Liv

Her er hvorfor nye dads sier de ikke dra nytte av betalte fedre permisjon

Her er hvorfor nye dads sier de ikke dra nytte av betalte fedre permisjon

Gode ​​nyheter! Et økende antall selskaper tilbyr fadderlov til nye fedre.

Dette er en virkelig fantastisk arbeidsfordel som gjør at dads kan bli hjemme med en ny baby uten å ta en hit i lommeboken - men det er bare ett problem.

Mange nye farger bruker ikke den.

Hvorfor noen nye fedre ta et pass på betalte fedre permisjon

Omtrent 69% av amerikanerne sier fedre trenger betalt paternity permisjon, så tDe fleste av oss støtter klart menn som tar seg av arbeid etter en familiefødsel eller adopsjon.

Hvorfor, da, gjør mødre i gjennomsnitt 11 uker permisjon vs en uke for fedre?

  • Noen menn tror at å ta foreldreorlover vil få bivirkninger på jobben eller karrieren, selv om bare 13% av mennene i en nylig Pew Research-studie sier at de har opplevd det.
  • I familier hvor mannen er den primære brødvinneren, kan noen nye fedre ikke ha råd til å bruke fedreorlov hvis de bare dekker en del av sin lønn i løpet av fraværet.
  • «Menn er opptatt av hvordan de vil bli oppfattet av sine sjefer og kolleger hvis de tar seg av, så de tar ikke permisjon,» sier Chris Duchesne, direktør for Global Workplace Solutions på Care.com.
  • En 2014-studie fra Boston College viste at mange menn føler seg en "sløyfe av engasjement" som gjør det vanskelig å bryte seg bort fra arbeidsprosjekter og frister for å ta seg av med en ny baby.

Hvorfor Betalt Paternity Leave er viktig for deg (og din arbeidsgiver)

Å få betalt for å bli hjemme hos det nyfødte er verdt sin vekt i bleier.

Enhver forelder vil fortelle deg at de tidlige dagene med liming med babyen din er en av de mest spennende delene av foreldre. De lykkelige minner vil også få deg gjennom 5.374. natt av kolikk og søvnløshet uten å ha en fullstendig sammenbrudd.

Nå prøver jeg ikke å skremme deg - den tidlige bindingen er viktig for babyen dinogså.

"Betydningen av binding med den primære omsorgspersonen kan ikke overvurderes," sier dr. Mary Beth Steinfeld på UC Davis Medical Center. "Manglende evne til å gjøre det har stor innvirkning på fremtidig utvikling og evnen til å danne sunne relasjoner som voksen."

Og når nye dads tar faderskapsledighet, tjener deres arbeidsgivere også.

Bank of America tilbyr 16 uker betalt permisjon og ytterligere 10 ukers ubetalt permisjon til fødsel og adoptivforeldre som en del av sin fordelspakke.

Den sjenerøse ordningen er en gevinst for både nye foreldre og selskapet, ifølge Jim Huffman, bankens amerikanske helse- og velværefordeler.

"Jeg forteller alle som spør at selvtilliten og komfortnivået foreldrene har når de kommer tilbake til jobb, er bare så sterke fordi de hadde den tiden med sitt barn," sier han. "Jeg tror betalte foreldreorlov er en veldig stor fordel å investere i."

Overbevist ennå?

Hva om jeg fortalte deg at betalt foreldrepermisjon til og med fordeler økonomien?

"Økonomer har funnet ut at med lønn er det flere som tar fridag, spesielt lavinntektsforeldre som kanskje ikke har gått eller gått ut av arbeidsstyrken etter fødselen," rapporterer New York Times.

Det betyr at fedre som støttes med foreldreferd, går tilbake til arbeid etter fødselen til en baby, fortsetter å fylle jobber, tjene penger og bruke penger - alt som bidrar til en sunn økonomi.

Hvor finner du selskaper som støtter betalte foreldreorlov

Stigningen i fadderlov er en trend vi håper fortsetter.

Dessverre tilbyr ikke alle selskaper det som en fordel for sysselsetting - enda.

Her er noen som gjør:

  • Disse 13 selskapene tilbyr minst seks uker betalt permisjon til nye fedre. En tilbyr enda et helt år!
  • Programvareselskap Asana gir sine nye damer 16 uker med lønn
  • Markedsundersøkelsesfirma Nielsen tilbyr faderskapsledighet til ansatte - til og med eksternt arbeidskraft
  • Fatherly.com har en liste over de 50 beste stedene å jobbe for nye fedre

Enten du har betalt paternity permisjon eller ikke, vil en ny baby koste mye mer enn du forventer. Vær forberedt med disse 12 tipsene for å hjelpe deg med å overleve foreldrepermisjon uten å gå i stykker.

Din tur: Gutter, vil du ta foreldreorlov hvis den ble tilbudt av din bedrift?

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun mener at alle foreldre skal ha like god tid til å bli hjemme hos en ny baby. Ingen bør måtte kjempe mot kolikk alene.

Skrive Inn Din Kommentar