Penger

Hva du skal være når du vokser opp: 5 bøker som inspirerer barn til å bli forskere og ingeniører

Hva du skal være når du vokser opp: 5 bøker som inspirerer barn til å bli forskere og ingeniører

Som et hvilket som helst barn på 90-tallet, husker jeg fondly karakterer som Berenstain Bears spør, "Hva skal jeg være når jeg vokser opp?"

Bror og søster Bear introduserte meg til Firebear Bob, politibetjent Marguerite og andre, åpnet mine unge øyne for de mange karriere jeg kunne vurdere.

Nå ser jeg på at vennene mine og søstre reiser neste generasjon barn, og raskt fremskrittende teknologi åpner en rekke nye arbeidsutsikter på områder som ikke eksisterte da vi var barn.

Få din Generation Z kiddos begeistret over karrieremulighetene innen ingeniørfag, datavitenskap og entreprenørskap tidlig med disse bøkene anbefales av Business Insider. Jeg vet hva som står på min leseliste neste gang jeg ser mine små nieser og nevø!

1. Hva gjør du med en ide?

Av Kobi Yamada og Mae Besom

Alder 3+

Denne vakkert illustrerte historien er for alle som noensinne har hatt en ide som virket litt for rar.

Oppfordre barna til å utforske deres unike ideer med denne enkle, inspirerende meldingen:

"Og så skjønte jeg hva du gjør med en ide. Du forandrer verden. "

2. Marvelous Mattie: Hvordan Margaret E. Knight ble en oppfinner

Av Emily Arnold McCully

Alder 6-10

Inspirasjon barna med den sanne historien om det 19. århundre oppfinneren Margaret E. Knight.

Den fantastiske Mattie begynte å designe nye verktøy som barn, med bare en skissebok som heter "Mine oppfinnelser" og hennes fars verktøykasse.

Som en voksen, Hun var den første kvinnen som noen gang fikk et amerikansk patent, og gjennom hennes livs prestasjoner fikk hun tittelen "Lady Edison."

3. Hei Ruby: Eventyr I Koding

Av Linda Liukas

Alder 4-8

Ønsker barna å forstå programmering, men har ingen anelse om hvor du skal begynne? Introduser dem - og deg selv! - til de grunnleggende konseptene med hands-on aktiviteter og historiefortelling i Hei Ruby.

Dette prosjektet var en vellykket suksess på Kickstarter, fordi, som BI forklarer, "du vil at barna skal snakke kode på samme måte som foreldrene ville at du skulle snakke spansk."

4. Hvis jeg bygget en bil

Av Chris Van Dusen

Alder 3-5

Denne morsomme tar på seg "fremtidens bil" og en liten gutt fantasi kommer ut i Dr. Seuss-esque rytme med nostalgiske 1950-tallskunst illustrasjoner.

Young Jack tar leseren på en tur i bilen han vil bygge, inkludert et basseng, en robottur og muligheten til å dykke under vann og fly gjennom luften.

5. Den mest fantastiske ting

Av Ashley Spires

Alder 3-7

Å gjøre "den mest MAGNIFIKKE tingen" er alt annet enn lett, men du kan gjøre det med litt utholdenhet, oppfinnsomhet og hardt arbeid.

Denne morsomme historien om en jente som overvinter sin frustrasjon med litt oppmuntring fra hennes beste hundevenn lærer barna hva de kan oppnå med en positiv holdning.

Lær mer om hver bok og les resten av listen på Business Insider.

Din sving: Hvilke barndomsbøker inspirerte jobbsøkingen din som en voksen?

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Dana Sitar er en Staff Writer på The Penny Hoarder. Hun skriver også om skriving, arbeid, liv og kjærlighet til blogger og bøker og noen ganger ting folk bryr seg om, som Huffington Post, og den gangen hadde hun en artikkel publisert i Løk. Følg med på Twitter @danasitar.

Skrive Inn Din Kommentar