Pensjonering

3 Early Retirement Planning Ideas

3 Early Retirement Planning Ideas

Tidlig pensjonering er drømmen til mange.

Ideen om å betale dine avgifter, spare penger, investere smart og pensjonere på et tidspunkt før den "tradisjonelle" pensjonsalderen på 65 år har en sterk trekk.

For mange er tidlig pensjonering noe som kanskje kan skje i 40-årene.

Hvis du vurderer hvordan du kan pensjonere tidlig, er det tre ideer som kan hjelpe deg med å nå et førtidspensjonsmål:

1. Disciplined Lagring og Investering

En måte å bygge opp et betydelig nestegg er å øve disiplinert investering. Vurder hvor mye du trenger i investeringsporteføljen din for å skape en inntektsstrøm som du kan leve av.

Du må vurdere din alder, hvor lenge du er sannsynlig å leve, og aktivaallokeringen du trenger for å gi en rimelig vekst, men ikke la deg være over-eksponert for vagaries av markedet. En langsiktig tilnærming kan hjelpe deg.

Hvis du er 30, og planlegger å pensjonere innen 50 år, kan du muligens samle $ 522 063,08 hvis du starter med $ 10 000 og investerer $ 1000 i måneden i 20 år, forutsatt at en 6,5% avkastning - sammensatt kvartalsvis - på porteføljen din. (Merk at avkastningen vil variere i henhold til markedsforholdene, og det er alltid risiko for tap.) Du kan ende opp med mer enn $ 1 million hvis du dobler det til $ 2000.

Når du begynner å leve av pensjonsporteføljen, må du sørge for at du ikke trekker seg så mye at egget ditt ikke kan støtte deg. Du kan maksimere innsatsen din ved å investere i skattefordelte kontoer og gjøre bruk av arbeidsgiverens bedriftskampprogram. Men du trenger en plan, og du må være disiplinert nok til å holde fast ved det hvis du går denne ruten.

2. dyrk flere inntektsstrømmer

En annen ide for tidlig pensjonsplanlegging er å begynne å dyrke flere inntektsstrømmer, i stedet for å stole utelukkende på evnen til å bygge opp et massivt redeegg for å få deg til pensjon. I stedet foreta en plan om å betale ned din gjeld (inkludert boliglånet ditt) etter din pensjonsmåldato.

Prøv å kvitte deg med så mange forpliktelser som mulig, slik at du får færre utgifter under pensjonering. Lag en plan for å betale ned denne gjelden mens du forbereder deg på fremtiden. Finn ut hvor mye penger du trenger hver måned for å støtte pensjonsalderen din og begynn å dyrke forskjellige inntektsstrømmer for å skape den inntekten.

Mens det er regler som gjør at du kan begynne å trekke seg fra en IRA tidlig, vil du sannsynligvis ikke ha tilgang til trygdeordninger ved tidlig pensjonering. Du kan vurdere tidlig tilbaketrekning fra en IRA hvis du må, men vurdere andre inntektskilder. Du kan etablere et nettsted som hjelper deg med å tjene gjenværende inntekt, skrive en bok som resulterer i royalties, starte en bedrift som kan gi en inntektsstrøm, eller til og med engasjere seg i inntektsinvestering.

Det er selvsagt mulig å dyrke en rekke inntektsstrømmer samtidig, for å diversifisere inntektskildene dine. Begynn nå å utvikle disse beina slik at de er etablert og for det meste automatisk da du er klar for tidlig pensjonering.

3. Ta Mini-Retirements

Tim Ferriss, forfatter av 4-timers arbeidsuke, gjorde ideen om en mini-pensjon noe populær. Hvis du vil nyte livet nå, og ikke er bekymret for å ha en stor del tid til å prøve å drepe når du er eldre, kan du planlegge å ta mini-pensjon, som bor på et annet sted i en til seks måneder. Du må være villig til å slutte en jobb - og prøv å finne en ny - i noen tilfeller.

Et alternativ som appellerer til meg, har en jobb du kan gjøre fra hvor som helst. Jeg jobber hjemmefra som frilansskribent, og jeg kan faktisk hakke arbeidsbelastningen min til et par timer om dagen i noen måneder, og ta jobben min på veien. Jeg ville bo i en tilstand av nesten pensjonering, og det ville fungere så lenge jeg hadde tilgang til Internett. Konsulenter og andre frilansere, så vel som online-entreprenører, kan gjøre dette arbeidet. Tross alt, hvis du klarer å jobbe på reduserte timer, og har tid til å gjøre det du vil, trenger du ikke den samme størrelsen på stort redeegg.

Bunnlinjen: Det er enda flere veier til førtidspensjon, og det kan være at du kombinerer ulike anstrengelser for å komme frem til en metode som fungerer bra for deg. Det viktigste er å bestemme hva du vil gjøre, og deretter lage en realistisk plan for å oppnå det.

Skrive Inn Din Kommentar