Penger

Facebook er ansatt tusenvis - men jobben er ikke for svak av hjertet

Facebook er ansatt tusenvis - men jobben er ikke for svak av hjertet

Facebook ansetter 3000 arbeidstakere i løpet av det neste året - men dette er ingen vanlig jobb.

Selskapet legger til en hær av nye innholdsgivere til sitt fellesskapsoperasjonsteam som en del av et forsøk på å bekjempe en uptick i grusomme live og forhåndsinnspilte videoer som brukere legger ut på sin side.

Videoer av mord, selvmord og andre forferdelige ting popper opp med alarmerende frekvens på den populære sosiale plattformen, og Facebooks innholdsforvaltere har tilsynelatende ikke problemer med å holde følge med de flaggede rapportene.

Siste måned ble en video av et mord forbli på stedet i nesten to timer før den ble tatt ned.

Som svar på det, annonserte Facebooks adm. Direktør Mark Zuckerberg planer om å ansette flere moderatorer til å "gjennomgå millioner av rapporter vi får hver uke og forbedre prosessen for å gjøre det raskt."

"Hvis vi skal bygge et trygt samfunn, må vi reagere raskt. Vi jobber for å gjøre disse videoene enklere å rapportere, slik at vi kan ta de riktige tiltakene før - om det er raskt å svare når noen trenger hjelp eller tar et innlegg, sier han.

Nabbing en jobb som Facebook Content Moderator

Facebooks samfunnsoperasjonsteam har eksistert på en stund, men det er nesten ingen konkrete detaljer om disse nye anmelderposisjonene.

Det er heller ikke klart om disse vil være interne stillinger eller gjennom tredjepartsentreprenører.

En ting er sikkert - denne jobben er ikke for svak av hjertet.

Det vil utsette deg for all form for voldelig, voldelig og gory innhold.

Før du søker, vet at jobber med sosial media innhold moderering har en høy forekomst av utbrenthet, PTSD og langvarig psykologisk traumer.

Faktisk er stillingene så utfordrende at to medlemmer av Microsofts nettbaserte sikkerhetsgruppe som jobbet med innholdsmatisering, saksøker selskapet for skader. De sier at jobben har forårsaket dem permanent psykisk traumer, inkludert sosial angst, søvnløshet, depresjon, dissosiasjon og hallusinasjoner.

Så hvorfor på jorden ville noen ønske å gjøre denne jobben?

Ellen S., visepresident for Global Developer Support og Operations på Facebook, sier: "Folk som utgjør fellesskapsoperasjoner bryr seg om samfunnet vårt og er stolte av å være Facebooks første linje av støtte."

Jobber som dette appellerer ofte til folk som vil gjøre en forskjell i verden.

Hvis du har en lidenskap for å gjøre nettsamfunnene sikrere, en tykk hud og en psykiater på kortnummer, hold øynene dine åpne for nye stillinger på Facebooks onlineoperasjoner karriere side.

Mens du venter på jobber for å åpne opp, lær mer om hva Facebooks ansettelsesledere ser etter i en kandidat.

Din sving: Kan du håndtere å være en Facebook-innholdskritiker?

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er takknemlig for innholdsforvalterne som gjør nettsamfunnene litt tryggere for oss alle.

Skrive Inn Din Kommentar