Penger

The Best Mystery Shopping Selskaper å jobbe for

The Best Mystery Shopping Selskaper å jobbe for

Jeg har vært mystisk shopping siden jeg var 16 år og til dags dato har jeg gjort mer enn 5000 mystery butikker!

Jeg har mystikk handlet lokale matbutikker, en Ikea, fast food etablissementer, restauranter og vin butikker. Jeg har selv blitt bedt om å late som om jeg handler for en bil - tok en prøvekjøring og alt, pluss tjente meg en kul $ 60 for hver forhandler jeg dro til den dagen.

Jeg er vanligvis betalt $ 8- $ 25 per mystery shop, pluss refusjon for mine kjøp. Det har vært måneder hvor jeg tjente mer enn $ 5000, men de fleste måneder tjener jeg ekstra $ 400 - $ 500 i måneden for mystery shopping.

Relatert: Vil du jobbe hjemmefra? Disse 76 selskapene leier ekstern arbeidere

Hva er Mystery Shopping?

For de av dere som ikke er kjent med mystery shopping, er det en jobb hvor et selskap betaler deg å utgjøre som en vanlig kunde og deretter gi tilbakemelding til selskapet om ting som hvor rent butikken var eller hvor godt de ansatte samhandlet med deg .

I bytte for tilbakemelding betaler de deg et gebyr, og i de fleste tilfeller vil de be deg om å kjøpe og vil refundere deg til et bestemt dollarbeløp.

Vær forsiktig med Mystery Shopping Svindel

Hvis du har sett på mystery shopping før, vet du at det er mange svindlere som prøver å dra nytte av denne bransjens voksende popularitet.

Noen regler: ALDRI betaler for å bli med i et mysteriumshopping selskap. De legitime personene ber aldri om betaling for deg.

ALDRI betaler penger til et selskap for å se sin liste over arbeidsplasser. Legitime mystery shopping-selskaper er alltid korte for kjøpere, så de ber aldri deg om å betale for å se en liste over jobbene sine.

Og til slutt, sjekk for å se om de mystery shopping selskap er medlem av MSPA. De er den offisielle organisasjonen som har ansvaret for å regulere mystery shopping selskaper.

Stol på meg - det er massevis av ekte mystery shopping selskaper, så hold deg unna svindelene.

Mine favoritt Mystery Shopping Companies

Jeg har handlet for alle disse selskapene og jeg elsker dem! Alle disse er gratis å bli med:

  • Beste Mark
  • Sinclair Kunde Metrics
  • Market Force
  • Intelli-shop
  • Opplev Exchange

Etter at søknaden din er godkjent, logger du deg ganske enkelt inn på deres nettside og velger deretter jobbene du vil gjøre. De gir deg alle instruksjonene, og etter at du har fullført butikken, må du skrive inn din tilbakemelding på deres nettside.

Noen betaler via direkte innskudd, men de fleste vil sende deg en sjekk i slutten av måneden. Ganske enkelt, va?

Jeg vil gjerne for folk å legge inn i kommentarene hvis du har mysterium shoppet før, og hvis du har andre selskaper du har jobbet for vellykket.


Skrive Inn Din Kommentar