Penger

Hvordan tjene penger å gå inn i konkurranser for å leve

Hvordan tjene penger å gå inn i konkurranser for å leve

Visste du at det er tusenvis av mennesker som lever bare inn i konkurranser og konkurranser? Jeg vet at det virker gal, men for noen som går inn i konkurranser er en heltidsjobb. De fleste tjener bare ekstra tusen dollar hvert år, men for de som er spesielt dedikert, eller kanskje heldig, kan årlig haul nummerere i titusenvis av dollar.

Jeg har nedsenket meg selv i denne verden i år, og selv om jeg fortsatt venter på den store seieren, har jeg noen tips om du vil ta et skudd når du tjener ekstra penger ved å delta i konkurranser.


1. Bestem hva som er verdt din tid

Det er hundrevis av tusen konkurranser åpne for oppføringer til enhver tid, slik at du aldri har mangel på konkurranser å komme inn. Du må sette noen grunnregler for dere selv før du tar din rolle som profesjonell feiemaker. Vil du bare legge inn konkurranser som tilbyr pengepremier? Eller vil du velge å angi så mange konkurranser som mulig og videreselge eventuelle ting du kan vinne som du ikke vil ha?

Du må også bestemme hvilken type konkurranser du vil legge inn. Når du begynner å utforske denne verden, lærer du at det er mange kategorier å velge mellom. Noen er øyeblikkelig seier og er like enkelt som å skrive inn navn, e-post og gateadresse i et elektronisk skjema, mens andre kan kreve at du omhyggelig mailer i en oppføring med en viss konvolutt og svart blekk. Og likevel, andre kan kreve enda mer arbeid, for eksempel å skrive et essay, filme en video eller komme opp med en fengende jingle. Konkurransene som krever mer innsats, får alltid færre oppføringer og øker dermed sjansene for å vinne, men de kan ta mye mer tid. Hva slags sweepstaker vil du være? Vil du gjerne fylle ut hundrevis av skjemaer hver dag, eller vil du foretrekke å investere tiden i noen, mer utfordrende konkurranser?


2. Registrer deg for et skjema fyllstoff

Du vil spare deg ganske mye tid og kanskje noen karpaltunnel hvis du melde deg på en formfyller. Disse programmene gjør det enkelt å fylle ut skjemaer når de automatisk legger inn informasjonen din hver gang de ser en formularboks. Alt du trenger å gjøre er å trykke på Send-knappen. Det er ikke vanskelig å finne disse programmene, og mange av dem er gratis. En som jeg har brukt er RoboForm, og det fungerer bra.


3. Bruk en Sweepstakes-tjeneste

Det er flere tjenester som samler konkurranser fra hele nettet og lister dem på ett sted for å gjøre det enkelt å legge inn mange raskt. Et slikt nettsted som jeg liker er SweepsAdvantage. De har over 5000 nåværende konkurranser du kan legge inn, pluss de tillater deg å sjekke ut de du allerede har fullført, som kan bidra til å holde deg organisert. Jeg elsker å lese forumet på dette nettstedet også. Veteranene legger alltid inn når de får en seier, og det er alltid veldig inspirerende / motiverende. Hver gang en av dem vinner en bil eller $ 10.000 dollar, får jeg vanligvis trang til å tilbringe dagen med å legge inn så mange konkurranser som mulig!


4. Få en ny e-postadresse

Gjør deg selv en tjeneste og gå over til Yahoo eller Gmail, og registrer deg for en e-postadresse du vil bruke utelukkende til feilsøking. Å skrive inn hundrevis av konkurranser resulterer vanligvis i hundrevis av nye e-postmeldinger som kan samle opp e-postinnboksen din. I tillegg er jeg alltid så nervøs at e-posten "Du er en vinneren!" Vil gå seg vill i min vanlige e-postboks.

Hvis du velger å prøve hånden din ved feilsøking, må du sørge for at du angir en tidsplan som lar deg legge inn så mange konkurranser som mulig. De fleste veteranene har en tidsplan slik at det går inntil minst 100 konkurranser om dagen, men noen kan delta i opptil 1000 konkurranser hver eneste dag. Mengden tid du bruker er virkelig opp til deg, men jo mer du går inn, desto høyere vil sjansene dine sikkert være. Og husk, vær tålmodig. Det kan være uker eller måneder før du får din første seier.

Gi meg beskjed i kommentarene hvis du vinner noe spennende eller har vunnet noe i det siste som du er spesielt stolt av.

Skrive Inn Din Kommentar