Penger

Hvordan tjene penger å selge kuponger på Ebay

Hvordan tjene penger å selge kuponger på Ebay

Mange av oss bruker kuponger i dagligvarebutikken for å ta kjeften ut av det øyeblikket kassen treffer totalknappen, men visste du at du kan tjene ekstra penger som selger dagligvarekuponger på Ebay?

Fra dette øyeblikket er det 33 060 auksjoner på Ebay for kuponger, og noen av dem selger for store penger! En auksjon for en konvolutt av babyformelkuponger er nettopp lukket for $ 96.01!

Nå tok det litt seriøst arbeid for å samle nok formelkuponger, men jeg har kommet opp på noen enkle måter å tjene penger på å selge kuponger med bare noen få timer med arbeid. Jeg skal vise deg hvordan du finner kupongene som selger for store penger og hvordan du kan liste dem på Ebay.

Slik selger du kuponger

Jeg skal starte bakover og fortelle deg litt om hvordan du selger kuponger, fordi det er viktig å forstå hvordan dette fungerer og hvilke kuponger som selges før du begynner å jakte på dem.

For det første tilbyr Ebay hver bruker fem gratis auksjoner per måned, så vi vil få litt kjørelengde ut av det, men husk også at auksjoner med en startpris under $ 1,00 koster bare femten cent, slik at vi kan holde selgerkostnadene våre ganske lave.

En rask ansvarsfraskrivelse før jeg går videre: De fleste kuponger vil inneholde språk som forbyr dem å bli videresolgt. Du vil legge merke til at ebay-kjøpere alltid inkluderer språk i noteringen som forklarer at vinnende budgiver betaler for sin tid til å samle inn, klippe og sende kupongen og ikke betale for den faktiske kupongen. Ebay krever at du inkluderer det språket ellers kan de slette oppføringene dine.

Nå, hvor finner du alle disse fantastiske kupongene for å videreselge ??

Finne kuponger til videresalg

Til tross for deres nedgang i popularitet, er aviser fortsatt nummer ett sted å finne kuponginnsatser. Absolutt lagre kuponger som du ikke bruker fra søndagskortene dine. Du bør også sjekke med venner og familie og spørre om de vil passere langs kuponger som de ikke bruker.

Jeg har selv hørt om folk som engasjerer seg i en søndagskveld dumpster dykking for å finne kasserte kuponger. Ikke for meg - men for all del har det. 🙂

På slutten av denne kupongoppsamlingen er det på tide å liste dem på Ebay. Det er vanlig for Ebay selgere å selge sine kuponger i multipler av samme kupong (20 eller så). En interessant ting jeg har lagt merke til er at mange kun 12 til 15 kuponger selger vanligvis for samme beløp som mange. Sørg for at du også opplister alle spesifikasjonene i kupongen i din Ebay-notering (dvs. utløpsdato, utelukkelser, om kupongen kan bli doblet osv.).

Men hvis du ikke var i stand til å skaffe 12-15 eksemplarer av samme kupong, kan du oppgi kupongene dine som en hodgepodge. I dette tilfellet vil jeg anbefale deg å sette dem i mange 100 og annonsere dem som denne Ebayer:

Et siste forslag er at hvis du er seriøs om å selge kuponger, foreslår jeg at du kjøper kuponginnsatser på nettet. Et slikt nettsted er kuponger og ting av De-De. Hun selger hele innsatsen mot en avgift, vanligvis et sted mellom 30 og 90 cent. Jeg har hatt stor suksess med å kjøpe kuponginnsatser fra De-De og videresalg av de enkelte kupongene på Ebay.


Skrive Inn Din Kommentar