Penger

Disse 5 selskapene ansetter folk til å jobbe hjemmefra akkurat nå

Disse 5 selskapene ansetter folk til å jobbe hjemmefra akkurat nå

Har du et spørsmål om mandager?

Ønsker du kunne slutte jobben din (og tidlig morgenalarmer og rushtidstrafikken og den soggy brune bagged lunsjen) og finne noe med litt mer fleksibilitet?

Da vil du lese videre fordi vi har den beste kur for mandagens blues: jobb-hjemme-jobb muligheter som til slutt gir deg friheten til å tilbringe hele dagen i pyjamasene (fordi mandagsmål, har jeg rett?).

5 jobb-fra-hjem kundeservicejobber

Her er fem jobber fra jobben som du kan søke om i dag!

1. Kundeservice Spesialist på Highway Toll Administration

Highway Toll Administration er den største leverandøren av toll administrasjonstjenester for leiebilindustrien.

Selskapet er for tiden på jakt etter en "rockstjerne" kundeservice spesialist til feltanrop og e-post fra kunder, svar på fakturering, finne avgiftsbelastninger i databasen og bidra til å opprettholde kundetilfredshet og fremme langsiktige kundeforhold.

Du bør ha et videregående diplom eller GED-ekvivalent og minst ett års erfaring i en kundeservicerolle. Du bør også være en problemløser og en pasientkommunikator som kan løse komplekse situasjoner samtidig som du opprettholder en positiv holdning.

Denne rollen krever at du har høyhastighetsinternett og et stille, separat arbeidsområde hjemme. HTA vil gi deg en datamaskin, hodesett og annet nødvendig utstyr.

Arbeidsoppføringen tilbyr ikke spesifikasjoner på lønn eller fordeler, men vi har kommet ut til selskapet og vil oppdatere dette innlegget med detaljer når vi hører tilbake.

Hvis du er interessert i å lære mer om denne stillingen eller søke om å bli kundespesialist, gå her for å se den opprinnelige jobboppføringen.

2. Mennesker Operasjonskoordinator på InVision

InVision er en plattform for prosjektledelse som lar brukerne samarbeide og kommunisere under hvert trinn i prototypeprosessen.

Du vil være ansvarlig for å skape en jevn onboarding og offboarding opplevelse for selskapets flåte av eksterne ansatte, å være den som går til person for spørsmål eller bekymringer fra ansatte og behandling av løpende ansattes dataendringer.

Du bør ha minst to års erfaring i en menneskelig ressurs eller kundesupportrolle, sammen med tidligere erfaring som arbeider med et informasjonssystem for menneskelige ressurser.

Så langt som fordelene går, tilbyr InVision noen ganske søte tilbud, inkludert medisinsk forsikring, en 401 (k), en fleksibel feriepolitikk, gratis treningsmedlemskap og ubegrenset Starbucks-kort for hver ansatt. (Ja, du leser det riktig.)

Selskapet konstaterer at lønn er konkurransedyktig, men vi har nådd ut for å lære mer, og vi oppdaterer dette innlegget når vi hører tilbake.

Hvis du er interessert i å søke om denne stillingen, gå her.

3. Customer Success Manager på SignEasy

SignEasy er en eSignature app som lar folk signere dokumenter elektronisk.

Akkurat nå er selskapet på utkikk etter en kundesuksessleder for å håndtere relasjoner med kunder, utdanne og konsultere kunder for å sikre suksess for virksomheten, kommunisere produktoppdateringer til kunder og feilsøke problemer og gi rettidige løsninger.

Du bør ha minst to års erfaring i en kundesupport eller kontoadministrasjonsrolle, en solid forståelse av SaaS-baserte applikasjoner, utmerket kommunikasjons- og kundeadministrasjonsferdigheter og evnen til å presentere foran et publikum når det er nødvendig.

Du har muligheten til å sette din egen tidsplan, og kan fungere fra nesten hvor som helst med en internettforbindelse.

Ingen ord på hva denne stillingen betaler, eller hvilke fordeler en ansatt hos SignEasy kan nyte, men vi forteller deg så snart vi finner ut.

Dette er en heltidskontraktsposisjon som varer i 12 måneder. Betalingen er $ 35.000 - $ 40.000, avhengig av erfaring.

Ikke noe ord om hvilke fordeler ansatte kan nyte, men vi forteller deg så snart vi finner ut.

Hvis du er interessert i å lære mer om stillingen eller søke om å bli kundesuksessleder hos SignEasy, gå her for å se den opprinnelige jobboppføringen.

4. Kundeservice Representant ved BJC HealthCare

BJC HealthCare er en ideell helsevesen integrert leveringsorganisasjon.

Selskapet er for tiden på jakt etter en heltids kundeservice representant for å svare på og rute innkommende og utgående samtaler for leger, pasienter og kunder, opprettholde ansvar for nøyaktig innføring av kundedata og lette kommunikasjon mellom tjenester, leger og pasienter.

Et videregående diplom eller GED-ekvivalent er nødvendig sammen med 2-5 års relevant erfaring i en kundeservicestilling.

Denne stillingen betaler rundt $ 11,50 per time, og heltidsfordeler inkluderer medisinsk og tannlegeforsikring, en 401 (k) plan, opplæringshjelp og betalt ferie for ferier, ferier og syke tid.

Hvis du er interessert i å søke om denne stillingen, gå her for å sjekke ut den opprinnelige jobboppføringen.

5. Kundesuksessleder ved Cannabiz Media

Cannabiz Media er en marijuana lisensieringsdatabase.

Selskapet er for tiden på jakt etter en deltidsansvarlig kundesuksessleder for å gi kundesupport samtidig som han arbeider med salgs-, markedsførings- og produktutviklingslag.

Du bør ha eksepsjonell muntlig og skriftlig kommunikasjonsferdighet, ha en påvist evne til å administrere flere prosjekter samtidig, være kjent med Excel, Google Apps og programmer som FreshSales, MailChimp og Intercom, og har erfaring med å opprette, redigere og laste opp videoer til YouTube.

Du må ha ditt eget utstyr, inkludert en datamaskin og høyhastighets internettilgang, og bør være tilgjengelig for å jobbe minst 20 timer i uken.

Vi har kommet ut til selskapet for å finne ut mer om lønn og fordeler, og vi oppdaterer dette innlegget når vi hører tilbake.

For å finne ut mer om denne stillingen og lære å søke, gå her. (Posisjonen for kundesuksesseleder finner du nederst på siden.)

Og hvis du er på utkikk etter en jobb, men ingen av disse virker som den rette passformen, må du følge vår Jobs side på Facebook. Vi legger fantastiske jobbmuligheter der når vi finner dem!

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar