Penger

Her er hvor lenge $ 1m i pensjonssparing vil vare deg i alle 50 stater

Her er hvor lenge $ 1m i pensjonssparing vil vare deg i alle 50 stater

Hvor lenge vil din pensjonssparing vare? Det handler ikke bare om hvor mye du stash bort gjennom årene eller hvordan du planlegger å bruke det når tiden kommer.

Det handler også om hvor du bruker dine gyldne år.

GOBankingpriser undersøkte hvor langt et $ 1 million pensjonsfond går i alle 50 landene, ved å bruke gjennomsnittlige kostnader for dagligvarer, boliger, verktøy, transport og helsevesen i hver.

De gode nyhetene: Hvis du går på pensjon i Mississippi, Arkansas, Oklahoma, Michigan eller Tennessee, vil pensjonspenningen vare lengst - 25 år eller mer!

De dårlige nyhetene kan ikke overraske deg: Ditt pensjonsfond vil synke raskere hvis du legger deg ned i Hawaii, California, Alaska, New York eller Massachusetts. Mens din $ 1 million pensjonssparing varer mer enn 26 år i Mississippi, vil det vare deg like under 12 år i Hawaii.

GOBankingpriser utgjorde gjennomsnittlige årlige utgifter for folk i alderen 65 år og deretter multiplisert det tallet med levekostnadsindeksen for hver stat, beregnet av Missouri Economic Research and Information Center, for å fastslå årlige kostnader per stat.

GOBankingpriser merker at gjennomsnittlig amerikansk pensjonsalder er 63 og forventet levetid er nå 85, slik at du bør planlegge for 22 år med god rolig opphold fra pensjonsalderen.

Begynn å tenke tidlig om de beste statene å gå i pension

Hvis du nettopp har begynt å spare pensjon, kan du si: "Vel, hvordan skal jeg vite hvor jeg vil leve når jeg er pensjonert?" Beats me, dude.

Men det er verdt å se på denne listen for å få et fugleperspektiv på hvor langt det mystiske, magiske $ 1 million nesteguttet ville ta deg i 2017 dollar.

Hvis du drømmer om å gå på Hawaii og bo i pensjon i mer enn et tiår, vil du sannsynligvis ønske å spare på å spare mer enn $ 1 million for de gyldne årene. Oh, og hvor gylden de vil være. Gylne strender. Gyldne solnedganger. Gyldne margaritas.

Vent, hva sa jeg?

I mellomtiden, hvis du har ditt hjerte satt på, si Arizona (det er en tørr varme!), At $ 1 million ville vare deg i litt over 23 år.

Det er mange faktorer som vil gå inn i å velge de beste statene for å trekke seg inn for deg, og mange mennesker vil ikke ha valget om å gå et nytt sted. Men ved å ta en rask titt på hva det koster å bo i forskjellige stater, kan du begynne å tenke på livsstilen du vil ha når du går på pensjon - og hva det vil ta for deg å komme deg dit.

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder.


Skrive Inn Din Kommentar