Mat

Holy Burrito: Chipotle gir mer fri mat!

Holy Burrito: Chipotle gir mer fri mat!

Det har vært et bestemt godt år for Chipotle-elskere, og ikke bare fordi det endelig er trygt å spise der igjen.

I kølvandet på E. coli-rotet har burrito-beaconet tjent opp en hel masse fri mat.

Husk den gratis burrito kupongen det tilbys som en oliven gren for å lukke for en dag? Det var så bra, en fyr tok å stjele koder ivrige eaters lagt ut på sosiale medier.

Og Chipotle er ikke ferdig ennå.

Flere Chipotle kuponger kommer

Kjeden nylig annonserte planer om å frigjøre 21 millioner mer gratis matkuponger i de kommende ukene. det er $ 70 millioner verdt gratis Chipotle burritos.

De sendes direkte til forbrukerne og utløper 15. mai - gir deg god tid til å komme til din lokale butikk og dra nytte av tilbudet.

Forvente å se kuponger for gratis burritos og til og med noen buy-one-get-one tilbyr denne sommeren. Flere mobilfrie burritokuponger er også en mulighet.

Så ikke chuck din søppelpost i noen uker uten å gi det en grundig en gang! En gratis burrito er en forferdelig ting å kaste bort.

Psst - Hvis du bor i et leilighetskompleks, kan du vurdere å rense din komplekse resirkuleringsboks dagen du mottar tilbudet.

Du kan bare score noen ekstra kuponger ... kastet bort av de uheldige som ikke leste denne artikkelen. 🙂

Din sving: Klar for enda mer fri Chipotle?

Jamie Cattanach (@jamiecattanach) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun skriver også andre ting, som vinanmeldelser og dikt. Hvis du er hva du spiser, er hun sannsynligvis som 43% barbacoa burrito bolle. Kanskje mer.

Skrive Inn Din Kommentar