Tilbud

Vil du ha en gratis $ 10 å bruke på Walmart? Bare kjøp søppelvesker denne uken

Vil du ha en gratis $ 10 å bruke på Walmart? Bare kjøp søppelvesker denne uken

Raise hånden din hvis du vil tjene gratis penger Kjøper en daglig hushjelps nødvendighet.

* Alle hender går opp. *

Det er hva jeg trodde. Jeg også.

Og det er derfor vi er glade når vi hører om fantastiske avtaler som denne!

Slik får du et gratis $ 10 Walmart gavekort

Nå gjennom 26. september kan du tjene nok Swag Bucks for et $ 10 Walmart gavekort bare ved å kjøpe Hefty søppelposer.

Swagbucks er et nettsted du kan bruke til å tjene belønninger (kalt "Swag Bucks") for online shopping, søke, se videoer og mer. Hver SB er verdt rundt 1 cent, og forskjellige oppgaver tjener forskjellige mengder SB'er.

Mesteparten av tiden tjener du SB gjennom onlineoppgaver, så dette Hefty tilbudet er en unik sjanse til å bli betalt for å gjøre noe du gjør allerede - kjøp av husholdningsvarer.

Slik fungerer avtalen

Gå til din lokale Walmart (eller Walmart.com) og kjøp noen pakke med Hefty søppelposer. Hvis du er online, må du sørge for at du velger "gratis henting i butikken" - leverte bestillinger kvalifiserer ikke for dette tilbudet.

Send et bilde av din kjøp og kvittering til Swagbucks, og du vil tjene 400 Swag Bucks. Hvis du kjøper to eller flere pakker, vil du tjene nok SB til å få et $ 10 Walmart gavekort!

Det betyr at du for eksempel kan få en 20-pakke Hefty Renew Tall Kitchen-poser for så lite som $ 0.27.

Vent - ikke glem kupongen!

Dette er allerede en ganske god avtale, men vi kan ikke stoppe der. Vi har også funnet en kupong for å gjøre det enda bedre.

Bruk denne kupongen for å spare $ 1 Av en pakke med Hefty søppelposer.

Så, du kan kjøpe en 20-pakke Hefty Renew Tall Kitchen-poser med $ 1 av kupongen for $ 3.27. Tjen 400 Swag Bucks, som du kan kontanter inn for $ 4, så du får søppelposer gratis, pluss $ 0,63!

Kjøp to pakker med $ 1 av kupongen for $ 7,54, og du vil tjene nok Swag Bucks for å få et $ 10 Walmart gavekort - så du har laget $ 2,46 på toppen av å få gratis søppelposer!

Hvert Swagbucks-medlem kan kun innløse dette tilbudet en gang, uansett hvor mange pakker søppelposer du kjøper, så tenk på hva som gir mest mening for deg (og hvor mange søppelsekker du vil bruke).

Dine neste trinn

  1. Registrer deg for Swagbucks hvis du ikke allerede har det.
  2. Ta tak i denne kupongen for $ 1 av en pakke med Hefty Trash-poser
  3. Gå til Walmart.com eller din lokale Walmart og ta en pakke med Hefty søppelposer. Husk å velge gratis butikkhenting hvis du bestiller online.
  4. Ta et bilde av kjøpet ditt sammen med kvalifiserende kvittering (den som viser din Hefty Trash bag kjøpet fra Walmart).
  5. Send bildene dine til [e-postbeskyttet] med ditt Swag-navn i emnelinjen.
  6. Innen 60 dager vil du bli kreditert med 400 Swag Bucks.
  7. Hvis du kjøper to eller flere pakker, vil du tjene nok SB til å få et $ 10 Walmart gavekort.

Her er matematikken: For å få søpla poser gratis, hold utsalgsprisen under om lag $ 5 for en enkelt boks, eller omtrent $ 11 totalt for flere bokser. Etter det sparer du fortsatt penger, men det er ikke helt gratis.

Din sving: Bruker du Swagbucks? Vil du være på vei til Walmart for søppelposer denne måneden?

Opplysning: Noen av koblingene i dette innlegget er tilknyttede lenker. Vi ville likevel ha delt dem med deg, men en sann "penny hoarder" ville være en idiot, ikke å ta selskapets penger. 🙂

Dana Sitar er en Staff Writer på The Penny Hoarder. Hun skriver også om skriving, arbeid, liv og kjærlighet til blogger og bøker og noen ganger ting folk bryr seg om, som Huffington Post, og den gangen hadde hun en artikkel publisert i Løk. Følg med på Twitter @danasitar.

Skrive Inn Din Kommentar