Liv

Snag en praktik på disse 25 selskapene, og du vil gjøre alvorlig bank

Snag en praktik på disse 25 selskapene, og du vil gjøre alvorlig bank

Praktikophold er en blandet veske.

Noen lar deg drikke øl og reise verden, mens andre lar deg organisere oppbevaringsskap i de kalde, forsenkede hjørnene på kontoret mens du kjemper mot mer enn en skumle crawly fornærmer (alt i navnet "betale dine avgifter" jeg Gjett).

Noen internships er ubetalt, mens andre er, vel, litt betalte. Og så er det noen som er rett og slett ulovlige.

Uansett ble internships opprettet for å være uvurderlige læringsopplevelser - stepping stones for uerfarne arbeidere som ønsker å bryte inn i sine felt på en innflytelsesrik måte.

Men hva med de praktikene som også er uvurderlige opptjening erfaringer?

Glassdoor har nylig gitt ut en liste over de 25 høyest betalende praksisplasser i USA, og resultatene er ... litt vanvittige.

Det viser seg, De høyest betalte praktikantene i landet gjør mer enn den gjennomsnittlige amerikanske arbeideren.

Hvem, hva?

Litt sjokkerende, men ikke overraskende

Kjempes du for å forstå disse tallene akkurat nå? Tillat meg å gjøre noen beregninger.

I henhold til lokale lønmeldinger fra Glassdoor er median lønn for den gjennomsnittlige heltids amerikanske arbeidstakeren $ 51,350, som utgjør omtrent $ 4.200 i måneden.

De lavest Betalt praktik på denne listen, som tilbys av Bank of America, kommer inn på $ 4,570 per måned.

Og den høyest betalte praktikplassen på listen? Den ære tilhører Facebook, på $ 8000 i måneden. Det ville fungere til nesten $ 100 000 i løpet av et år.

Men mens det er litt sjokkerende å se praktikplasser som tilbyr så høy kompensasjon, er de fleste av selskapene som er inkludert her, faktisk overraskende så langt som høyt lønnede jobber går. Også inkludert Microsoft (på nummer to), Amazon (på nummer fem), Apple (ved nummer seks) og Google (ved nummer elleve).

Listen består for det meste av tech og finansgiganter, så det er fornuftig at de fisker etter et ganske høyt talent med de høye innsatsene. En rekke internships på Facebook krever selv at søkere skal forfølge doktorgrader.

Det er ikke nødvendigvis enkle penger

Mens noen praktik krever lite mer enn muligheten til å alfabetisere filer eller huske åtte Starbucks-ordrer samtidig, er de på denne listen litt mer involvert.

På Salesforce, som er rangert som nummer fire på listen med en gjennomsnittlig månedslønn på $ 6.450, jobber praktikanter "på virkelige prosjekter som påvirker hvordan virksomheten går, og gir dem muligheten til å gi en konkret innvirkning på selskapets fremtid", notater Glassdør.

I nummer 17 på listen, og tilbyr en gjennomsnittlig månedslønn på $ 5,120, sier Adobe at "du vil sette dine smarts på jobb med forretningskritiske prosjekter med de beste talentene i ditt eget", og at praktikanter kan bli tilbudt en heltidsposisjon på slutten av praktikopplevelsen.

Denne "Dagboken til en ex-Apple Intern" gir et innblikk i en interns erfaring, detaljert sin rolle i selskapet og hvordan han endte med tilbud fra rekrutterere fra andre toppbedrifter i bransjen.

Så mens de store ol-lønnene sikkert er fristende, kan det være den søteste fordel av alle å få en fot i døren. Å kunne sitere en av disse 25 selskapene på et CV kunne åpne mange dører for noen som bare begynte på sitt felt.

Du kan se Glassdørens fullliste over de 25 høyest betalende praksisplasser her.

Din sving: Fortell meg om din første praktikopplevelse i Facebook-kommentarene!

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar