det citerte økt effektivitet, sikkerhet og hygiene som drivende faktorer for å eliminere kontanttransaksjoner.

Etter annonseringen rapporterte The New York Times hvordan slippe penger øker hindringer for de som ikke har noe alternativ. Artikkelen sitert i et Federal Reserve-studie i 2015 som viser at kontanttransaksjoner fortsatt utgjorde 26% av kjøpene i USA

SweetGreens nye kontantløse politikk gir en urettmessig belastning på "fattige mennesker, eldre borgere, innvandrere og historisk marginaliserte folk" ifølge mediumskriveren Dorian Paul. "Marginale svarte og brune samfunn har mistillit i finansinstitusjoner og har betydelig mindre tilgang til kredittkort, debetkort og smarte enheter", noe som betyr at SweetGreen skiftet bort fra kontanter gjør dem ulempe.

En FDIC-studie fra 2015 viste at 31,1% av det svarte samfunnet er underbank, noe som betyr at de er avhengige av bankalternativer, for eksempel sjekk kasser eller forhåndsbetalte kort, for å gjennomføre transaksjoner.

Risikoen forbundet med å gå uten penger

La oss ikke glemme sårbarhet som følger med digitale transaksjoner. Fastfood-kjeden Chipotle Mexican Grill er fortsatt gjenopprette fra et datatbrudd som påvirket transaksjonene mellom 24. mars 2017 og 18. april 2017.

Med teknologi kommer risikoen for hackere til å stjele verdifull forbrukerinformasjon og begå svindel.

For nå, insisterer Visa penger er ikke lenger konge. Vil det være $ 10 000 incitamentet som er nok til å skape 50 selskaper for å gjøre bryteren? Vi får se.

Kelly Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist på The Penny Hoarder. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.

Skrive Inn Din Kommentar