Penger

Kjør for et opphold: 9 jobber som setter deg bak hjulet

Kjør for et opphold: 9 jobber som setter deg bak hjulet

Jeg pleide å chauffør en advokat. Jeg ble betalt et fast gebyr for dagen, som varte fra fire til åtte timer, og måltider var inkludert. Mens jeg kjørte, kunne advokaten vurdere sakfiler og diktere bokstaver for senere transkripsjon. Siden timeprisen hans overgikk hele dagens lønn, var det fornuftig for ham å ha en sjåfør på en hvilken som helst tur i flere timer. Det var bare en sporadisk konsert, men det var hyggelig å få betalt for å kjøre.

En av de vanligste kjørejobbene er å drive en lastebil; Bureau of Labor Statistics (BLS) setter antall traktor-trailer lastebil drivere i USA på ca 1,6 millioner. Og hvis du noen gang har tenkt på å kjøre en lastebil til leve, er det nå på tide å komme i gang. En voksende mangel på lastebilsjåfører betyr at mange bedrifter betaler nå signeringsbonuser, samt dekning av førers lisensavgift. Det er sannsynligvis ca 35 000 åpne jobber nå, og at mangelen kan vokse til 240 000 i de kommende årene, rapporterer Reuters.

På den annen side, kanskje du elsker å kjøre, men vil ikke ha problemer med å håndtere en stor rigg. I så fall, Her er noen av de mange måtene du kan få betalt for å kjøre.

1. Start en Pet Taxi Service

Folk uten bil trenger å få sine kjæledyr til veterinæren på en eller annen måte. Og selv om en eier har bil, kan det hende at arbeidet kommer i veien. Det er derfor selskaper som Pet Taxi New York kan belaste $ 90 til $ 190 for en hund eller katt tur til veterinæren.

Priser er lavere i andre byer, men hvis du liker kjøring og kjærlighet til dyr, kan du gjøre en anstendig opphold med kjæledyrdisplay.

2. Kjør en skolebuss

Hvis du liker ideen om å kjøre en buss, men fortsatt vil ha betydelig tid, kan det være jobb for deg å være en skolebussjåfør. Du jobber bare når skolen er i økt, og vanligvis på deltid. BLS sier median årslønn for skolebussjåførene er $ 28,330.

Du kan bedre være med barna for å få denne jobben - venner som jobber som bussdrivere, forteller meg de vil teste tålmodigheten din. Noen sjåfører klager også på den ødelagte timeplanen som spiser sine dager; Du vil vanligvis jobbe tidlig om morgenen, og deretter, etter flere timer, jobber du noen timer om ettermiddagen.

3. Vær en minibussdriver

Pendelbåter transporterer folk frem og tilbake fra faste steder. For eksempel, avhengig av arbeidsgiver, kan du kjøre en rute mellom følgende destinasjoner:

 • Flyplasser og bilutleie mye
 • Hoteller og flyplasser
 • Hoteller og turistattraksjoner
 • Parkeringsplasser og frontporter av fornøyelsesparker
 • Ulike steder i et feriested

Mange skyttelbusser er bare overstørrbare varebiler, men noen er faktisk fullstendige busser. Andre er små elektriske kjøretøy, som de som jeg brukte som trikkdriver for et pensjonssamfunn.

En ulempe ved slike jobber er den repeterende naturen å gå frem og tilbake på samme vei hele dagen. På den annen side gir det sannsynligvis en mer forutsigbar og trygg jobb.

4. Vær en sjåfør

BLS klumper sjåførene med drosjesjåfører og sier median årslønn er bare $ 22.840, men det ser ut til at disse tallene ikke inneholder tips - noe som betyr at inntektene dine kan være høyere. Indeed.com viser en gjennomsnittlig lønn for chauffører på $ 28.000 basert på nåværende stillingsannonser, som antagelig ikke inkluderer tips, hvis det er noen.

5. Vær en drosjesjåfør

Drosjesjåførene gjør mer i storbyer, men da jeg søkte på jobben og gjorde en tur i en mindre by, lærte jeg at hvor virksomheten er tregere, får du i hvert fall fordelene ved å kunne lurke i timevis om gangen .

Igjen kan BLS-lønnsdataene som viser en median på $ 22.840 årlig, undergrave sann inntekt, siden drivere kanskje ikke rapporterer alle tips.

En interessant nisje vi tidligere dekket, er å være en drosjesjåfør for Amish.

6. Lever Pizza

Dette er en annen kjørejobb hvor den offisielle statistikken sannsynligvis undergraver den sanne inntekten, siden ansatte kan underreporte sine tips. Venner som leverer pizza, forteller meg at de gjør ca $ 14 per time med tips. For å øke timeprisen din, gjør dette til en ny jobb og jobben kun helgkvelder.

7. Kjør en bybuss

Hvor mye kan du kjøre en bybuss på heltid? BLS sier at median årslønnen for bussforbindelse med intercity er $ 38.750, og om lag 25% gjør $ 48.810 eller mer.

De beste jobbene har en tendens til å være i store byer som har bussforbundsforeninger. En bussdriver gjorde $ 159 258 ett år på grunn av overtid, rapporterte The Wisconsin State Journal.

8. lever aviser

Det finnes to typer avisleverandører. Noen leverer til individuelle hjem, og andre kjører en rute som fyller myntdrevne bokser og slipper av bunter av papir for operatører som leverer til fots eller på sykkel.

Betal varierer ganske mye. Du vil vanligvis bli "ansatt" som en uavhengig entreprenør uten fordeler, og bli betalt en fast sats for en rute eller per papir. Et søk på "avisleveranse" på Indeed.com viser opp over 1000 jobber, og den første oppføringen jeg ser på, kan du gjøre $ 850 til $ 1200 per måned med en rute som tar noen timer hver dag.

9. Kjør lastebilfører

Som en lastebilsjåfør er inntektene dine delvis avhengig av om du er en ansatt eller eier bedriften.I sistnevnte tilfelle avhenger inntekten din ikke bare på din kjøreevne, men også på hvor godt du markedsfører tjenestene dine.

I tillegg til å transportere biler med mekaniske problemer og i ulykker, kan du også bli en repossession agent.

Andre kjørejobber

Du kan finne kjørearbeid på noen av de vanlige jobbsøkerne, inkludert disse:

 • http://www.indeed.com/
 • http://www.monster.com/
 • http://www.careerbuilder.com/
 • http://www.simplyhired.com/
 • http://www.snagajob.com/

Søk etter bruk av ord som driver, kjøre, leveranse, rute driver og sjåfør. Vanlige resultater inkluderer jobber som leverer propan, kjører buss og ulike ruteposisjoner, og leverer alt fra brød til blomster.

Hvis du fortsetter å se, ser du mindre vanlige og mer interessante kjørearbeid også. Her er noen jobber som dukket opp på et nylig søk på de største jobbsøkende nettstedene:

 • Hjemmatleverandør
 • Bankkontor
 • Salgsautomat
 • Møbler leveringsdriver
 • Statschauffør (i Alaska)
 • Billeverandør (for en forhandler)

Til slutt, selv om det ikke er en vanlig jobb, kan du få betalt for å kjøre egen bil ved å registrere deg med ridesharing-tjenester.

Din sving: Har du noen gang hatt en jobb hvor du ble betalt for å kjøre? Fortell oss om det.

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Av de mer enn 100 måtene han personlig har tjent, er skriving hans favoritt (så langt).

Skrive Inn Din Kommentar