Investere

Beste sosiale nettverk for investorer

Beste sosiale nettverk for investorer

Noen ganger er visdommen til mengden riktig når det gjelder å investere.

Sosiale nettverk opprettet for investorer tar sikte på å utnytte den visdommen.

Gjennom disse nettverkene kan du møte andre investorer, få tips, finne trender, oppdage breaking news og mer.

I denne artikkelen ser vi på flere sosiale nettverk for investorer ved å dele dem i to kategorier: ett for informasjonssammenhengende nettverk og det andre for å gjøre handel innenfor nettverks plattform.

Informasjons sosiale nettverk

Følgende informasjon sosiale nettverk er gratis å bruke og hovedsakelig for samarbeid med andre investorer og forhandlere.

Stocktwits.com - Stocktwits er et av de eldste sosiale nettverkene for investorer, lansering i 2008. Dette betyr at plattformen har god kredittverdighet og et stort etterspørsel.

Innlegg kommer raskt på Stocktwits. Platformen integreres med Twitter, slik at du får innlegg fra folk som legger inn på Twitter og til Stocktwits.

Disse innleggene kan innsnevres etter lager symbol. Skriv bare "$" før et hvilket som helst symbol i søkefeltet. Hvis du for eksempel vil se innlegg på Apple, skriver du inn $ AAPL.

En av de beste funksjonene i Stocktwits er varmekartet. En varmekart gir deg mulighet til å se mange lagre samtidig. Den redder varmekartet, jo mer negative priser er det for aksjer oppført. Du kan bore deg videre inn i ulike grupper av aksjer.

For teknologi, klikk bare på teknologiseksjonen av varmekartet. Bildet under viser prishandlingen de siste 24 timene innen teknologi.

Hver blokk representerer en aksje. Når du svinger over en blokk, kan du få mer informasjon om den aktuelle aksjen.

Stocktwits er et veldig aktivt nettverk, og lar deg få tonnevis av informasjon som du kan sortere videre av folk, oversikter, forslag, diagrammer og trending, slik at du lettere kan fordøye det store volumet tilgjengelig informasjon.

Scutify.com - Dette nettstedet ligner Stocktwits. Den har en rulle av innlegg fra ulike medlemmer med sin kommentar på aksjer. Post er brutt opp i kanaler og hashtags.

Kanaler er en gruppering av innlegg etter emne. Ligner på et rom. Hashtags samler bare innlegg fra tvers av rom basert på hashtag-emnet.

Scutify er et aktivt nettverk, og du finner mye informasjon om tips, nyheter og kommentarer. Asset klasser er brede, spenner over aksjer, FX, varer og mer. Du kan også oppdage trender i disse ressursene.

En fin funksjon av nettstedet er "Scutify Sentiment Indicator." Det lar deg raskt se medlemmene til en bestemt aksje.

Scuttles er hovedkanalen på nettsiden. Det er her alle snakker og utveksler ideer. Det er også noe som heter Premium Scuttles, som du må betale for.

Scutify kaller disse "iTunes for Finance." Du kan kjøpe populære kommentarer (premium scuttles) fra all-star investorer og til og med selge din kommentar.

For å komme opp på farten med nettstedet, er det en utmerket turfunksjon, som du kan nå fra høyre side av hjemmesiden ved å klikke på knappen "Ta en tur av Scutify now" (vist på skjermbildet nedenfor).

Turen er fylt med ulike Youtube-videoer som forklarer hvordan du bruker Scutify.

Som Stocktwits integrerer Scutify også med Twitter.

Scutify kan nås på flere måter:

  • sjekk nettsiden
  • sjekk iPhone
  • sjekk iPad
  • sjekk Android

Tradingview.com - Dette er et annet nettsted som er lagt ut som Stocktwits og Scutify. Det er en samling av handelsmenn som utveksler ideer, identifiserer trender og deler kanten de kan finne på markedet.

Sosiale nettverk for handel

Følgende sosiale nettverk tillater deg å handle via plattformen mot et gebyr.

Trade.collective2.com - C2 tillater investorer å utnytte handelssystemer opprettet av andre handelsfolk. Du kan se systemene gratis, men å bruke dem må du betale.

For å kunne bruke et handelssystem må du koble din meglerkonto med C2-plattformen. Systemet vil da utføre handler basert på systemets regler.

Det er for øyeblikket fire prisnivåer, alt fra $ 19 / mo til $ 299 / mo.

Etoro.com- Etoro er en sosial handelsplattform. Ved å sette inn penger på nettstedet, kan du utføre handler basert på strategier utviklet av andre medlemmer. Strategier inkluderer aktivaklasser som FX, indekser, varer, aksjer, ETFer og andre.

Avgifter er fanget i bud / spørre spredning i stedet for gjennom en månedlig betaling.

Myvoleo.com- Voleo er bygget for investeringsklubber. Du kan danne din egen investeringsklubb eller bli med og eksisterende. Medlemmer av hver klubb kan deretter samarbeide på sine investeringer og til og med følge og lære av andre investeringsforeninger.

Gebyr belastes per handel basis.

Konklusjon

Investering og handel kan være ensomme bestrebelser. Hvis du vil samhandle med andre investorer, tilbyr sosiale nettverk mange muligheter.

Du kan diskutere åpent med andre på nettverket eller den private meldingen hverandre for å holde samtalene mellom bare de to av dere.

Foruten det sosiale aspektet, vil du også lære om hva som trender, oppdage tips og bryte nyheter. Forhåpentligvis vil alle forbedre din samlede investeringsytelse.

Har du noen gang brukt noen av disse sosiale nettverkene til å koble med andre investorer og lære nye strategier?

Skrive Inn Din Kommentar