Penger

Har du en iPad eller en tenne? Denne appen betaler deg $ 50 / år

Har du en iPad eller en tenne? Denne appen betaler deg $ 50 / år

Du kjenner firmaet som følger TV-karakterer?

Vel, Nielsen-firmaet sporer nå nettsider, og de betaler folk $ 50 / år for å laste ned en app på sine tabletter.

Fra Nielsens nettsted:

"For at vi skal kunne rapportere nøyaktige data til mobilindustrien, bruker vi Nielsens proprietære applikasjoner og profiler til å måle normal aktivitet på nettbrettet. Alle overførte data er kryptert og anonym.

Alt du trenger å gjøre er å laste ned Nielsen Mobile App eller installere vår profil, avhengig av enheten din, og fortsett å bruke den mobile enheten som du pleier å gjøre - det er det! Nielsen Mobile-programvaren er ikke påviselig og vil ikke påvirke enhetens ytelse eller batterilevetid. "

Vil du prøve?

1. Hvis du har en tenne eller en iPad, vil Nielsen-firmaet betale deg $ 50 per år for å holde appen på nettbrettet ditt. Meld deg på her. (Du kan ikke laste ned dette direkte fra appbutikken direkte).

2. Når du har registrert, vil de sende deg instruksjoner om hvordan du installerer appen. Etter at du har fullført installasjonen, blir du bedt om å starte nettbrettet igjen.

Som medlem av Nielsen Mobile Panel, vil du tjene opptil $ 50 per år bare for å bruke nettbrettet ditt som du vanligvis gjør. Husk at dette panelet kun kan brukes på iPad eller tenne.


Skrive Inn Din Kommentar