Penger

Si ost: McDonalds bruker Snapchat til å leie 250K sommerarbeidere

Si ost: McDonalds bruker Snapchat til å leie 250K sommerarbeidere

McDonald ønsker å masse opp sin sommerarbeidskraft ved å ansette 250.000 nye arbeidstakere på restauranter rundt om i landet.

Selskapet sier mange av jobbsøkere er mellom 16 og 24 år gamle, og hvilken bedre måte å nå de potensielle ansatte enn gjennom en av de appene de bruker mest - Snapchat.

McDonalds kaller sitt nye rekrutteringsverktøy "Snaplications." Slik fungerer det.

McDonalds vil flytte 10 sekunders videoannonseringsannonser på Snapchat, som begynner 13. juni. Brukere som setter opp på slutten av annonsen, blir tatt til selskapets karriere side hvor de kan lære mer om og søke om ledige stillinger i deres område.

Dette er ikke McDonalds første gang å bruke apper til å nå jobbsøkere. Selskapet tok en lignende tilnærming i Australia tidligere i år, som fikk jobbsøkere til å starte søknadsprosessen ved å sende selskapet en 10 sekunders snap av seg selv.

Ifølge Jez Langhorn, seniorleder i Human Resources, McDonald's USA, mener selskapet at den beste måten å koble seg til med første gangs søkere er hvor de føler seg mest komfortable - deres telefoner.

"Som vi ser de yngre generasjonene som søker de første jobbene sine, ønsker vi å gjøre dem oppmerksomme på de store mulighetene som er tilgjengelige på McDonalds," sier Langhorn.

En talsmann fra McDonald fortalte CNN Sommarjobber vil vare fra juni til august.

Fordelene varierer alt etter restaurantplassering og kan omfatte tilgang til programmer som hjelper arbeidstakere til å fullføre eller fortsette sin utdanning, i henhold til selskapets karriereside.

Se etter at McDonalds rekrutteringsannonser vises i en Snapchat i nærheten av deg.

Å søke nå, gå over til selskapets karriereside for å finne ut hva som er tilgjengelig i ditt område.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun har vært i stand til å recitere The Big Mac Song fra minnet siden hun var syv. Alle er gode på noe, ikke sant?

Skrive Inn Din Kommentar