Penger

Hate Blood? Her er 10 sykepleiejobber som ikke involverer kroppsvæsker

Hate Blood? Her er 10 sykepleiejobber som ikke involverer kroppsvæsker

Det er ingen tvil om det: Helsesektoren er varm. I løpet av de neste 10 årene forventes helsetjenester å utgjøre nesten en tredjedel av alle nye jobber i USA.

Selv om høy lønn og stabil arbeid i en helsetjenester karriere er tiltalende, er det en ting som fungerer som en veisklokke for mange. Det kan bare være fem bokstaver lenge - men det kan få til og med de sterkeste menneskene føler seg kviste.

BLOD.

Hvis du vil elske en karriere som hjelper folk, men ikke klarer å håndtere kroppsvæsker, vil du definitivt sjekke ut dette innlegget fra The Simple Dollar.

Den viser 10 hovedsakelig blodfrie helsepersonell jobber som betaler godt og forventes å vokse betydelig i løpet av det neste tiåret. Den beste delen er at mange av dem ikke krever en fireårig grad; du trenger bare å fullføre en relevant tilknyttet grad eller sertifiseringsprogram.

Her er tre som fikk vår oppmerksomhet:

Diagnostisk medisinsk sonograf

Sonografi er i hovedsak prosessen med å skape bilder fra en ultralyd. Etterspørselen etter denne stillingen, som har en median lønn på $ 68.390 og krever en tilknyttet grad, forventes å vokse med en hel del 46% i løpet av de neste 10 årene.

Medisinsk utstyr Reparator

Vil du unngå pasienter helt? Dette er jobben for deg: Du vil reparere livreddende utstyret plassert på sykehus og klinikker. For å komme i gang trenger du en tilknyttet grad i biomedisinsk teknologi. Tilgjengelige jobber forventes å vokse med 30% innen 2025, og den har en median lønn på $ 48.540.

Stråle terapeut

Hvis du er en nurturer av natur, gir denne jobben en mulighet til å hjelpe folk gjennom en av de vanskeligste tider i livet. Du vil behandle og veilede pasienter med stråling, hvorav mange har kreft. Du trenger en tilknyttet eller bachelorgrad i strålebehandling for denne jobben, som har en imponerende median lønn på $ 83,710. Selv om vi skulle ønske det ikke var tilfellet, er det forventet vekst for denne posisjonen på 24% i løpet av det neste tiåret.

Din sving: Vil du jobbe i helsevesenet? Er du redd for blod?

Susan Shain (@Sanan_Shain) er freelance skribent og travel blogger som alltid søker eventyr på et budsjett.


Skrive Inn Din Kommentar