Penger

Den overraskende grunnen bil kjøpere setter ned større nedbetalinger

Den overraskende grunnen bil kjøpere setter ned større nedbetalinger

Bilprisene er fortsatt stabile, men bilkjøpene betaler fortsatt mer.

Ifølge en rapport fra Edmunds, en bilindustrien informasjon leder, bilkjøpere nærmer seg en rekordhøy for nedbetalinger på nye biler. Men de setter seg ikke lenger ned for å være økonomisk ansvarlige, betaler bilen før og sparer på renter.

I stedet setter kjøpere mer ned, slik at månedlige innbetalinger på de dyrere bilene kan føles litt mer håndterbare.

Forrige måned var gjennomsnittlig forskuddsbetaling på en ny bil $ 3,801. Det er 6,5% mer enn det var på samme tid i 2016 og 15,3% høyere enn de fleste betalte for fem år siden.

Til tross for å legge seg ned, finansierer bilkjøpere med nye biler fortsatt mer, har høyere månedlige innbetalinger og tar lengre tid å betale bilene.

"Kjøpere vil ha pricier biler med flere klokker og fløyter, noe som fører til den foruroligende trenden med å handle lengre lånebetingelser for lavere månedlige utbetalinger," sier Jessica Caldwell, administrerende direktør for industrianalyse for Edmunds. "Men nå er renten også på vei oppover, noe har å gi."

Men det er ikke alle dårlige nyheter.

"I vår økende kredittbaserte kultur der forbrukerne er villige til å finansiere alt fra mobiltelefoner til ferier, gir flere kjøpere på bilene ikke helt avkjøp praktisk for å få de bilene de virkelig vil ha," tilføyte Caldwell.

De som kjøper brukte biler, er farende litt bedre økonomisk.

Ifølge Edmunds er nedbetalinger på brukte bilkjøp høyere enn de var i tidligere år, men kjøpere finansierer mindre, signerer kortere låneavtaler og har fortsatt lavere månedlige utbetalinger enn de gjorde i 2016.

Hvordan vite om du kan gi råd til den nye bilen

Selvfølgelig er det plass til bilkjøpere til å ta bedre økonomiske beslutninger.

ConsumerAffairs.com har en klar måte å vite om du har råd til den bilen du har drømt om.

I stedet for bare å se på hvor mye din månedlige bilbetaling vil være, foreslår ConsumerAffiars.com å se på den totale prisen på kjøretøyet i forhold til inntektene dine.

For å hjelpe deg med å vite om du har råd til det, bruk hvilke eksperter som kaller 20-4-10-regelen: Bare kjøp hvis du kan legge ned minst 20% på forhånd, betale lånet mindre enn fire år med en månedlig betaling som er mindre enn 10% av din månedlige inntekt.

Her er eksempelet Consumer Affairs brukt til å bryte ned regelen:

"Hvis du kjøpte en bil for $ 33.754, ville du måtte foreta en forskuddsbetaling på $ 6.750. Finansiering av balansen i fire år på 4% ville skape en månedlig betaling på $ 609. For å ha råd til den gjennomsnittlige nye bilen eller lastebilen, vil du trenge en månedlig bruttoinntekt på $ 6,090, eller $ 73,080 per år. "

Selvfølgelig, hvis inntektene er i tråd med gjennomsnittlig amerikansk, gjør du sannsynligvis litt mindre enn det per år. Det er et tegn på at du sannsynligvis bør hoppe over klokkene og fløyter og velge en billigere bil.

Desiree Stennett er en stabforfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar