Penger

Hvordan tjene penger å handle på CVS og Walgreens

Hvordan tjene penger å handle på CVS og Walgreens

Det kalles "drug store game" av veteraner som spiller hver uke. Deres strategi er bare en av å kjøpe lav og selge høy, men de velger ikke aksjer; de kjøper toalettsaker og andre husholdningsartikler hos populære apotek og selger dem på Ebay.

Hver søndag slipper CVS og Walgreens sin ukentlige salgsannonse. Begravet blant avtalene er en rekke tapsledere som bare er ment å få deg i døren. Mange av dem er gratis eller nesten gratis, og det er et økende antall kunnskapsrike kunder som bruker disse ukentlige avtalene for å tjene ekstra penger.

Jeg har brukt denne metoden selv mange ganger, og det får meg alltid til å smile for å gå ut av apoteket med en kurv av varer og en kvittering som viser at jeg bare brukte 21 cent eller et annet uanstendig lavt nummer.

Denne metoden tar disiplin, så hvis du finner deg selv impulskjøp hver gang du går inn i en butikk, kan dette ikke være den ekstra pengermakeren du leter etter. Men hvis du tror du er klar til å prøve den, er det få ting du vil vite:

Ekstra Care Bucks og Register Belønninger

Dette er de lojalitetsprogrammene som CVS og Walgreens har satt opp og er en viktig del av å få varer gratis. Måten spillet fungerer på, er at du kjøper salgsobjektet til vanlig pris og deretter skriver du ut et gavekort av sorter som du kan bruke på ditt neste kjøp. Første gang du treffer butikkene, vil du dessverre betale med penger ut av lommen. Du kan imidlertid bruke gavekortene dine hver uke for å betale for varene dine, og du vil bli igjen bare å måtte betale skatt. Registret vil skrive ut et nytt gavekort som du kan bruke den følgende uken. Skyll og gjenta.

Bruk kuponger til å få elementer enda billigere

Dette er viktig, slik at du kan holde kostnadene så lave som mulig. Både CVS og Walgreens tillater deg å bruke en produksjons kupong og en butikkupong på hvert element. Selv om varen allerede er GRATIS! Nå vil registrene ikke tillate deg å ha totalt under null, så du må noen ganger legge til et lite element for å sikre at dette ikke skjer (jeg foretrekker carmel chews ved siden av registeret ... lol).

Det er en rekke bloggere som legger ut en kopi av salgsannonsene noen dager før og forteller deg hvilke elementer som har kuponger tilgjengelig. En av mine favoritter er Jenny over på Southern Savers. Hun gjør det veldig enkelt og til og med lister opp koblingene som lar deg skrive ut de spesifikke kupongene for den uken.

Bare kjøp elementer som vil videreselge

Ebay kjøpere er en uklar gruppe og ikke alt du kjøper vil tjene deg penger. Husk at Ebay-kjøpere leter etter en avtale også, så de kommer ikke til å være villige til å bare betale klistremerkeverdien på elementene du selger. Det tok litt tid å finne ut hvilke ting som var verdt tiden min og hvilke ting jeg best var å forlate på sokkelen.

En spesiell hard leksjon var da jeg bare hadde oppført 17 Oral-B tannbørster for å få et bud på 0,99 cent. Nesten verdt min tid og gass for å samle dem. Imidlertid har jeg funnet ut at jeg får en anstendig videresalgspris for deodorant ($ 1 hver) barberingsskjermer ($ 2- $ 6 hver). Gjør din undersøkelse og sjekk tidligere auksjoner for å finne ut hva som selger før du kjører til alle apotek i din by.

Som alltid håper jeg at du har stor suksess og liker å tjene litt ekstra penger, hvorfor du handler. Gi meg beskjed i kommentarene hvis du har utnyttet tilbudene på CVS og Walgreens.

Oppdater: En spesiell takk til Trent Hamm over på The Simple Dollar for å vise denne artikkelen på sin topprangerte blogg. Forresten, hvis du er interessert i å muligens vinne en kopi av Trents bok, "1001 måter å tjene penger", må du passe på The Penny Hoarder's Holiday Giveaway. Også, takk til Carnival of Personal Finance for å presentere dette innlegget.


Skrive Inn Din Kommentar