Penger

Hvis du skal jobbe i detaljhandel, velg en av disse 5 høyt betalende posisjoner

Hvis du skal jobbe i detaljhandel, velg en av disse 5 høyt betalende posisjoner

Detaljhandel kan være synonymt med minimumslønn - og ubehagelige arbeidsforhold for å starte opp. Jeg, for en, er glad for at min inntekt aldri stole på mine (ikke-eksisterende) skjorte-folding evner.

Men mange av oss får vår start i arbeidskraften i utsalgssteder, eller ende opp med å jobbe flere detaljhandelsjobber samtidig for å få endene til å møtes mens du fortsatt holder fleksible timer.

Jeg har jobbet som en barista og i en bokhandel - ganske stereotype engelske store jobber - og mens lønnene mine ikke var store, kunne jeg passe mine timer rundt skolen min og måtte ikke gjøre noe skummelt.

Men hva om du kunne få fordelene med detaljhandel arbeid - ganske oppnåelig sysselsetting, selv med liten eller ingen arbeidshistorie, fleksible timer og betales hver time - med en faktisk lønnsom lønn?

Business Insider og Glassdoor lagde opp for å lage denne listen over de best betalte timebutikkjobbene. Noen av dem kan overraske deg. (Hint: Hodet til matbutikken!)

1. Target Warehouse Worker: $ 19,40 per time

Hvis du er sterk nok til å løfte tunge ting, kan du tjene ca 40 000 dollar i året som arbeider 40 timer i uken i Target's lager.

I tillegg, med alt det tunge løftet, kan du spare penger ved å dytte ditt treningsmedlemskap!

2. Safeway dagligvareklubb: $ 16,34 per time

Selv om det ikke høres ut som den mest spennende jobben i verden, betaler det seg et kontantregister og bagging dagligvarer på Safeway.

Og det er ikke så ille! Du vil samhandle med mange mennesker hver dag. Du kan til og med lære en ting eller to om hvordan du handler på et budsjett fra sparsomme kunder eller bare ved å se prisene på forskjellige varer så ofte.

3. Trader Joe's Artist: $ 13.64 per time

Har du noe kunstnerisk talent? Trader Joe betaler folkene som lager sine håndskilt tegn nesten 14 dollar i timen!

I tillegg får du rabatt på dagligvarer, ifølge Glassdoor - en svært budsjettvennlig perk.

4. Bloomingdale s salgsforhandler: $ 12,25 per time

Er du interessert i mote? Godt å slå opp en samtale med en fremmed eller gi råd til venner hvilke sko går best med den kjole?

Sett din dyktighet til å jobbe hos Bloomingdale, og gjør mer enn $ 25 000 per år og jobbe heltid - $ 10 000 mer enn du ville jobbe 40 timer med minimumslønn.

5. Ann Taylor Sales Associate: $ 11,74 per time

Ann Taylor er av høy kvalitet, rimelig forretningsslit, en stift i skapet mitt. Hvis du allerede har en kontorjobb, vil dette være en ideell sidestrøm: Score 50% rabatt på ting du allerede har på jobben!

Hvis du ønsker å få mest mulig ut av timene dine, bør du sjekke ut hele listen over på Business Insider.

Din sving: Betaler timeprisen din godt? Hvor jobber du?

Jamie Cattanach er junior forfatter på The Penny Hoarder og en innfødt Floridian. Hun er lidenskapelig med å lære, litteratur, sjokolade og finne måter å leve det gode livet på så kostnadseffektivt som mulig. Du kan sende røykesignaler (eller, du vet, vennlige hilsener) til @jamiecattanach på Twitter.

Skrive Inn Din Kommentar