Penger

Disse 5 selskapene ansetter folk til å jobbe hjemmefra akkurat nå

Disse 5 selskapene ansetter folk til å jobbe hjemmefra akkurat nå

Nå vet du at vi her på The Penny Hoarder elsker en god jobb-hjemme-jobb.

Enhver jobb som gir deg fleksibiliteten til å kutte pendelen, jobbe fra din egen stue og nyte mer tid hjemme hos familien din (eller kjæledyrene dine!) Er en god jobb i vår bok.

5 jobber fra hjemmet jobber som er åpne nå

Og hvis du leter etter en jobb som bare gjør det, sjekk ut disse fem jobben fra kundeservice som er åpne akkurat nå!

1. CMS Solutions: Client Support Representative

CMS Solutions er et talent-oppkjøp selskap basert i Fayetteville, North Carolina. Som representant for kundestøtte kommuniserer du med kunder via telefon eller live chat for å hjelpe dem med å løse sine spørsmål og problemer.

Klientstøtterepresentanter tjener mellom $ 9 og $ 15 i timen, med prestasjonsfremmende virkninger. Ikke noe ord på fordelene, men vi har kommet ut til selskapet og vil oppdatere dette innlegget når vi finner ut.

Du bør ha minst et videregående diplom, minst seks måneders erfaring i kundeservice, sterk skriftlig og muntlig kommunikasjonsferdighet og en munter, nyttig oppførsel. Tekniske feilsøking er et pluss.

Du må være tilgjengelig for å jobbe minst 15 timer i uken, men du kan velge dine egne fleksible arbeidstimer.

For en kort treningstid må du være tilgjengelig om morgenen eller kvelder i fire timer hver dag for å delta i et virtuelt treningsprogram. Din treningsperiode vil bli bestemt av hvilke klienter du jobber med.

Det er noen grunnleggende tekniske krav til denne stillingen, men du trenger absolutt en kablet internettforbindelse og en fasttelefon med hodesett.

Dessverre, hvis du bor i California, Connecticut, Maryland, Massachusetts, New York, Oregon eller Wisconsin, kan CMS Solutions ikke vurdere deg for denne stillingen.

Hvis du er interessert i å bli en kundestøtterepresentant, gå her for å søke.

2. HotelTonight: Kundeservice Telefon Agent

HotelTonight hjelper kunder med å finne og bestille siste liten hotelltilbud. Som kundeservice telefon agent, vil du være det første kontaktpunktet for kunder og samarbeidspartnere, svare på generelle spørsmål og bistå med bruksproblemer.

Du bør ha minst ett års kundeservice under beltet ditt, være smarttelefon og internettkunnskap og ha muligheten til å stille kundene på en naturlig, ikke-skriftlig måte.

Selv om dette er en jobb-hjemme-posisjon, må du bo i Oregon for å søke. Du må være tilgjengelig for å jobbe 40 timer i uken, men det kan være nødvendig med kvelden og helgen arbeid.

Ikke noe ord enda på hva denne stillingen betaler, men fordelene er ganske søte: gratis helse-, tann- og sikringsforsikringsplaner, en 401 (k) plan, 10 betalte feriedager og seks betalte syke dager, en $ 50 per måned stipend til offset teknologi kostnader, og på toppen av alt, $ 500 per kvartal i studiepoeng til bruk på appen (det betyr gratis hotelllopphold, ja).

Hvis du er interessert i å søke på denne jobben, sjekk ut den opprinnelige oppføringen her.

3. Bill.com: Kundeservice Representant

Bill.com er en online virksomhetsregning betalinger løsning. Selskapet ansetter kundestøtterepresentanter for Bill.com-plattformen.

Du bør ha kundeserviceropplevelse, inkludert chat, e-post eller telefonstøtte, grunnleggende datakunnskap, inkludert MS Office, og muligheten til å skrive over 50 ord per minutt. Bonuspoeng hvis du har en bakgrunn i bank eller regnskap.

Du bør ha et stille arbeidsområde og høyhastighetsinternett, og være i standby mellom kl. 5 og kl. PST på hverdager.

Ikke noe ord på fordeler eller betale for denne stillingen, men vi oppdaterer innlegget når vi finner ut mer informasjon.

Akkurat nå vurderer Bill.com bare søkere fra California, Colorado, Georgia, Illinois, Oklahoma og Virginia.

Hvis du er interessert i å søke om denne stillingen, gå hit.

4. Brittain Resorts og hoteller: Virtual Reservations Agent

Brittain Resorts and Hotels tilbyr feriested og hotellrom i byer over hele Sør-USA. De ønsker for tiden å utvide sin arbeidsstyrke ved å ansette virtuell kundeservice og reservasjonsagenter.

Du bør ha evnen til å jobbe selvstendig, løse problemer effektivt, ha en sterk teknisk evne og en vennlig, hjelpsom holdning.

De oppgir ikke nøyaktig lønn eller fordeler, men de gjør generøse bonusplaner og evnen til å selv planlegge dine egne fleksible skift. Vi oppdaterer dette innlegget når vi finner ut mer.

Mens stillingen er helt fjern, er selskapet for tiden bare ansatt i Florida, Georgia, North Carolina, South Carolina, Texas og Virginia.

Hvis du er interessert i å søke en jobb som en virtuell reservasjonsagent, gå hit.

5. Granada: Kundeservice Advisor

Granada tilbyr kundeserviceopplevelser skreddersydd for selskapets behov. Selskapet ansetter for tiden kundeservice rådgivere.

Du trenger et rent og rolig hjemmekontormiljø og en unflaggingly positiv utsikt. Du trenger også en kablet, høyhastighets internettforbindelse. Du kan se flere av de tekniske kravene i den opprinnelige stillingen.

Betalingen er $ 10 i timen gjennom treningsprosessen, men hopper til $ 10,50 en time (med bonusmuligheter!) Når treningen er fullført. Selskapet tilbyr arbeidsgiverbetalte medisinske ytelser etter 60 dager med selskapet, sammen med betalt ferietid etter ett år.

Er du interessert i å bli kundeservice rådgiver med Granada? Klikk her for å søke.

Hvis du er interessert i andre jobber hjemmefra, sørg for at du liker The Penny Hoarder Jobs på Facebook.

Din sving: Skal du søke om noen av disse fantastiske jobbene fra hjemmet? Gi oss beskjed!

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar