Mat

Maksimere det kostbare Sams Club-medlemskap med disse tipsene

Maksimere det kostbare Sams Club-medlemskap med disse tipsene

Helt ærlig, jeg betaler vanligvis ikke dekning.

Jeg er ingen kjendis, og i bare bestemt (og merkelig) selskap ville jeg bli vurdert som "veldig viktig".

Jeg er bare billig. Så jeg unngår hendelser og arenaer som krever penger bare for å gå gjennom døren.

Men hver regel har sitt unntak. Og for den dedikerte billigskatten, oppdager lagerklubber et conundrum.

Du må betale for å komme inn, men avtalene inne er bedre. I det minste er det ideen.

Men er det sant?

Er en Sams Club-medlemskap verdt det når du bare kan handle på Walmart?

Å kjøpe i bulk for å spare penger på dagligvarer og husholdningsartikler, er en fin tommelfingerregel for aspirerende hudfugler.

Det er derfor vi har skrevet så mye om lagerklubber her - fra sine rare, skjulte perks til deres ikke-så skremmende prisstigninger til deres beste tilbud for par og foreldre.

Jeg gjorde til og med kvasi-vitenskapelig forskning for å finne ut hvilken av de tre største lagerklubbkjedene som er den billigste. (Jeg ble også fotografert med kjærlighet med å legge et brød. Alt i en dags arbeid!)

Men etter å ha lest min sammenligningspost, en leser - hei, Jeannie! - reagerte med en av de "hvorfor gjorde det ikke Jeg tenk på det? "spørsmål.

Spoiler varsel: Sam's Club vant dagen i vårt lager klubben konkurranse.

Men er det verdt å betale for et Sams Club-medlemskap når du bare kan handle på sin frittstående søsterbutikk, Walmart?

"Jeg la medlemskapet mitt forfalle år siden ... fordi jeg aldri følte at jeg fikk en bedre avtale enn jeg kunne få på Walmart," skrev Jeannie til meg i en epost.

Akkurat som det visste jeg at det var på tide å sette min detektivkappe tilbake og finne ut svaret.

For vitenskap. Billig, billig vitenskap.

Sam's Club vs Walmart: Store priser

Denne gangen vil jeg redde deg den nitty-gritty sammenbrudd på individuelle priser. Ikke bare er det kjedelig, men de er bundet til å variere avhengig av hvor du er.

Vær imidlertid sikker på at jeg tilbrakte et par interessante ettermiddager nøye detaljering og kryssreferanse per-enhet prisen på alt fra brokkoli til hundemat til vitaminer. (For å merke seg: Folk ser på deg morsomt når du sverger sin kar, furtively scrawling down bleie priser.)

Som det viser seg, er Jeannies vurdering ganske mye på pengene, i hvert fall i mine butikker i Jacksonville, Florida. Hver plassering hadde et par knock-out avtaler - jeg fant gressmatede ribeyes på Walmart for en buck en unse (!) Og fire-packs spray-on solkrem for $ 20 på Sam's Club.

Men det store flertallet av vanlige dagligvarer var priset innenfor noen få cent av hverandre.

Med andre ord, helt ikke verdt å betale et deksel. Eller hauling rundt poser med ris som ser ut som de ble laget for Jolly Green Giant, for den saks skyld.

En advarsel: Sam's Club aksepterer ikke kuponger, mens Walmarts kupongpolitikk er ganske åpen, avsluttet. Så hvis du er en ekstraordinær kupong-clipper, kan kjørelengdeet variere.

Her er hva du kan ikke Få hvis du ikke har medlemskap

I begynnelsen golvet meg på gulvet. Hvorfor var folk shelling ut $ 45 å betale samme pris for kaffe som de kunne gratis - og mer for tomater?

Men det er noen viktige fordeler du får med kostnaden for Sam's Club-medlemskapet som Walmart ikke tilbyr.

1. Flere bulkalternativer.

Det er ikke noe som en gigantisk pose med quinoa på (min) Walmart.

Og hvis du leter etter snackspakker med individuelle serveringer for å holde fast i barnas lunsjboks, pakker Sams Clubs 50-talls verdi dverg Wally Worlds, som bare kommer med 20 pakker - og koster ca 5 cent mer per veske.

Men Walmart har 5- og 10-pund poser med ris og tørkede bønner til perhetspriser på nivå med de sprø 50-pund prepperversjonene på Sam's Club.

Verdi-størrelse frokostblandinger, både navn og off-brand, var også sammenlignbare priser.

Jeg vil si det Engangs papirvarer, som toalettpapir, papirhåndklær og bleier, er faktisk billigere på Sam's Club ... men bare hvis du kjøper den virkelig humungous pakken.

Selv da er rabatten vanligvis omtrent 20 til 50 cent, som du kanskje kan score som en Ibotta-rabatt på en menneskelig størrelse av TP fra matbutikken.

2. Mer Fancy Food.

Ja, det er argumenterbart at jeg er en snobb. (Det kan være det eneste jeg har skrevet om mer enn lagerklubber, kom til å tenke på det.)

Men Walmarts utvalg av vino er rett og slett trist. Jeg mener, det er flere varianter av boks vin og nary en flaske som ikke er massemarked, overpriced søppel, selv på $ 10 og under.

Sam er derimot et oenophils paradis, med rimelige valg fra hele verden. I tillegg introduserte den nettopp sin egen linje med husmerkede viner, som, hvis de er noe som konkurrentene, vil være velsmakende til tross for deres bunnpris.

Sam's Club tilbyr også kunsthåndverk og gourmetost, inkludert faktisk import som Parmigiano Reggiano og Manchego.

De er pricier enn de to pund murene av skarp cheddar på Walmart, sikkert ... men det er også i utgangspunktet kriminelt å sette dem i samme kategori til å begynne med.

3. Mer ikke-dagligvarer, som møbler, elektronikk og husholdningsartikler.

Hvis du er møbler shopping eller i markedet for en bærbar PC, vil Sam's Club sannsynligvis ha flere alternativer på skjermen enn Walmart.

Men i dagens kjøp-alt-online-marked, er dette ganske redusert. Utvalget og priser på nettet er sammenlignbare, selv om Sam's Club Plus-medlemmer, som betaler en medlemskapsavgift på $ 100 i stedet for $ 45, får ett ekstra år dekning gratis når de kjøper en beskyttelsesplan.

Dessverre utelukker den utvidede dekningavtalen nesten alle elektroniske jeg kan tenke på: smarttelefoner, datamaskiner, tabletter og kameraer.

The Real Perks of Warehouse Club Medlemskap

Selv de ovennevnte elementene virker kanskje ikke verdt prisen på et Sams Club-medlemskap. Du kan få fancy vin og ost på fancy vin og ost butikken.

Men den virkelige grunnen til å betale for et Sams kort har mindre å gjøre med de elementene du regelmessig vil kjøpe der, og mer å gjøre med perifere fordeler.

Her er noen av dem:

1. Gass

Sam har det, og det er ganske freaking cheap - noen av de billigste i landet, per GasBuddys 2016-studie.

Og selv om du ikke trenger å være medlem til å fylle opp på bestemte steder, får du heller ikke rabatten eller de gode tilbakebetalingene du snakker om neste.

2. Kontantbelønninger

Alle medlemmene er kvalifisert for et Sams Club Mastercard, som tilbyr et stort utvalg 5% i cash-back-belønninger på kjøp av gass, inkludert klubbens allerede nedsatte brensel, i USA og Puerto Rico.

Si at du setter $ 100 i tanken din i måneden. Det er $ 60 per år rett tilbake i lommen på gass alene, mer enn å betale for kostnaden for ditt grunnleggende medlemskap.

Du vil også tjene 3% kontant tilbake på mat og reise kjøp, og 1% tilbake på nesten alt annet. Du kan tjene maksimalt $ 5000 i kontanter tilbake per kalenderår.

I tillegg medlemmer som oppgraderer til Plus mottar $ 10 for hver $ 500 de bruker, opp til $ 500 årlig, gjennom Sam's Cash Rewards-program.

Du kan bruke disse belønningene til å kjøpe ting på Sam, betale for medlemskapet ditt, eller bare få dem til å kutte deg en sjekk.

3. Apotek

Hvis du regelmessig kjøper reseptbelagte medisiner, kan det godt være verdt $ 100 buy-in for å få Sam's Clubs Plus-medlemskapapotek. (De blir ikke tilbudt de vanlige $ 45-kortinnehavere.)

Du kan få fem gratis 30-dagers utfylling av utvalgte resepter, og over 600 generikk på Sams ekstraverdige legemiddelliste for $ 10 eller mindre.

Du kan til og med spare 8 til 30% på bestemte merkenavn-stoffer, som selvfølgelig nesten alltid er sprø overpriced.

4. Optisk

Mange Sams Club-steder tilbyr rimelige øyeeksamenter, og alle medlemmer får $ 40 av sitt andre par når de kjøper to komplette par regelmessig priset reseptbelagte glass uten synforsikring.

Plus-medlemmer får $ 50 av deres første par ved kjøp av et års forsyning av kontaktlinser.

5. Automotive Services

Sam's Club medlemmer hvis steder tilbyr det kan få flatdekk reparert gratis, selv om de kjøpte gummi fra en annen leverandør. De liker også gratis viskerblad installasjon og batteritesting.

Et Warehouse Club-medlemskap er hva du gjør av det

Som du kan se, hvis du spiller ditt medlemskort riktig, står du for å få mye verdi. Så lenge du regelmessig kjøper gass, er medlemskapet ditt nesten sikkert å betale for seg selv.

Men her er saken: Hvorvidt et lagerklubbmedlemskap er verdt det, avhenger helt av hvordan du skal bruke det.

Hvis du vet at du vil glemme å bruke tilbakebetalingskortet ditt hver gang du kjøper gass eller har en dårlig vane med å la kostnadene dreie seg og tilføre interesse, betyr ikke belønningene noe darnt.

Og hvis du trenger å kjøpe litt peanøttsmør, kommer du ikke til å bli rik ved å betale årlig medlemsavgift for å spare 2 cent en unse på Sams.

Men hvis du regelmessig vil dra nytte av tilbud og rabatter, og sørg for at du får pengene dine, er et Sams Club-medlemskap helt forsvarlig - i motsetning til å bruke $ 10 bare for å gå inn i en bar.

Jamie Cattanach (@jamiecattanach) har skrevet for SELF, Ms. Magazine, Roads & Kingdoms, VinePair, The Write Life, Wonderfilled Magazine, Barclaycard's Travel Blog, Santander Banks Prosper og Thrive og andre utsalgssteder. Hennes skriving fokuserer på mat, vin, reise og sparsommelighet.

Skrive Inn Din Kommentar