Penger

Dette selskapet gjorde noe virkelig rart: det ga sine kunder $ 100 millioner

Dette selskapet gjorde noe virkelig rart: det ga sine kunder $ 100 millioner

Stopp pressene ...

Fordi vi bare fant ut noen galne nyheter. I løpet av de siste syv årene har et selskap gitt sine kunder en fullkommenhet $ 100 millioner.

Det stemmer: Vi sa gitt. Selv om de fleste selskaper tar penger fra sine kunder, er dette selskapet annerledes. Det tjener penger fra de store gutta og gir det ut til folk som deg og meg.

Og i dag er det truffet en stor milepæl: $ 100 millioner tilbake i hendene på sine kunder.

Hvilket selskap er gal nok til å gi ut $ 100 millioner ekstra at folk pleide å betale sin leie, fikse bilene sine og gjøre en million ting (bokstavelig talt!) De ellers ikke kunne ha tilbudt?

Et selskap som heter Swagbucks. Det betaler brukerne å gjøre ting som svarundersøkelser, se videoer og søke på internett. (Nysgjerrig hvordan det fungerer? Lær hvordan du bruker Swagbucks her.)

Det er nesten vanskelig å tro, ikke sant? Vi hadde en tøff tid til å tro det også - til vi begynte å høre Swagbucks suksesshistorier.

Og fordi det har vært i virksomhet i syv år - og har nå gitt bort $ 100 millioner! - det er mange av dem. Her er to av våre favoritter:

Swagbucks hjelper Achu spre kjærligheten

I fjor flyttet Achu fra India til USA med sin nye ektemann. Uten venner, familie eller jobb, trengte hun noe å fylle sine dager. Ønsker å gjøre noe spesielt for hennes "hubby kjærlighet", begynte hun å søke jobb-hjemme-jobber.

Da hun snublet over Swagbucks, trodde hun at det var en svindel, men etter å ha solgt sitt første Amazon-gavekort, ble hun solgt.

"Det var sjokkerende for meg da jeg fikk det," sier hun. "Det gjorde meg veldig glad, da det er min første fortjeneste i livet."

I de seks månedene siden har Achu fortsatt å tjene SB'er; Totalt har hun laget $ 300 i Amazon og Visa gavekort.

Med noen av hennes innledende inntjening kjøpte hun et vakkert lerret til mannen sin - sin aller første gave til ham. "Jeg kan ikke forklare den enorme glede det gir for å gjøre dine kjære lykkelige," sier hun.

Achu favoritt måte å tjene SB er gjennom undersøkelser; Hun sier hun fullfører "så mange som mulig på en dag." Hun tar også avstemninger, bruker søkemotoren og spiller spill.

På sin telefon bruker hun Swagbucks TV. "Det er best fordi du bare trenger å slå den på og det spiller automatisk," sier hun.

Fortsatt skeptisk? Achu oppfordrer deg til å prøve. "[The] prosessen er veldig enkel fra å registrere seg til innløsningen," sier hun. "[En gang] du får ditt første gavekort ... du vet hvor lett det er å lage Swagbucks."

For Achu har Swagbucks gjort en stor forskjell i hennes liv her. "Som alt var nytt for meg, holdt jeg meg tilbake fra å gjøre alt," sier hun. "Swagbucks hjalp meg til å forandre meg selv ved å være min første venn i USA ... Det ga meg selvsikkerhet om at selv hjemme kan jeg gjøre så mye."

Å besøke det lykkeligste stedet på jorden ... på Swagbucks

Ikke bare er Swagbucks perfekt for folk som ønsker å jobbe hjemmefra, det er også en flott opptreden for pensjonister.

Etter 30 års hardt arbeid trakk Genevieve og hennes ektemann seg. Selv om pengene var strammere enn det hadde vært mens de jobbet, ville Genevieve være den fantastiske bestemoren hun er, fortsatt ønsket å overraske sine barnebarn.

"Du vet, for ganger at Grammy ikke er rundt, men vil si," Jeg elsker deg og jeg er så stolt av deg! ", Forklarer hun. Så begynte hun å søke etter måter å tjene ekstra penger.

Kort tid etter fant hun Swagbucks og ble raskt forelsket. Da barnebarnet sa at han ønsket å gå til Disney World, ble hun opptatt av å finansiere sin tur med plattformen.

Hun så på videoer, tok undersøkelser og deltok i fokusgrupper, innløse sine SB'er for Amazon-kreditter. Genevieve ga Amazon-kreditter til datteren hennes, som betalte henne tilbake i Target-gavekort - som igjen kjøpte Genevieve Disney-gavekort.

Når det var kombinert med $ 575 i Disney-gavekort, hadde hun allerede det, og det tok henne bare ett år å tjene nok SB'er til en ukes reise til Disney med sin mann og barnebarn!

"Jeg har turen betalt for og en ekstra $ 400 i Disney gavekort for å bruke penger," sier hun.

"Jeg har også innløst mine Swagbucks for Visa Belønningskort som jeg pleide å kjøpe Universal Studios gavekort ... [og] for Landrys eGift Cards, som vi skal bruke for å spise på T-REX Restaurant på Downtown Disney."

Hvis Genevieve kan tjene en hel tur til Disney World med Swagbucks, tenk bare hva du kan gjøre.

"For alle som mener at de ikke har råd til å gå til Walt Disney World, kan du absolutt med Swagbucks," sier hun. "Jeg vet fordi jeg gjorde det."

Interessert i å ta din første undersøkelse? Registrer deg her for å se om Swagbucks passer for deg! Det er gratis å registrere deg, og du får en $ 5 bonus når du ser på din første video eller tar din første undersøkelse.

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar