Banker

27 Passive inntektsideer du kan bruke til å bygge reell formue

27 Passive inntektsideer du kan bruke til å bygge reell formue

Passiv inntekt er svært ettertraktet og ofte misforstått.

Passive inntektsstrømmer krever en forhåndsinvestering og mye omsorg i begynnelsen. Etter litt tid og hardt arbeid begynner disse inntektsstrømmene å bygge og er i stand til å opprettholde seg, noe som gir deg konsekvent inntekt uten mye innsats fra din side.

Når det gjelder personlig erfaring, legger du til passive inntektsstrømmer i porteføljen din, slik at du kan øke inntektene dine og akselerere dine økonomiske mål på enorme måter.

For eksempel kan du bruke passive inntektsstrømmer for å hjelpe deg å komme seg ut av gjeld eller oppnå økonomisk uavhengighet tidligere. Som Fundrise - du kan begynne å investere i fast eiendom for bare $ 500. Det er en av våre favoritt måter å bygge passiv inntekt på.

Bonus tilbud: Stockpile er en investeringsplattform som gir deg mulighet til å kjøpe fraksjonelle aksjer for bare $ 0,99 per handel. Hvis du vurderer å investere, er dette et flott sted å starte.

Akkurat nå kan du gi $ 5 på lager GRATIS! Sjekk ut lager her og gi din gratis lager!

Hvis du vil komme i gang med å tjene passiv inntekt, er det det du bør vite først.

Hvis du vil hoppe rett over til ideene, går du her:

Quick Navigation 1. Utbytte Stocks2. Peer to Peer Lending3. Eiendom4. High Yield Savings Accounts og Money Market Funds5. CD Stiger6. Annuities7. Invester automatisk i aksjemarkedet8. Invester i et REIT (Real Estate Investment Trust) 9. Refinansier ditt boliglån10. Betal eller reduser gjeld11. Invester i en bedrift12. Selg en eBook Online13. Lag en kurs på Udemy14. Selger Stock Photos15. Lisensiering Music16. Lag en App17. Affiliate Marketing18. Network Marketing19. Design T-skjorter20. Selg digitale filer på Etsy21. Lei ditt sted på Airbnb22. Bilvask 23. Vending Machines24. Lagringsleie25. Laundromat26. Cashback Belønninger Cards27. Cashback Nettsteder

Eller vil du bare se mine favoritter? Sjekk ut denne videoen av mine beste måter å tjene en passiv inntekt, og sjekk ut koblingene nedenfor:

Hva det tar å tjene passiv inntekt

Før vi går inn i ideene om passiv inntekt, tror jeg det er en god ide å først rydde opp et par misforståelser. Selv om ordet "passiv" gjør det høres ut som om du ikke trenger å gjøre noe for å få inntekt, er dette bare ikke sant. Alle passive inntektsstrømmer vil kreve minst ett av følgende to elementer:

1) En forhånds monetær investering, eller

2) En investering på forhånd

Du kan ikke tjene gjenværende inntekt uten å være villig til å gi minst en av disse to. I dag har jeg en stor liste over passive inntekts ideer du kan prøve uansett hvilken kategori du faller inn.

Passiv inntektsideer som krever en upfront monetær investering

Disse typer passiv inntekt krever at du investerer penger foran for å generere passiv inntekt senere. Ikke vær redd skjønt - du kan starte med så lite som $ 5 med noen av disse ideene, så det er mulig for alle.

1. Utbyttebeholdninger

Utbyttebeholdninger er prøvd og sann måte å tjene til passiv inntekt. Du må gjøre mye forskning for å finne gode aksjer og investere betydelig penger for å motta store utbyttekontroller. Men hvis du konsekvent investerer penger i utbyttebeholdninger, kan du samle en hyggelig gjenværende inntekt over tid.

For noen av disse investeringsmulighetene, sørg for at du åpner en konto på den beste online megling, og få belønninger mens du gjør det. Vi anbefaler Fidelity eller TD Ameritrade fordi de begge tilbyr rimelige investeringsmuligheter. Du kan også sammensatte utbyttet ditt ved å se på steder som lar deg investere gratis.

Her er noen andre flotte steder å investere:

Åpne en ny meglerkonto

Megler

kampanjer

Kom i gang

Opp til

$600

+ Gratis handler

  • $ 3000 Minimum innskudd
  • Ingen månedlige avgifter
Opprett konto

Opp til

$3,500

+ Gratis handler

  • $ 100 Kontantbonus for innskudd på $ 25.000
  • Kommisjonen Free Trades for Innskudd på $ 25.000
Opprett konto

Kommisjon

GRATIS

Investering

  • $ 100 Minimum innskudd
  • Kommisjonen Gratis Investering
Opprett konto

2. Peer to Peer Utlån

P2P utlån er praksis med å låne penger til låntakere som vanligvis ikke kvalifiserer for tradisjonelle lån. Som utlåner har du muligheten til å velge låntakere og er i stand til å spre investeringsbeløpet ut for å redusere risikoen. Den mest populære peer-to-peer-utlånsplattformen er Lending Club. Du kan lese vår fullstendige utlånsklubb anmeldelse her: Utlån Club Review.

Det som er bra med utlånsklubben er at investorer tjener 4-6% avkastning i gjennomsnitt - og det er all passiv inntekt. Du låner bare pengene dine, og du får betalt tilbake hovedstol og renter på det lånet. Medianavkastningen på kontantstrømmen er 4,1% - noe som er bedre enn noe pengemarkedsfond du skal finne i dag.

3. Utleie

En kontantstrømmende utleie eiendom er en fantastisk måte å få inn en månedlig inntekt. For å gjøre dette virkelig passivt kan du outsource driften av eiendommene til et forvaltningsselskap.

En av mine favoritt måter å komme i gang med utleieboliger er gjennom publikumsfinansiering. I likhet med LendingClub kan du begynne å investere i fast eiendom for så lite som $ 5000 på plattformer som RealtyShares (Vi tilbyr våre lesere a $100 bonus når du lager din første investering ved hjelp av kampanjekode Samboer100).

En annen lignende plattform er FundRise. De har bare et minimum på $ 500 for å komme i gang og tilbyr et utvalg av alternativer vi elsker også! FundRise har virkelig vært en god utførende passiv inntektsinvestering i løpet av det siste året!

Hvis du ønsker å investere i eneboliger, anbefaler vi Roofstock. Dette firmaet gir deg mulighet til å kjøpe kontantstrøm, positive eneboliger - online! Du kan registrere deg og begynne å søke egenskaper i dag. Sjekk ut takstativet her.

Den gode tingen om å bruke en plattform versus å gjøre det selv er at inntektene er enda mer passive.

4. High yield sparekontoer og pengemarkedsfond

Hvis du ikke ønsker å tenke mye på pengene dine, men vil ha det til å fungere for deg, er et grunnleggende sted å sette det i en høy avkastningsponto eller pengemarkedsfond.

Forskjellen er i kontotypen og hvor den ligger. Vanligvis er høyavkastningsregnskapet plassert i banker, og er FDIC-forsikret. Pengemarkedsfondene kan være lokalisert hos både banker og investeringsselskaper, og er bare noen ganger FDIC forsikret.

Renter har steget, så å sette mer penger på en sparekonto kan generere en trygg passiv inntektsstrøm.

CIT Bank Konsekvent har en av de høyeste prisene tilgjengelig. Sjekk ut CIT her.

Finn de beste høyavkastningsregnskapene og pengemarkedsfondene her.

5. CD-stiger

Å bygge en CD-Ladder krever at du kjøper CDer (innskuddsbevis) fra banker i visse trinn, slik at du kan tjene en høyere avkastning på pengene dine. CDer tilbys av banker, og siden de er en lavrisiko investering, gir de også lav avkastning. Dette er et godt alternativ for risikovillig.

Hvis det er komplisert å bygge en CD-Ladder, kan du også holde fast ved en tradisjonell høyavkastningskonto eller pengemarkedsfond. Mens avkastningen ikke er så fantastisk som andre ting på denne listen, er det bedre enn ingenting, og det er virkelig passiv inntekt!

Sjekk ut disse gode tilbudene på de beste CD-ene med høy ytelse (eller hele listen over de beste CD-prisene her):

6. Annuities

Annuiteter er et forsikringsprodukt som du betaler for, men kan da gi deg passiv inntekt for livet i form av månedlige utbetalinger. Vilkårene med annuiteter varierer og er ikke alltid en god del, så det er best å snakke med en pålitelig finansiell rådgiver hvis du er interessert i å kjøpe en livrente.

Disse investeringene er ikke for alle - de kan komme med høye avgifter, og ikke være verdt det. Men hvis du har null risikotoleranse for tap, og ser etter en passiv inntektsstrøm, kan dette være en god potensiell idé for deg din portefølje.

7. Invester automatisk i aksjemarkedet

Hvis du ikke er interessert i å plukke utbytte betalende aksjer (og jeg kan forstå det), er det fortsatt måter å investere passivt på aksjemarkedet. Du kan automatisk investere på ulike måter gjennom det som kalles en robo-rådgiver.

En robo-rådgiver er akkurat som det høres ut som en robot finansiell rådgiver. Du bruker omtrent 10 minutter til å svare på noen få spørsmål og sette opp kontoen din, og systemet tar det derfra.

Den mest populære robo-rådgiveren er Betterment - som du kan sette opp for å automatisk investere i, og de vil håndtere resten for deg. Hva er bra med Bedre er at de tar betalt en av de laveste avgiftene i robo-rådgiverbransjen, og de gjør det veldig enkelt å investere automatisk.

Registrer deg for bedre her og begynn å investere for en passiv inntekt!

8. Invester i et REIT (Real Estate Investment Trust)

Hvis du er bekymret for å investere direkte i fast eiendom, eller kanskje du ikke er en akkreditert investor, er det greit. Du kan fortsatt utnytte eiendomsmegling i dine investeringer gjennom REITs - Real Estate Investment Trusts.

Dette er investeringskjøretøy som holder eiendom innenfor dem - og du som eier får nytte av gevinster, refinansier, salg, inntekt (eller tap) på eiendommen.

Du kan investere i et REIT på en hvilken som helst større megling - som Fidelity eller TD Ameritrade. Begge disse selskapene har REIT ETFer som du kan investere i gratis - slik at du kan dra nytte av å investere i fast eiendom provisjon gratis!

9. Refinansiere ditt boliglån

Dette kan høres rart ut i en passiv inntektsartikel, men refinansiering av boliglånet ditt kan være en fin måte å frigjøre mye inntekt på og spare deg for $ 100 000 i løpet av lånets levetid. Det er en ganske god gevinst i boken min.

Foreløpig er renten fortsatt nær historiske nedturer, og hvis du ikke har sjekket ut boliglånet ditt i det siste, er det nå en flott tid å handle og sammenligne priser. Hvis du kan spare 0,50% eller mer på lånet ditt, kan du potensielt legge ti tusen dollar tilbake i lommen. Ikke mange investeringer kan slå det.

Vi liker å bruke tjenester som LendingTree å sammenligne de beste prisene. Du kan også sjekke ut disse online boliglån långivere.

10. Betal eller reduser gjeld

På samme måte som refinansiering av boliglånet ditt, hvis du kan betale eller redusere din gjeld, gjør du store fremskritt i å bygge inntekt. Men akkurat som andre ting i dette emnet - det tar en monetær investering for å få det til å skje.

Den gode tingen om å betale av gjeld er at det er en rett tilbake. Hvis du har et kredittkort med 10% rente, betaler du det av en 10% avkastning på pengene dine! Det er stort.

Det er to tilnærminger du kan ta med gjeld: refinansiere eller konsolidere, eller balansere overføring og betale ned.

Hvis du har studielånsgjeld, kan det gi mye mening å refinansiere gjelden. Du kan se om det gir mening i 2 minutter på Troverdig uten en hard kredittsjekk. Hvis du bestemmer deg for å fortsette, får College Investor-leserne en $ 200 bonus når de refinansieres gjennom denne lenken.

Hvis du har kredittkort eller annen gjeld, kan det være fornuftig å konsolidere med et personlig lån. Dette er vanligvis det beste alternativet når du ikke kan se deg selv betale av gjelden om et år, men vil redusere interessen din.Troverdig lar deg også sammenligne personlige lånealternativer, så sjekk det her og se om det er fornuftig.

Til slutt kan du få et 0% balanseoverføringskort og bruke 0% tid til å betale av gjelden. Det er noen kredittkort akkurat nå som tilbyr 15 måneder til 0% uten avgifter - det gir deg over et år å betale av gjelden din. Lær mer om disse kortene her.

11. Invester i en bedrift

En annen måte å generere passiv inntekt på er å investere og være en stille partner i en bedrift. Dette er veldig risikabelt, men med risiko kommer potensialet for høy avkastning. For eksempel, for flere år siden, var både Lyft og Uber ute etter private investorer å investere i sine selskaper. I dag er de verdt milliarder - men du som investor ville bare høste den fordelen hvis de går offentlig via en børsintroduksjon, eller bli anskaffet. Så det er risikabelt.

Men det er måter å redusere risikoen for. For eksempel kan du investere små mengder i mange selskaper gjennom egenkapitalgjennomføring. Det er mange crowdfunding-plattformer som gjør det mulig, så undersøk det og se om det gir mening for deg. Sjekk ut vår Mega Guide til Crowdfunding Investments her.

Passiv inntektsideer som krever en forhåndsinvestering på forhånd

Den neste delen av passive inntektsideer krever en tidsinvestering. I stedet for å bruke penger må du sette inn svetteverdighet for å få disse til å skje.

Nesten alle disse ideene krever at du starter en personlig blogg eller nettside. Men det gode med det er at det er utrolig billig å gjøre. Vi anbefaler at du bruker Bluehost for å komme i gang. Du får et gratis domenenavn og hosting starter på bare $ 2,95 per måned - en avtale som du ikke finner mange andre steder på nettet! Du har råd til det for å begynne å bygge en passiv inntektsstrøm.

12. Selg en eBook Online

Selvutgivelse er vanlig i dag. Når du kjøper en eBook av Amazon, er det en ganske god sjanse for at du kjøper en selvutgitt bok. Selvutgivelse er også latterlig lett. Jeg prøvde dette for noen år siden og kunne ikke tro hvor enkelt prosessen var. For å publisere en bok selv, må du først skrive og redigere den, lage et deksel og deretter laste opp til et program som Amazons Kindle Direct Publishing. Forvent ikke øyeblikkelig suksess skjønt. Det må være mye markedsføring på forhånd før du kan gjøre dette til en passiv inntektsstrøm.

13. Lag en kurs på Udemy

Udemy er en online plattform som lar brukeren ta video kurs på et bredt spekter av fag. I stedet for å være forbruker på Udemy kan du i stedet være en produsent, lage ditt eget videokurs, og la brukerne kjøpe det. Dette er et fantastisk alternativ hvis du er svært kunnskapsrik i et bestemt emne. Dette kan også være en fin måte å gjøre tradisjonell veiledning til en passiv inntektsstrøm!

14. Selger arkivfotografier

Har du noen gang lurt på hvor dine favorittwebsider, blogger, og noen ganger til og med magasiner får bildene sine? Disse er normalt kjøpt fra lager foto nettsteder. Hvis du liker fotografering, kan du sende bildene dine til lagerfotosider og motta en provisjon hver gang noen kjøper en av dem.

En av de største markedsplassene for å selge lagerbilder er DepositPhotos. Du kan laste opp bildene dine, tjen penger når noen bruker dem.

15. Lisensieringsmusikk

Akkurat som lagerbilder kan du lisensiere og tjene en royalty av musikken din når noen velger å bruke den. Musikk er ofte lisensiert for YouTube-videoer, reklamer og mer.

16. Opprett en app

Hvis du eier en smarttelefon eller nettbrett, er det trygt å anta at du har flere apps lastet ned. Men har du noen gang hatt en fantastisk ide for en app? Hvis ja, kan du vurdere å ansette en programmerer for å lage din app for deg. Du kan da selge den på App Store for gjenværende inntekt.

17. affiliate markedsføring

Affiliate markedsføring er praksis med å samarbeide med et selskap (blir deres tilknyttet) for å motta en provisjon på et produkt. Denne metoden for å generere inntekt fungerer best for de med blogger og nettsteder. Selv da tar det lang tid å bygge opp før det blir passivt. Hvis du vil komme i gang med affiliate markedsføring, sjekk ut denne flotte listen over affiliate markedsføring programmer.

18. Nettverksmarkedsføring

Nettverksmarkedsføring, eller markedsføring på flere nivåer, synes å være på vei oppover. Bedrifter som Young Living Oils, Avon, Pampered Chef og AdvoCare er alle multi-level marketing selskaper. Du kan tjene passiv inntekt gjennom nettverksmarkedsføring ved å bygge et lag under deg (ofte referert til som en downline.) Når du har et stort lag, kan du tjene provisjoner utenom sitt salg uten å måtte gjøre mye.

19. Design T-skjorter

Nettsteder som Cafe Press tillater brukere å tilpasse designelementer som T-skjorter. Hvis design blir populært og gjør salg, vil du kunne tjene penger.

Selv Amazon har kommet inn i denne virksomheten. Amazon har en ny tjeneste som heter Amazon Merch, hvor du bare laster opp designene dine og Amazon tar vare på resten (gjør det, pakker det og sender det).

20. Selg digitale filer på Etsy

Jeg har vært innredet i hjemmet i det siste, og jeg måtte vende til Etsy for å finne akkurat det jeg ønsket. Jeg endte opp med å kjøpe digitale filer av kunstverket jeg ønsket å skrive ut! Selgeren hadde laget en haug med veggkunst, digitalisert, og oppført den på Etsy for umiddelbar nedlasting. Det finnes andre populære digitale filer på Etsy, så vel som månedlige planleggere. Hvis du er i grafisk design, kan dette være en fantastisk passiv inntektside for deg.

Semi-Passive Small Business Ideas

Jeg kaller disse semi-passive inntektene fordi de er mer som en bedrift, mindre som ideene ovenfor. De krever også en liten kombinasjon av tid og penger investering. Men når du investerer, kan du tjene mer inntekt og gjør det vanligvis passivt.

Men alle disse krever litt pågående investering, så de er ikke 100% passive som å ha en sparekonto.

21. Lei ditt sted på Airbnb

Hvis du har et hus, leilighet, ledig rom eller til og med bakgård, bør du vurdere å opplyse eiendommen din på AirBNB og begynne å tjene penger når du får din bestilling booket. Registrer deg ditt sted i dag.

AirBNB er bra fordi du kan tjene penger på en plass du allerede eier. Det krever litt arbeid foran for å prepere stedet, liste det og rydde opp etter gjester, men det er ganske passivt ellers.

22. Bilvask

Det har alltid vært en drøm om meg å eie bilvask. Dette virker som en så god måte å tjene en semi-passiv inntekt. Mens det er behov for vanlig vedlikehold ved bilvask, er det noe du kan leie eller utføre en gang i uken.

Som en side notat snakker jeg om den virkelig grunnleggende bilvasken som er cinderblocks, en trykkvaskemaskin og myntstyrt. Hvis du skal kjøre en kjøretur gjennom bilvask, er det definitivt en virksomhet vs en passiv inntektsstrøm.

23. salgsautomater

Vending machines er en annen stor lav vedlikehold liten bedrift ideen. Jeg har en venn som har salgsautomater over hele nabostaten. Han fyller på og utbetaler dem hver tredje uke. Hans salgsautomat er en del av hans pensjonsplan.

24. Lagringsleie

Min fetter eier et sett med lagringsleie og mottar månedlige sjekker for å la kundene leie ut disse. Den eneste gangen hun synes å gjøre noe for disse, er når hun har en åpning for en av lagringsenhetene.

Hvis du ikke er sikker på om du kommer inn i dette rommet, kan du også investere i lagringsleie via et REIT. FundRise investerer i kommersielle eiendommer som lagringsleie, og du kan komme i gang for så lite som $ 500.

25. Vaskeri

Jeg diskuterte med å notere denne her fordi i teorien det virker som å eie en vaskeri, ville være halvpassiv. Jeg forventer at det ville være en hel del kontinuerlig vedlikehold som trengs. Du er dommeren på denne.

Easy Passive Income Ideas

Sist på listen ville jeg påpeke et par enkle passive inntektsideer. Disse krever ingen penger og ingen forhåndsarbeid. Mens inntjeningen er menial, kan du fortsatt ikke slå enkelt passiv inntekt!

26. Cashback Belønningskort

Hvis du betaler dine regninger med et kredittkort, må du sørge for at det gir deg penger tilbake. Du kan la belønningene dine påløpe en stund, og muligens sette de enkle pengene du har tjent mot en annen passiv inntektsvirksomhet! (Pass på at kortet du velger ikke har en årlig avgift, eller du kan kansellere dine belønninger). Sjekk ut denne listen over de beste Cashback belønningskortene.

27. Cashback Nettsteder

Akkurat som cashback belønninger kort bør du velge å bruke en cashback nettsted når du handler online. Hvis du ikke gir opp gratis penger som krever lite eller ingen jobb! Vi har nettopp sammenlignet de to mest populære nettstedene - eBates versus TopCashBack.

Hvordan komme i gang

Selv om det kan være fristende å ønske å velge fem passive inntektsideer for å komme i gang med, vil jeg virkelig oppfordre deg til å velge en i begynnelsen. Du trenger tid og evnen til å fokusere på å virkelig vokse en passiv inntektsstrøm. Master en ting før du går videre til den andre.

Det kommer til å ta en betydelig mengde tid eller penger i begynnelsen, men jeg lover å tjene passiv inntekt er alt det er sprakk for å være! Velg en ide, lage en plan og dediker deg selv inntil den inntektsstrømmen kommer til å bli oppfylt.

Hva er noen av dine favorittpassive inntektsideer?

Skrive Inn Din Kommentar