Liv

Mål lanserer budsjettvennlig klærlinje for barn med funksjonshemninger

Mål lanserer budsjettvennlig klærlinje for barn med funksjonshemninger

Forrige uke, Target lanserte en linje av billig sensorisk-vennlig klær for barn.

Barn med følsomhet i sensorisk behandling kan ofte ikke bruke klær dekorert med store embellishments og scratchy tags fordi deres nervesystem tolker sensorisk stimulering.

Klærne i denne nye samlingen funksjonen flate sømmer, fleksibel, endimensjonal grafikk og varmeoverførte etiketter i stedet for merker som alle bidrar til å "minimere ubehag når det kommer i kontakt med huden." Leggingene har også en mer avslappet passform på hoftene og en høyere økning for å passe over bleier, når det er nødvendig, for eldre barn.

Den nye kolleksjonen er en offshoot av Targets vellykkede barneklær linje, Cat & Jack, som selskapet rullet ut i fjor. Brikkene er basert på design som allerede finnes i Cat & Jack-kolleksjonen, så foreldrene trenger ikke å gå på kompromiss med morsom, barnevennlig stil. Lavpris er en ekstra bonus og bør gjøre det lettere for foreldre og omsorgspersoner å begynne å legge brikkene inn i barnas garderobe.

Elementer i dette sensoriske, vennlige linjeplasset fra $ 4,50 til $ 7, og kommer i småbarnsstørrelser 2T til 5T og barns ekstra små til ekstra store.

Hva spurte målets nye linje med sensoriske klær

I et blogginnlegg på selskapets bedriftswebside forklarte måldesigner Stacey Monsen og Senior Vice President for produktdesign og utvikling Julie Guggemos motivasjonen bak samlingen og den pågående innsatsen for å designe flere imøtekommende ting for Target-kunder.

Monsen sier hun har problemer med å finne klær som hennes 7 år gamle datter, som har autisme. «Hun er ikke potty-trent,» forklarer Monsen. "For bukser eller shorts, jeg enten størrelse veier opp, eller kjøpe stykker som er alle funksjon, ingen stil."

Etter å ha forstått at hun ikke var alene i sin kamp for å finne søte, komfortable klær for barn med nedsatt funksjonsevne, bestemte Monsen seg for å bringe behovet til Guggemos oppmerksomhet.

Guggemos var begeistret over muligheten for å tilby flere inkluderende brikker til kunder.

"Mens det er bare noen få stykker i linjen, sier Guggemos," for noen familier, vil de gjøre en stor forskjell. "

Designteamet jobbet med foreldre til barn som lever med funksjonshemninger og ulike organisasjoner for å få en mer omfattende oppfatning av hvilke utfordringer familier møter når det kommer til klær. Forskningen vil fortsette da selskapet arbeider for å utvide linjen for å møte et bredere behov.

For tiden tilbyr Target et begrenset utvalg av stykker - noen T-skjorter, noen langermede skjorter og leggings - kun tilgjengelig online. Guggemos forklarte imidlertid det En linje med adaptive klær for barn med funksjonshemming er også på vei denne høsten. Den samlingen kan inneholde funksjoner som glidelåser og stykker som åpnes på siden eller baksiden for de som ligger eller sitter.

En Target-talsperson fortalte Disability Scoop som, avhengig av tilbakemeldinger fra kunder og ytelsen til de sensoriske klærne i Cat & Jack-linjen, vil selskapet vurdere å tilby adaptive og sansevennlige klær i voksne størrelser.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar