Banker

Er du en pessimist, optimist eller realist med penger?

Er du en pessimist, optimist eller realist med penger?

Tenk deg en vakker dag: varm, solrik, alt du kan be om. Så ser du på telefonen for å se hvordan helgen kommer til å bli som, og du ser dette:

Hva kommer i tankene?

Finner du deg selv og sier, "Vel, i alle fall i dag og i morgen er vakre dager.

Eller, sier du til deg selv, "Selvfølgelig skal det regne i helgen, dette var for godt til å være sant ...

Eller tar du bare hver dag som den er og nyter hva som kommer din vei?

Jeg har vært utsatt for alle tre i det siste, og jeg er en troende at tankegangen din direkte bestemmer det følelsesmessige resultatet av enhver situasjon.

Pessimisten

Oh, pessimisten. Alt er doom og dyster. Vel, ikke alltid, men de ser glasset som halvt full. Hvis du skulle spørre dem hvordan været var, ville deres svar være "I dag er det fint, men det kommer til å regne i helgen. "

Pessimisten tenker alltid på feil. De ser på hva som kan gå galt. Rett eller feil, de har tro på at det verste fallet vil skje.

Dette kan være en styrke. Siden mange pessimister forventer det verre, har de gode planer når ting går galt. De kan også ha sterkere følelsesmessig styrke i motgang av motgang, for i deres øyne måtte det skje på den måten.

Å håndtere en pessimist er tøft, men spesielt hvis du ikke er en. Det kan være vanskelig å håndtere negativiteten, spesielt hvis pessimisten ikke er en god kommunikator. Men du kan utnytte deres tankegang som en styrke hvis du kommuniserer godt.

Optimisten

Yay, optimisten. Alle elsker optimisten fordi alt er fantastisk! De ser alltid glasset som halvfullt. Hvis du skulle spørre dem hvordan været var, ville deres svar være "fantastisk!"

Optimisten tenker alltid på det positive. De ser på fordelene og fordelene ved utfallet, vanligvis før de kommer dit (eller til og med nær å komme dit). Optimisten ser alltid på beste scenario.

Dette kan være en styrke, fordi folk elsker å følge optimister. Ingen liker å høre dommen og dyster hver dag, og optimisten gir en visjon om seieren. Mange optimister kan være flotte visionærer, fordi de kan inspirere en bane.

På samme måte som pessimisten, kan det være en utfordring å stadig jobbe med en optimist. Mange ganger ignorerer de eller overser negativene eller ulempene til en ide. Noen ganger kan de bare være for positive. Negativ 10! Fantastisk! Ya rett ... Vær elendig for en gang!

Den realistiske

Realisten treffer en balanse mellom de to. De kan se det positive og det negative, og de kan ta hver dag (eller alt) ett steg om gangen. Varme? Flott. Regn? Det er greit. De planlegger vanligvis for de beste og ser på det verste.

Realisten er den optimale balansen, og det er det vi alle bør streve for.

Det kan være vanskelig å være en realist - vi har alle våre egne forstyrrelser mot en situasjon. Derfor kan både pessimister og optimister være gode verktøy for realisten å få et bedre perspektiv.

Jeg prøver hardt å være en realist. Min premiss på virksomheten er realistisk - jeg vil bygge en bedrift over tid, validere resultatene, og deretter hoppe. Jeg er fullt klar over at det kan mislykkes, og derfor vil jeg ikke hoppe inn i det for tidlig. Men jeg er optimistisk at det vil lykkes - men jeg trenger beviset i tallene.

Imidlertid kan en realist også bli sittende fast av frykt. Frykt forkrøpet når realisten blir for feller ved å validere data og søke meninger. På et tidspunkt må det være et hoppepunkt. Ikke bli fanget i realist-validering syklusen.

Hvordan Outlook påvirker pengene dine

Så, hva tenkemåte er best for pengene dine? Egentlig har det blitt gjort studier for å se på dette. Det viser seg, realisten er vanligvis det beste med penger. Studien merker dem den realistiske optimisten. Disse hybridpersonligheter kombinerer de positive utsikter som de fleste optimister har, med det klare perspektivet som pessimister har. Dette virker bra for pengenehåndtering.

Faktum er at å bygge ekte rikdom handler om selvkontroll. Du må ha kontroll over å budsjettere, spare, investere, ri ut aksjemarkedssvingninger og mer. Samtidig gjør du alt dette fordi du vil ha en visjon - du ser en bedre fremtid for deg selv og du vil vokse pengene dine over tid.

Faktum er å håndtere penger er tøft. Du vil ha mer av det (optimisme). Du er redd for å miste den (pessimisme). Og det er en konstant kamp mellom de to.

Når du går i helgen, se på din holdning til livet, og se hvordan det påvirker hvordan du administrerer pengene dine.

Er du pessimist, optimist eller realist?

Skrive Inn Din Kommentar