Penger

Å Tips, Eller Ikke Tips? NYC kunne tvinge Uber til å inkludere en tipping-funksjon

Å Tips, Eller Ikke Tips? NYC kunne tvinge Uber til å inkludere en tipping-funksjon


Uber turer er vanligvis litt vanskelig.

Jeg mener at du klatrer inn i en fremmedens bil og snakkes om noen minutter før du blir tømt i en ubehagelig stillhet som bare blir ødelagt når sjåføren bestemmer seg for å sveve noen "søte" melodier.

Men det nivået av vanskelig? Det er ikke noe.

Den virkelig ubehagelige delen kommer på slutten av turen når du takker sjåføren, går ut av bilen og blir tvunget til å gjøre tipset som ikke er å drikke, når du sjelden sjekker din cashless lommebok, og vet full Vel, du bærer ikke noe.

Den dansen kan snart være en ting fra fortiden.

På mandag, New York Citys Taxi og Limousine Commission annonserte et forslag om å kreve biltjenester for å gi passasjerer tips til drivere ved hjelp av kredittkort etter at Uber-sjåfører i byen ba om tjenestemenn som ba dem om å endre regelen.

Andraget, som samlet inn over 11 000 signaturer, hevdet at sjåfører i New York City mistet tusenvis av dollar i fravær av et praktisk tipping-alternativ.

Imidlertid, mens mangelen på tipping alternativet tillater ryttere å unngå å kowtowing til hvor mange se som en utdatert sosial forventning, synes det virkelige problemet å være forankret litt dypere.

Under en nylig høring om saken, mer enn 80 drivere i New York City viste seg å dele historier om økonomiske vanskeligheter og problemer med mangel på gjennomsiktighet i lønn.

Men hva er mindre gjennomsiktig enn å aldri vite om du vil gå med nok penger til å betale regningene dine fordi du stoler på tips?

Problemet med tipping og uber

I årevis Uber har stått ved sin beslutning om ikke å bygge et tipping-alternativ i appens grensesnitt, sier at det ville være "bedre for ryttere og førere å vite sikkert hva de ville betale eller tjene på hver tur - uten usikkerhet om tipping."

Selskapet noterer også mange tips fordi det er forventet, selv om tjenesten er dårlig, og at tipping skaper forspenning - spesielt innenfor driveren / rytteromtalefunksjonen på appen.

De fortsatte å forklare at tipping kunne gi driverne incitament til å tilbringe mer tid i deler av byen hvor tips er sannsynligvis høyere, noe som reduserer bedriftens rekkevidde.

Likevel anerkjenner Uber at noen ryttere vil tippe sine sjåfører, og sier drivere er fri til å akseptere dem når de blir tilbudt.

Uansett, det høres ut som om regjeringens innvielse vil bevege seg fremover.

"Denne regelen forslaget vil være et viktig første skritt for å forbedre inntjeningspotensialet i Leiebilindustrien," uttalte Taxi og Limousine Commissioner Meera Joshi ", men det er bare en del av en mer omfattende innsats for å forbedre økonomisk velvære av drivere. "

Hva den "omfattende innsats" innebærer gjenstår å bli sett.

Din sving: Hva synes du om Ubers tipping policy?

Opplysning: Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker. Ved å legge til disse koblingene kan vi holde lysene på The Penny Hoarder HQ, noe som gjør det mye enklere å spille shuffleboard etter en lang dag med avtale-søkende!

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar