Penger

Vinn $ 5000 og gratis Donuts for et år som Entenmanns Chief Donut Officer

Vinn $ 5000 og gratis Donuts for et år som Entenmanns Chief Donut Officer

Jeg har lagt merke til en trend.

Først ga vi deg nyheter om et feriested i Bahamas som leter etter en Chief Flamingo Officer. Da annonserte Moe's Southwest Grill sitt søk etter en Chief Taco Officer. Nå har den søteste plasseringen av alle åpnet seg.

Til ære for National Doughnut Day den 1. juni, Entenmanns Bakeri holder en konkurranse for æres tittelen til Chief Donut Officer.

Den beste delen om denne konkurransen? Vinneren trenger egentlig ikke å gjøre noe arbeid. Men vær trygg, premiene er veldig virkelige, og veldig, veldig søte.

Den ene heldige, munkekjærlige vinneren vil score $ 5000, en haug med Entenmanns branded swag og et års forsyning av donuts. Det er mye deig.

Gled øynene dine bare over og tankene dine drev til dagdrømmer om et års verdi av gratis donuts? Jeg klandrer deg ikke. Fortsett å lese hvis du vil ha sjansen til å gjøre denne drømmen til virkelighet.

Hvordan bli Entenmanns Chief Donut Officer

Interesserte søkere må være minst 18 år gammel, innbyggere i USA og totalt doughnut avicionados.

Lyder som deg? Les deretter disse instruksjonene veldig nøye:

  • Fyll ut dette offisielle oppføringsskjemaet
  • Skriv noen smarte donutrelaterte ting (svar på fire spørsmål, maksimalt 500 tegn hver)
  • Kryss fingrene dine og håper å vinne

Det er det! Høres altfor lett, men det er alt du trenger å gjøre. Love. Oppføringsskjemaet er ganske enkelt: Det ber om navn, telefonnummer og e-postadresse.

Deretter har du spørsmål om donut-tema, som ditt favorittsted for å spise Entenmanns Donuts; hvordan du vil spre donutens kjærlighet som æres-CDO; og hvilke nye smakideer du har til bakeriet.

Ja, noen gir deg faktisk gulvet til å bli poetisk om kjærligheten til stekt deig.

Responsene vil bli vurdert på lidenskap, kreativitet og originalitet. Fem finalister blir annonsert rundt 9. juli, i henhold til de offisielle reglene.

Deretter må hver av de fem finalistene sette sammen en video om hvorfor de fortjener den ettertraktede Chief Donut Officer-stillingen. Offentlige stemmer for vinneren, som blir annonsert innen 7. august.

Og her er litt glasur på toppen av en allerede fantastisk avtale: Selv om det bare vil være en CDO, vil de andre fire finalistene fortsatt gå glade - de vil få $ 1000 og et års forsyning av donuts hver.

Du smultring vil la denne søte muligheten passere deg, så skynd deg og søk innen 30. juni!

Kaitlyn Blount er en junior stabskribent på The Penny Hoarder. Bare å tenke på et års forsyning med gratis donuts får henne til å melde seg på et treningsmedlemskap.

Skrive Inn Din Kommentar